125

ЛИБЕРУГИ и ТОЛЕРАСТИ

преди 13 години

в бургаз БОЖО мажоритарно спечели над 200 хиляди гласа , коет е повече от гласовете на синята коалиция за цяла БЪЛГАРИЯ.*** НА ГЛОБАЛИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА МУ ПРОСТЯТ ,ЧЕ РАБОТЕШЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ЗА ФИЗИЧЕСКОТО НИ ОЦЕЛЯВАНЕ КАТО НАЦИЯ.СЕГА ЛИБЕРАСТИТЕ ЩЕ СЕ РАЗВИХРЯТ И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ.НЕОБХОДИМИ СА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ,ЗАЩОТО ОБЩЕСТВЕНИЯТ ДОГОВОР НА ГЕРБ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ БЕ ПОГАЗЕН.

124

Колт

преди 13 години

Ама какво лошо има да се проведе частичен избор? Нали Боко оня ден размахваше някакви данни колко е обичан и колко му е висок рейтинга :) Значи няма проблем да спечели избори, какво да не го е страх?

123

Анонимен

преди 13 години

абе шопов,*** ***,я се скрий в *** на шефа си Волен!бил той мнозинство,кво мнозинство си ти бе ***?!Осрахте се като прасета и герб и атака,дано Божо ви го набий отзад!И хората да знаят,че Волен е купен от Бойко за 5 мил лева!поне в началото,сега може и още да е гушнал!

122

Анонимен

преди 13 години

А така, много ми харесва как се развиват нещата в парламента. Много ясно, че който има мнозинство, той ще определя политиката на парламента. Ами гейовете да не са спали по време на изборите, а да са гласували, а не сега да се оплакват.

121

Анонимен

преди 13 години

sigurno mu e mnogo gadno na bojidar4o deto trqbva o6te nqkolko meseca da e deputat.te tiq deputatski zaplati i privilegii sa qlava rabota.nad 2000lv zaplata kofti rabota.po dobre da si miq4.

120

roki

преди 13 години

bojidare dreme ti nali ne te vkarvat v zatvora kadeto ti e miastoto.ti si znaesh kolko disidenta si pratil v belene i skravena i si nahranil s tiah svinete.znaesh kolko disidenta si obiavil za ludi i si gi vkaral v ludnica. rabotil si sas vsichki slujbi kato kgb,cru,fbr,shtazi,a sega i s udba.sega shte te iskarat geroi na kapitalisticheskia stroi i shte te nagradiat s orden za blagodarnost.nali znaesh naroda e tap i prost i upravliavashtite s opoziciata mogat da si praviat s nego kakvoto si iska

119

Аз

преди 13 години

До 105.Кои са червените, които циврят? Циврят обикновените хора, които все повече затъват. Аз съм гласувал за Б. Димитров, не за ГЕРБ, БСП, СДС или кой да е друг, а точно за Б. Димитров, при това знаех, че е бил служител на ДС. С какво право ще ми отменят гласа и ще назначават някой, по тяхно осмотрение. Това е лишаване от право на глас, характерно за едни по-други времена в периода 44 - 89 година и до които все повече се доближаваме. А ти се радвай като искаш.

118

Бужо и Гербаната Моз

преди 13 години

Немога да разбера защо тук се коментират други *** а не Бужо Кокълът?Бужо не е престъпник нито мошенник, нито развратник. Е, някога задигнал два три кокъла от Ватикана, после ги зарил на онзи остров и зачакал с години ГЕРБ да земе властта, за да ни разкаже от кого са милите костици. От кого това ОК, ама се пита от къде там ще ги боднат на БГ островът и така само и само Бужо Герберасът да ги открие....Още когато напусна постът-Директор на национален Исторически Музей, за да земе едно стайче у министрескио обзаведено с едно креватче, масичка и стол-въртяща табуретка, без портуфел ама с чушмъ са топлъ и студенъ вудъ си рекох, уф човекот е изгнаник и ше бере кахъри.Ето сега, колкото и да ми отвратителен, си мисля че Бужо е поне в пъти по-образован от сатаните Сатан Сатанов и Бобан Фасулоф. и ще ми липсва. е, небеше нещо кой знае какво ама все пак Бужо е прочело бая книжки и то си му личи че като лъже на се запъва и неупотребява изрази като:такоата, тека да се кае, тъй де, аде де...отиде си Бужо и Гербаната Мозъчна недостатъчност си дигна коефициентът. Да прогониш Бужо като фалшива Калинка или да го оставиш като Сатан лъжецо-крадецо-путецо да реботи за клаузата на герберасите-е те тов бат наш Бройко треа да реши..

