213

ЩО Е ТО СК

преди 13 години

СК = СТАРИТЕ КРАДЦИ = СИНИТЕ КРАДЦИИСКАТ ДА НИ КАЖАТ : НИЕ ПАК СМЕ ТУК,СЪЩО КАТО КОМУНИСТИТЕ ОТ ДУМАНЯМА РАЗЛИКАХЕМ СА ЗАЕДНО ВЪВ ВЛАСТТА С ГЕРБАДЖИИТЕ И ЗАЕДНО ЛАПАТ,НАВСЯКЪДЕ ИМА ТЕХНИ ХОРА,ХЕМ СЕ ПРАВЯТ ВСЕ НА ОЩИПАНИ,*** И *** Д**А

212

Бюджет 2011

преди 13 години

Да живее труда, на тъпия данъкоплатец на гърба !

211

ринго

преди 13 години

българи българи .....биволското търпение до кога ще търпим .Време е за нещо познато от близката история на Италия

210

Анонимен

преди 13 години

А този случай да бъде в Гърция или друга Държава, веднага народа ще се дигне срещу парламента. Ама тука сме си като умрели коне, мачкат ни , взимат ни парите и накрая пак ние виновни. Такава Държава като нашата няма.

209

тъжен пенсионер

преди 13 години

Тия вече много се оядоха.Хаѝде да ги изметем,че и нашият ред да доѝде.

208

an

преди 13 години

PO DOBRE DOGAN DA BQHTE IZBRALI, PO MALKO 6TE6E DA VI BOLI, ZA6TOTO E OT TURSKI ETNOST. A NE VA6ITE OLIGOFRENI, KOITO KA4VATE 21 GODINI NA VLAST DA VI E.AT.

207

до 214

преди 13 години

Точно заради такива като тебе, дето са прекалено "извисени" за да гласуват, прекалено "извисени" да протестират и т.н. всеки път Доганчо ще е на власт... Иначе НЕправителството не струва, съгласен съм!

206

an

преди 13 години

DOKATO EDNI UMIRAT OT STUD, I GLAD, DRUGI IM GO ZA.IRAT. TAKA E I TAKA 6TEE, DOKATO IZBIRATE OT TRITE NAI DALGOTO. NE SAM GLASUVAL OT 90 G. ZA6TOTO ZA MUTRI, OLIGOFRENI, I HAIDUCI, NE SE GLASUVA. NO BOL6INSTVOTO OT OVCETE, NEMOJAHA DA RAZBERAT, 4E V MUTRESTANIQ NAMA DOSTOINI HORA, ZA KOITO DA SE GLASUVA. ZATOVA O6TE 21 GODINI 6TE JIVEEME V KAL, TINQ, POMIQ, I MIZERIQ. DOKATO NE SE NAU4ITE 4E V MUTRESTANIQ, VSI4KI SA OT HAIDUK NAGORE. NARODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

205

INTERNAL

преди 13 години

Средната заплата на чиновник в МОСВ е около 500 лв. В справчицата до депутата от ГЕРБ съвсем умишлено са пропуснати най-сладките бонуси, които получават определен кръг богоизбрани служители в МОСВ. Става дума за скромни сумички от по 4-5 бона на месец за работа в комисията по концесии. На тази хранилка са се наредили Главен секретар, Главен счетоводител, Директор Д"БФС" и др. Предвид, че точно тези са подали спавката не е учудващо, че точно тази информация липсва.

204

popo

преди 13 години

Mrasna i gadna Nona!Boiko ni izlaga!!!!Boiko ni izlaga!!!

203

кери46

преди 13 години

цяла година се говори, 4е все няма пари, а като доиде Дядо Коледа - се отварят много големи 4ували????? и то все за тези, които имат - които не са вкусали на недоимъка . За вси4ко това нощо друго не остава - само да благодарим на нашите управници

202

Анонимен

преди 13 години

Бонуси,13-14 заплата...дебели очи имат,нека те да гласуват за герб, па да видим ако пенсионерите гласуват пак за бсп.което не е приятно...

201

Анонимен

преди 13 години

Не само бонусите са в мъгла, а и назначенията. Съкращават един и веднага вкарват трима. Време е вече да спрат политическите назначения и да започнат да се провеждат конкурси за високите постове.

200

Анонимен

преди 13 години

Костов му каза на селската мутра Боко да махне спиртосаната Нона, ама той *** и не слуша.......

199

психоаналитик

преди 13 години

Радо, Радо много си далеч от истината мой човек. Типично за гербер. Какви граждански договори ще се сключват със служители от това същото ведомство. Ами като трябва да се направят някои такива работи просто им с вменяват с длъжноастната характеристика, ако въобще знаеш какво значи това. А за какво получават заплата тогава, за да топлят столовете в министерствата и администрациите ли? Формата на тези граждански договори са прикрита форма за раздаване на бонуси. Те са били предварително планирани.

198

патолог

преди 13 години

Халките на елитните ни Държавни чиновници и на техните сродници и любовници са със формата и размера на кръговото движение на Четвърти километър, а това вече си е професионално заболяване. Наруших Хипократовата клетва дано намам заредено СРС

197

Az 4ovekat

преди 13 години

Bezobraziata v Bulgaria niama da svar6at.

196

AGENT № 09.09.1944.!

преди 13 години

ДА НЕ НАПОМНЯМЕ ЗА ВРЕМЕТО ОТ ПРЕДИ 10.11.1989., ЗА КОЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ НАЛОЖЕНИТЕ ПО КОРАБИТЕ ГЛОБИ ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕ НА МОРСКАТА ОКОЛНА СРЕДА - В ТВЪРДА ВАЛУТА - В ЧИЙ ДЖЕБ ОТИДОХА! АМИ ТЕ - ЗАТОВА СЕ ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ - ЗА ДА СЕ ЗАКРИЯТ СТАРИ БАКИИ - И СЕ ОСЕДЛАЕ НАРОДО - ОЩЕ ПО-ЯКО! КОЙ БИ ОСПОРИЛ!?!

195

наблюдател

преди 13 години

Браво, да са им честити! Те за това някои хора всячески защитават ГЕРБ и са се вкопчили с зъби и нокти в тях.

194

Венсеремос

преди 13 години

До Анонимен 191 Забравих за фермите. А на бас че никъде фейсбук не е забранен. И се играят ферми и мафии (не че не играят на истинска мафия) и всякакви ВИЛ-и. И кво - после бонус. Я марш в частния сектор да видите вие цъкане. Цък цък и после язък. Премиера трябва да излезе и да си подаде осатвката - ако е мъж както говори. И да видиме народа дали пак ще му гласува доверие. А не да ни излъже и после 4 години да вика "Еми гласувахте ми доверие" . Мое да е пич ама тия с които работи не са.