90

666

преди 13 години

vsi4ko tova e viarno za6toto i az sum bil slujitel na DS zaedno s ba6ta my biahme i blizki priatelski semeistva sega jiveia izvun bulgaria v livan i otdavna iskam da kaja tova koeto e izneseno po gore

89

Анонимен

преди 13 години

Бочко ще назначава свои хора :-))))

88

хахахахахах

преди 13 години

И това министърче,като боса си е с червен конец на китката си - против УРОКИ....От кога наследствените комунистчета(ДС) станаха суеверни...пфу!@

87

$$$$$$$$$

преди 13 години

Г-н Младенов, а какво ще правим с дечицата на служителите в ДС ? Или те са си купили индулгенции от Сорос, ЦРУ и други много "честни" институции.

86

изроди

преди 13 години

Стига мекерета са управлявали България, а жиди като тоя горния да са външни министри. Те направо и е***а майката на България. ДС я закриха за да могат да крадат на воля, а точно доносниците от 6-то управление се съюзиха с "интернационалистите" за да мародерстват и предават националните интереси.

85

европеец

преди 13 години

Седя, чета и се чудя. Дали тук наистина има толкова хора, които разиграват театър колко са наивни, за подвеждат или наистина са толкова наивни? Навсякъде били дипломатите агенти. Да, така е, но са агенти на сега действащата държава и система, а не работят за интересите на останките от един тоталитарен режим. Не са хора, обучени в омраза към европейското, не са изнесли националното богатство, не са участвали в престъпления срещу собствения си народ!

84

ПГУ

преди 13 години

Вечни империи и вечни правителства няма, ясно е за всеки непредубеден, че това са интереси на чужди държави, някои министри ходят на иструктаж доста далече. Поредната глупост граничеща с национално предателство.Няма друга държава която да изкара на показ разузнавачите си и сътрудниците им.

83

Анонимен

преди 13 години

Май някой нещо не е разбрал. Става въпрос за тия дето са съпричастни с ДС преди 1989г. А ДС винаги ще има докато има БГ макар и под друго име.

82

95857

преди 13 години

Кралският колеж в Лондон, който е завършил тоз министър е ковачница за предатели на Националните интереси в служба на интересите на МИ 5 и ЦРУ.

81

баба Хакерка

преди 13 години

Я, какво чета сега.... Да махнем хората които са работили за сигурността на нашата държава, та да назначим такива, които ще работят за сигурността на чуждата (разбирай американската) държава... Боже, колко глупави хора управляват държавата ни!!! Ама то... има ли държава ??? Защото държава без Държавна Сигурност не е никаква държава...

80

Ivan Samoranov

преди 13 години

Ei sega kato slojat RISTYO STOICHKOV konsul v Barzelona i shtezafnem i varjem. Ama verno BOKO e golema TIKVA .POJARNIKAR.

79

курти

преди 13 години

ПО ЦЯЛ СВЯТ ДИПЛОМАТИТЕ СА АГЕНИ НА СЛУЖБИТЕ ,тва ники отде идва на този пост ,да не би от чукотка ,а .пак исрахте голямо *** пред света ,абдали

78

За целомъдрени

преди 13 години

Забелязвам нещо много смешно И парадоксално. Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати от тоталитарната живковска дипломация. Баща му, който от 2006 година е покойник е бил ченге - радист в различни посолства, а дипломацията му е била за прикритие. През 1995 г. Николай Младенов завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни отношения. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема Израелските ядрени сили. Младенов е с еврейско потекло и това, както и контактите създадени поради естеството на задачите, които ще му се възлагат в бъдеще му дават възможност да премине военно обучение в израелската армия-факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация Отворено общество, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 г. основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надка Михайлова на медународен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001. Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, ставайки председател на СДС прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС. През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ***-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. *** изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. Николай Младенов е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в БТВ репортерите-може да се види в архива на сайта на БТВ. ======================================= На село казваме за такива : Засмяла се овцата на козата,че няма вЪлна по пу****а.

77

123

преди 13 години

Държавна сигурност беше и подължава да е символ на кримиогенна престъпна държавна структура която е работила изцяло срещу интересите на РБ , всички бивши неини служители е редно да бъдат актуализирани като криминален контингент.

76

Анонимен

преди 13 години

МС мъдри кои консули агенти да отзове.КАКВО ИМА ДА МЪДРИ. ВСИЧКИ ДО ЕДИН - АУТ

75

Анонимен

преди 13 години

Държавна сигурност е основана през...1925 г.!!!След 09.091944г. комунистите оставиха името на службата,защото то не пречи!Дядо ми е бил инспектор в тогавашната ДС!Никой след Девети септември не го е преследвал за това,нещо повече - търсили са помоща и опита му,защото е имал агентурна мрежа!И какво излиза - комунистите са по -умни от управляващите ни след като "избухна" демокрацията!?!Вярно е и това,че по онова време янките не са имали такова влияние у нас,но пък руснаците са били тук!

74

боклуци

преди 13 години

*** гербарчоски,за какво ще пращате дипломати,ако не и за това което ги пращат и нашите приятели североамериканците-да събират информация а не да си чукат любовниците-идиотен унд кретенен!!!

73

bg

преди 13 години

IZGONETE GI VSI4KITE AKO OTIDETE NA DRUGO MESTO I SE OPITATE NESTO DA KO MENTIRATE NJAMA DA VI DADAT DA KOMENTIRATE IMAM NA PREDVID V GERMANIA BOIKO E PRAV KATO KAZVA MNOZINSTVOTO OT TJAH SA SCHPIONI ILI RABOTJAT ZA TAKIVA ORGANIZAZII POZNAVAM TAKIVA DA IMGO KAJEM PO BALGARSKI MAMMMMMMMMA VI

72

Lady

преди 13 години

Към "държавна несигурност" ли да принадлежат? Явно това се получава. Държавата ни е застрашена не от предатели, а от ***!

71

Дедо Гаджа

преди 13 години

Консулите най-често са служители на и се предлагат от МВР.