183

ADIOS

преди 13 години

Човеко (повиших те в звание, отбележи си!) кажи кой ти е полковника дето си под него! Не се ли усещаш, че си лоена свщичка, която някой зевзек е запалил и така ще си изгориш безполезно. Нито светлината свтлина, а единствено чад се носи от теб!Колко лой ти е останала?

182

кочо

преди 13 години

181 СЪДА МАЙ ОСЪЖДАШЕ СПОРЕД ВИНАТА И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА НЕЯ ,КАТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА И ВИНА ,така е по целият свят ,тука пак обратно ,мани ги тия борчове и дългове ,пак ще ги има къвто и съд да измислят .за кмета имало белязани пари ,ръцете му ще светят 10 дена още

181

Анонимен

преди 13 години

до 168Аргументите е, че другите държави са направили исторически анализ, развили са се и са осъдили наличието на специализирани съдилища именно защото- не са независими- водят до погазване на граждански права- и като погледнеш едно и две - разбираш - няма как да доведат до социална справедливост.Факт. Ама туй не се учи от телевизора където ти преподават пожарникари и физкултурници. Има УЧЕБНИЦИ - чети дори да ти се смеят, после ти ще им се смееш...

180

an

преди 13 години

NQMAM KIRILICA. AS SAM BESPARTIEN. NIKOGA NE SAM 4LENUVAL, V KAKVATO I DA E PARTIQ. NE SAM GLASUVAL OT 90 GODINA. ZA6TOTO ZA OLIGOFRENI, MAIMUNI, I MUTRI, NQMA KAK DA GLASUVAM. SAS ISKLU4ENIE NA BAI TO6OVOTO VREME, KOGATO GLASUVANETO BE6E ZADALJITELNO. AKO NE GLASUVA6E PO TO6OVO VREME, ZAMINAVA6E V GRAFA BESLEDNO IS4EZNAL. TA TAKA PREZIDENTE NA RABA. TAKIVA KATO TEBE, DETO SE 4UDQT V KAKAV CVQT DA SE BOQDI6AT , SA 50 PROCENTA OT OV4OTO STADO.

179

Президент на РъБъ

преди 13 години

А пък аз ти казвам, че в огромен процент от случаите е виновен именно съда. Затова и се прави тоя - за да се даде шанс най-накрая доказателствата да почнат да се приемат...Щото ще продължи да става така - с 6000лв хванат съдия - невинен според съда, защото разбираш ли - имал да взема пари и всъщност подкупа било връщане на борча.А в същото време да оставят кмета на Белослав за 5 000лв с мярка "задържане под стража"...Един и същи казус - две различни решения...

178

МANOLO

преди 13 години

НАПРЕД,ДА ВКАРАТЕ ВСИЧКИ БАНДИТИ В ЗАТВОРА...

177

Анонимен

преди 13 години

176 това имах впредвид и съм напълно съгласен с теб.

176

ЧЕСТИТО, НА МАФИЯТА.

преди 13 години

....ВРЕМЕ Е ЗА НОВОГОДИШНИЯ БАЛ.....С РАИРАНИТЕ ,КОСТЮМАРИ.....!МАСЛОВА И СЪРГЕЙ, КАНЯТ.....................

175

кочо

преди 13 години

175 ОТ ТАМ СЪМ ПОЧНАЛ ,ЗАТУЙ ПИТАМ ,КОЙ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ НЯКОЙ Е НЕКАДЪРЕН ПРЕДИ СЪДА.,,умните хора,, ги гледам ,гледам и си мисля ,ТЕЗ ДАЛИ МОГАТ ДА МИСЛЯТ МИЙ ИНТЕРЕСНО

174

Анонимен

преди 13 години

И какво трябваше да означава коментара ти, че нещо не разбрах??!!Ами, да!!! Зависими сме от ЕС, защото искахме да ни приемат. Защото ни дадоха милиарди, за да си пооправим скапаната държава, а *** ги откраднаха, парите на европейските данъкоплатци.И да, предпочитам от Европа да ни наставляват, защото ако не беше така, до сега нашите политици щяха да са разорили съвсем държавата.Така че...да не зависи от нас и това е ДОБРЕ.

