55

LOVES2DRIVE

преди 13 години

Жалко за човека. Донякъде и той си е виновен: син на 37 години, а още живее при него, вместо да се учи на отговорност и независимост. Нали като родители това ни е работата: да подготвим децата си за истинския живот и да ги научим на ценности.

54

поля

преди 13 години

Имам и познати като теб разбира се, които казармата е възпитала така както се очаква. Коментирам едни други. Публична тайна е какво е ставало и става някъде по поделенията...

53

дяволска работа

преди 13 години

Агресивността е признак на слаб характер.Когато за разкош се добави и пиянството,тогава трагедията е пълна.Низ от безбройни грешки,водят до фатален край.Бавно и полека пороците завладяват човека и го превръщат в развалина.Заради изкушението Адам и *** биват изгонени от рая.Дяволът си няма работа.

52

anonimen

преди 13 години

4e kade da raboti na selo to v provinciqta ima mnogo alkoxolici ot4aqni ot prosperira6tata ni darjava

51

Анонимен

преди 13 години

Не знам за твоите познати но и аз съм бил в казарма и чак такава мъка не е било. Мога даже да каже че имам много добри спомени от казармата както и доста добри навици които днешните "младежи" няма да научат.

50

Idiot

преди 13 години

Много се извинявам, но повече от половината население на републиката се е спиртосало.Едни от мъка, други от грижи, трети от келешлък...Но най-много май са от грижи...До там води непрестанният "глад"...

49

поля

преди 13 години

Познавам отблизо мъже които след казармата (онази 2 годишната) станаха озверели деградета. Какво им се е случвало там - не е за слушане , унижението е било непоносимо и всяка психика реагира различно.И как да се оттървеш

48

анонимен

преди 13 години

Костов е виновен разбира се ,щом е 'син алкохолик'

47

kuku pipi

преди 13 години

И аз тук мога да си призная, че имам алкохолик в семейството и не се живее лесно с такива хора- дори да са неагресивни, цялото им ежедневие е пречупено през това да седнат вечер за 4-5-8 чаши ракия..Недай си боже да имаш спешен случай или да трябва да се прибира детето от дискотека - сам се оправяш колкото може. Жалко за човечеца, но в малките населени места не им е лесно да пускат жалби, там още битува страха да не разберат комшиите за проблемите ти.

46

Bai Vul4o

преди 13 години

Spored mene e vinoven Kostov! Toi go e napil predi tova i posle go e nakaral da go butni u rqkata! Slushaite kakvo vi drynkam....samo toi shte da e!

45

надка-пиратка

преди 13 години

Да бяхте сложили поне едно тире в заглавието между Син и алкохолик.В началото помислих, че този алкохолик е седесар.Син алкохолик, червен алкохолик...

44

Mr. Truth

преди 13 години

Така е, и спор срещу това което казваш няма! НО, това е обобщение за общия случай. Винаги си има и изключения....Лично аз, също познавам такива изключения, но като тенденция казаното е верно!Всичко Добро от мене!

43

Анонимен

преди 13 години

Вярно е но трябва доста нерви и време !

42

Анонимен

преди 13 години

Аз мога да разбера какво му е било на човека!Баща ми е алкохолик,неработи от 10 години и все някой му е виновен!Разковничето се крие в това,че дядо ми е бил висш офицер в МВР и за всичко го е оправял в младежките години!Изкуствено самочувствие!И сега като се огледам около мен виждам ученици и деца да пичт алкохол(бира,водка,вино) в класните стаи,паркове,на купони даже родителите им знаят и го приемат за нещо нормално!

41

Наблюдаващ

преди 13 години

С добрина се трупа богатство, но не в банката.(Спорът ви е излишен.)

40

Анонимен

преди 13 години

до 37Значи ти си гледаш от твойта камбанария и точка така ли?Това,че си служил някъде с връзки и си богат и имаш бизнес не означава,че бедните затова са се пропили и са безработни защото нямат връзки и пари.Не всички бедни хора са лоши и пияници!Еми много ясо,че ако всички бяха богати нямаше да има такива проблеми ти сега ли го разбра?Пак добре,че изобщо ти е светнала лампата!

39

Анонимен

преди 13 години

Mizeriata napalno e razmazala granicata mejdu jivota i smarta.

38

Наблюдаващ

преди 13 години

Можеш ли да ме подсетиш кое от брътвежите ти (пост 32) има нещо общо със историята от материала?

37

Дo Mr.Truth,

преди 13 години

За тези, които не разполагат дори с тези елементарни благини /храна и подслон /, въпросният народопсихопат , нещо е пропуснал , но "кое си требе , си сака."

36

bashta

преди 13 години

Pravim vsichko za decata . GRESHKA ! Dectasa deca do 12. Do 18 g. 20% ot tova koeto imat triabva da e tiahno sobstveno delo. Sled 20 da mu misliat. Kakvoto napraviat za sebe si go praviat. Na tazi vazrast izkarvam pari samo za uchenie i to ako ima rezultat. Ako ne, da sa jivi i zdravi niama kakvo da praviat pri men.Jalko che choveka ne e otishal v dom za starci. Kompania, srodni dushi po sadba, po lesno se jivee.Bog da prosti choveka !