733

Усмивката

преди 13 години

Предлагам, за да не остане никакво съмнение, да се направи седморна експертиза с лекари от чужбина и в зависимост от резултата - ако се потвърди, че бебето е мъртвородено - ЦЦ плаща хонорара на експертите, поднася извинения на лекарите пред цяла България, взима си шапката и си заминава. Ако се окаже, че лекарите са причинили смъртта на бебето - извиняват се на ЦЦ пред цяла България, плащат хонорара на експертите, обезщетение на момичето, оставят си бонетата и заминават в затвора.

732

анонимен

преди 13 години

Римата може и да не е както трябва, но............".....син съм на касапско племе....."Господи, защо?!

731

ГМ

преди 13 години

Верно си кух!

730

ТВ

преди 13 години

Скокни до оня свят, ако искаш, и питай "мъртвия плод" къде е вината на докторите.

729

granik

преди 13 години

Рецитал на мъртвото бебе :"Аз съм българче и *** майка мене е родила с гадости и ужаси обилна мойта родина е мила.Аз съм българче.Обичамнаште кувиози стари,българин да се наричамлоша орисия е за мене.Аз съм българче негодно,в медицинския *** живеявсичко българско и родноплюя, псувам и кълнея.Аз съм българче и неуспях да расна в дникошмарни, в гадно време,син съм на земя ужаснасин съм на касапско племе."

728

ГМ

преди 13 години

евала, бе *** зомбиран, къде видя вината на докторите!?

727

....................

преди 13 години

В нормалните държави министърът, дето направи скандала, цуци демек, си заминава, тука го правят политик на годината. Жураналистчетата са по *** и от долните магисгралки

726

Светльо

преди 13 години

Според мен това ако не е най-значимият, поне е един от най-значимите проблеми в България.Само през изминалата 2010 година се запознах с три смъртни случая в следствие на грешките и (или) немърливостта на някои лекари относно роднини или приятели. Не дай си Боже да не ви се налага на вас, големите писачи по форумите да използвате медицинските услуги в България. Защото тогава ще изпитате нещата на свой гръб, ама ако осъзнаете какво става, може да е твърде късно за вас

725

Отново

преди 13 години

На ЦЕЦО- ЛЪЖЕЦО отново му ЛЪСНА Г...ЦО.

724

Дрън-дрън

преди 13 години

Това ли е най-значимият проблем на България, за да ни занимавате с този случай толкова време ?

723

Анонимен

преди 13 години

Гарга на гарга око не вади" Аз вярвам в в Цветанов И В ЛОГИКАТА НА СРС-тата. Да е жив и здрав г-н Цветанов.

722

ТВ

преди 13 години

Според мене ще е много несправедливо, ако тези от Горна Оряховица се измъкнат. Вярно е, че няма да са първите доктори, които са си позволили да се гаврят с професията си и с живота ни, но поне биха могли да са едни от последните. Обаче, зарази *** политически пристрастия това пак няма да се случи!

721

JL

преди 13 години

Т.е., според експертизата, плодът би трябвало да е бил вече мъртав ПРЕДИ да започне това спонтанно преждевременно раждане и именно това, че е вече нежив го е предизвикало. Но, въпреки това, дори умрял преди много часове още в утробата - този "плод" мърда след престой във фризера!!! Кой нормален човек може да повярва в това?! КОЙ?! И да го понесе до степен, че да търси политически последици?!

720

хахаха

преди 13 години

АЗ ПО СКОРО БИХ СЕ УЧУДИЛ АКО "ЕКПЕРТИТЕ " ИЗГОТВАТ ТАКАВА ЕКСПЕРТИЗА ,КОЯТО ДА ОБВИНЯВА ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ В НЕКАДЪРНОСТ!!!!ДО ТАМ ЩЕ СТИГНАТ ЧЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ОБЯВАТ -РОДИЛКАТА ДОРИ НЕ Е БИЛА БРЕМЕННА !!!!!КАК МОЖЕ ДА СИ ПРИКАЗВАТ ЧЕ Е БИЛО ЖИВО ,ДИША И ПР.,А ЕКСПЕРТИЗАТА ДА УСТАНОВЯВА ЧЕ Е РОДЕНО МЪРТВО И ЧАСОВЕ НАРЕД ИМАЛО ПОТРЪПВАНЕ НА КРАЙНИЦИТЕ -ТОЗИ *** В БЯЛАТА ПРЕСТИЛКА КОЙТО ГО ИЗЦЕПИ ТОВА СИ МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА СА *** !И БЕЗ ДА Е ЗАВЪРШИЛ МЕДИЦИНА ЧОВЕК РАЗБИРА КАК ГО ПЪРЗАЛЯТ!!!!

719

JL

преди 13 години

Слушах коментара по новините. Направи ми впечатление следното - експертизата твърди, че това не е аборт. Това е спонтанно (неумишлено) преждевременно раждане възникнало вследствие на възпалително заболяване. (т.е., мадамата се е канела да роди, но се е разболяла и се е НАЛОЖИЛО преждевременно раждане). От което е бил умъртвен и плодът. Ще бъда наистина изумена, ако някой вярва в това. !!!!!

718

GO

преди 13 години

tozi *** nareche kmeta Mihtiev nahalen i tn. obkrajen s picata i gubata se misli za neshto a e edin selyanin

717

Венелин

преди 13 години

Тъпия таралеж сега ще се маха ли?

716

РОСЕН

преди 13 години

да! и аз не повярвах, ама някой се вторачиха в това и не видяха как ги окрадоха, абе ***.... първични същества

715

РОСЕН

преди 13 години

а и да не забравя, модераторчета, по цял ден в болница да висите, всеки спечелен лев, за лекарства да го дадете и не ми се правете на много умни :))))))))

714

Анонимен

преди 13 години

Аз слушах най-вече "докторите" и не им повярвах. Единствено те ме убедиха, че са извършили и прикриват нещо нередно.