117

Атес

преди 13 години

Не одобрявам Б.Димитров,но от БСП не помнят ли закона Ванко от Татяна Дончева-Закон за един човек! Присмял се хърбел на щърбел!

116

Анонимен

преди 13 години

Хора за бога, правете секс, а не ръкоблудствайте през свободното си време. Или може би сте на работа и толкова работите??? Ще се оправи тази държава няма как да не се оправи с такива работници и служители.

115

ТУМУРЪТ на Калинката

преди 13 години

Цвтанов, Ловецът на Октоподи в панчеревското езеро. защо не го захапят за парите които той даде за СРСерета. колко за същите са платили полицайте на Щатите, Германия, Англия.....От къде са парите които Сатан Сатанов е получил за да си накупи апартаментите.в тези въпроси няма комунизъм, тук няма седесизъм Яне Янизъм и тем подобни.тука един физвъзник се е наакал при мятането на гюлето и сега на кръглата площадка мирише на корупционно акано и на капки от пот премесени с мирис на небандеролни цигари...и да му се земе ДНК за да се провери от кой е ТУМУРЪТ на Калинката.

114

Tina

преди 13 години

"Мая Манолова пък припомни на вече бившия другар Божидар Димитров, че може да си отмъсти."Ето това е гениалната мисъл на червените! За да си отмъстят те биха направили всичко, дори и неща, които спират развитието на България. По същия начин си отмъщават и на Бойко, че ги свали от власт. Елементарни, та дрънкат...Надявам се проф.Димитров да не започне да "отмъщава". Това само ще хвърли сянка върху името му.

113

На 38 стр от учебник

преди 13 години

Заглавие в Стандарт:"Бебето се родило мъртво, МВР не вярва"Това че някои от МВР са ***, неознчава че тези *** разбират от несъобщена бременност, инфекции, преждевременно раждане и Акушеро-геникология.На 38 стр от учебникът по съдебна медицина пише: Ако бебето е родено мъртво, то не е дишало и дробовете му са празни. затова при експертизата парченце от белият дроб на бебето е потънало. Ако е имало поне едно вдишване парченцето е щяло да остане на повърхността на водата. Плодът не е дишал, кръвта е намала кислород и мозъкът е умрял. Дори с две седмици по късно да се е родило преносено бебе, при липса на кислород и дишане резултатът е -мъртво бебе. Затова когато всеки един от нас се родил е ял пердахът от докторите за да проплачеме.

112

Ловецът на Октоподи

преди 13 години

Физвъзникът на РЕПУБЛИКАТА, гордостта на неграмотните, бавноговорещият, зада го запишат СеРеСетата, ЕГНето което може да чете каквото му е дадено, ръчичките които изнесоха папки от една служба за друга платежоспособна организация, министърът чиито еничри сцепиха главата на момичето в Кърджали и арестуваха най-помпозно Г Оряховските доктори, които по една проста сметка за целият си стаж са помогнали на десетки хиляди бебета да проплачет от онзи лекраски шамар и бяха накарани да изглеждат жалки и безпомощни-ето това е Цвтанов. Ловецът на Октоподи в панчеревското езеро.

111

Проданов

преди 13 години

На България не са нежни дори сто депутати, а самож толкова колкото присъстват в петък, в 12 ч. в Н С

110

zz

преди 13 години

Хайде свинята Б.Д. да се кандидатира пак за парламента,пък да видим колко гласа ще получи.

109

Dido

преди 13 години

Никога не съм очаквал, че тия *** от герб ще се окажат много по-зле и от станишевци. 19 месеца в единен и общ строй към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма

108

митко

преди 13 години

Кои са по 20-30 часа в болниците бе смахнат,ти маи не си в час!Тия лаинца когато след 24 год.стаж ми се наложи да ползвам ми искаха пари на ръка иначе нямало гаранция че щте стане работата,АБЕ МАМКА И НА ВСИЧКИ които си гледат собствения интерес пре общея и то платен ,НЯМАМ ДУМИ МАМ.....................!!!!

107

Simo

преди 13 години

Тоя комунист доста се изживява. Гербери и бесепари-сите са от едно комунистическо котило

106

Факт

преди 13 години

Неоспорим е факта, че в България мафията продължава да си има държава и така вече 21 години. Интересно защо циврят някои ***?