173

Президент на РъБъ

преди 13 години

Кочо - *** си чисти менците и остави умните хора да мислят :)И ако имаш желание - прочети казуса "Борилски" и ще видиш как едни и същи доказателства стигат за френския съд, а за нашия не...

172

кочо

преди 13 години

и кого точно ще съди този специализиран съд,след като гореспоменатите съдилища СЕДЕМ НА БРОЙ ИЗБРОЕНИ НЕ СА ОСЪДИЛИ НИКОЙ ДО СЕГА ,ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,тоа спецсъд от къде ще ги намери тези доказателства ,след като СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА НЕ МОГАТ С МЕСЕЦИ И ГОДИНИ ДА ПОКАЖАТ ЧИТАВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,А ИМАТ ЗАД ГЪРБА СИ ЦЯЛО МЕВЕРЕ И МИНИСТЪР физкултурник-консултант ,еееееееее и кой е виновен ,че някой е некадърен преди съда

171

подполковник

преди 13 години

За тия ***, и национални предатели от ул.Позитано,наричащи се БСП , трябва не съд, а незабавна забрана и всичките в специализирания съд. Това са национални предатели без съмнение и с абсолютна сигурност.Това са хората ,които поругаха и предадоха българските офицери от разузнаването и контраразузаването. За тези простаци,за тази гмеж никакво оправдание. Никога на власт. Дончева и оня пияница,те ще бъдат морални съдници. Безсрамни ***. Но, няма да се скрият зад широкия гръб на ДС.

170

Анонимен

преди 13 години

Уж сте интелигентни хора а не ви идва на ума че в БГ вече нищо не става без да е одобрено от ЕС. Като сме се хванали на хорото ЕС ще го играем. И отвън постоянно ни хвалят че се движим в правилната посока а тук разни спецове(заради което сме на опашката) все плюят че политиката ни е пред провал. Това с посланиците се знаеше от доста време и защо сега се повдигна въпроса-ами нали ще влизаме в шенген и от ЕС наредиха да се вземат мерки. Ние сме независими защото нищо не зависи от нас.

169

Анонимен

преди 13 години

149+тези които са му цъкали "+"Имате спешна нужда от психиатър!!Или може би по-скоро от еднопосочен билет за Северна Корея.Робът си остава Роб до живот!

168

Президент на РъБъ

преди 13 години

Абе на Позитано нямате ли системен администратор дето да ви кирилизира уиндоусите бе :)Всъщност как може социалистите-противници изобщо да ползват американски продукти като компютри и операционни системи ?Я бързо да минавате на "Окна 3.1"

167

атакист

преди 13 години

абе...ти си толкова полудел,че сам си отговаряш....да не ти е блокирал вибратора....а

166

Президент на РъБъ

преди 13 години

До 162 Специализираните съдилища са абсолютно нормални защото:- без тях ще си останем свидетели, как подкупни съдии решават дела в полза на престъпници- няма нищо незаконно, защото не са политически съдилища- исторически ги е имало във всички държави неспособни да се справят с мафията по нормални начиниСъдът в Страсбург също може да се разглежда като специализиран съд ;)Ама какво са аргументите, пред страха от възмездие и справедливост ;)

165

turbosmile

преди 13 години

Абе, хора! Не бързайте толкова да се радвате-не вадете тигана преди да сте хванали рибата. Това със спецсъда е супер, но нека да видим осъдени ***, царчета и фесчета и чак тогава да се радваме! Успех на ГЕРБ! Дай боже някой ден и ние да станем нормална държава!

164

Анонимен

преди 13 години

Най-забавното е,че на ВЕРВАЩИТЕ акълът явно не стига да разсъждават , а само да лубят и мразят,вервайки.Това по-долу е констатация. Нещо, за което е учено. Факт - без значение дали на верващите им харесва и цъкат плюсче или недолюбват и цъкат минусче. Фактите съществуват извън вярата и нискообразоваността.