197

Алтимир

преди 13 години

Турците в България колко са, 10-тина процента, предполагам? Трудно е да се каже при условие, че половината *** се пишат турци, а самите турци ги мразят повече и от нас. Та тези 10 % са станали толкова нагли, че няма накъде повече. То не бяха джамии, ислямски центрове, ходжи и имами и т.н. Тук пък някакъв си караибрахим упорито се мъчи да ме убеди че аз не съм българин за какъвто се мисля а съм турчин какъвто той казва че аз съм. И това при само 10%. Ами като (ако) станат повече!

196

Анонимен

преди 13 години

МАСОВО ПОТУРЧВАНЕ В бЪЛГАРИЯ НЯМА. Има насилствено потурчване в Родопите. Има безброй деца, отнети от майките им при дивашкия ви кръвен данък. Има поробени хора, има принудително изселени в Анадола села. И ти ако отидеш през цяла Турция ще видиш, че до Истанбул и Малоазиатското крайбрежие живее народ с европейски черти, това са потурчените и асимилирани балканци и маджари. А навътре в анадола са останали черните, приличащи на роми турци-юруци. Които пет века са били управлявани от потурчените ХА

195

Анонимен

преди 13 години

по-добре да сме по-близо до ***, те са индуси, между тях има велики демократи ката Махатма Ганди, Джавархарлал неру ,велики шахматисти като Ананд, а при вас демократ и Анадола. Айде бегай бе. Робувай си на Меди Доганов и си свиркай. Ние българите днес гласуваме за един, утре за друг, а вие сте си още в БОЛШЕВИЗЪМА. 99,9% ЗА дпс ХАХАХА

194

До КараИбрахим

преди 13 години

Ето те и теб, вчера точно те споменавахме.Написаха статия за Доган и ти цъфна.Предполагам, че ти е ясно, че България няма да стане ислямска държава.Не мога да разбера, какво те движи в постоянните ти опити да ни убеждаваш турците колко велики били.Много умело си играеш с думите.Османлиите виждаш ли били лошите а турците добрите.Интересно, вторите да не паднаха от небето.Трябва да те е срам, че произлизаш от *** а не да се гордееш.

193

другомислещ

преди 13 години

Доган трябва да говори само пред съда.Големият хидроконсултант и хитър грабител на хазната.Кой ще го слуша него,тя и Турция му обърна гръб.Изчаква да спаднат още позициите на Бойко и тогава да атакува.Хитра ,*** лисица.

192

До 199

преди 13 години

Караибрахиме *** да ти направят една Чаламбааа за да се успокоиш. Цялата ви анадолска нация е манафска и за това ще гледате Европа през крив анадолски макарон. Според Нострадамус Турция минава на страната на арабите и тогава ще има мазало, само *** ще ви останат на някой байр.

191

rumen221

преди 13 години

Кара...,- Трудно "вдяваш"...- Не сме "тюрко-българи" , а от 22 века преди да се появят тюрките, сме арии-болги или просто българи...!!!

190

Анонимен

преди 13 години

Е кво може да каже, как е т.пк.л Станишев ли?

189

КараИбрахим

преди 13 години

Хайде тракиоти,от мен лек ден.Продължавайте да се правите на тюркобългари.

188

rumen221

преди 13 години

Кара...,- Ти сега ли го научи...Но това, че учиш е добре...- Учи, учи, че тя науката сляпото окато прави...Знаеш ли кой го е казал...

187

КараИбрахим

преди 13 години

Сега ми стана ясно.От индоевропейски произход са и ***.Винаги съм си мислел,че има нещо *** във вас,а то виж каква била работата.

186

rumen221

преди 13 години

Караибрахиме,Внимателно изчети и научи това което пиша и се опитай да ме обориш.., но с аргументи и писана история, а не с политико-национална идеология и псевдо-историяСлед публикуване древната история на Волгските Българи Джагфар Тарихи и съвременен анализ на другите източници, днес знаем:Да ние, днешните българи, сме арийци болги, от 28 века- Според Херодот, от Алпите до Имеон (Памир и Хиндокуш) живеели Траките втория по численост народ след Индийците така, че е нормално в кръвта ни да тече тракийска кръв, а от смесването на индийци и траки се появили индоевропейците- На земите от Алпите до Имеон населението се Самонаричало Болги, основател през Vв. Пр. хр., на държавата ни е е Албуга Болгар, държавата се е наричала Идел или Болгара и се състояла от две части с единосъщо население - западната А-Ранаселено с арии и източната Ту-Ра, с население турии(туранци), а по-късно, след Атила тюрки.- Сред ариите, водещо ядро са масагетите, сред тях властващи са асите, а управляващ е рода Дуло, който е дал на света Атила. - След смъртта на Атила, третия му брат Ирник (Ернах) властва над земите западно от Волга и понеже не признава върховенството на първородния внук на Атила, обявил възстановяването на единна и неделима Стара Велика Болгария, която синовете на Кубрат разделили след междуособици на Волгска(Котраг), Кавказка(Бат Баян) и Дунавска(Аспарух) Българии- Тюрките едва през Vв след христа, създали източно от Памир своя династия, чрез първородния син на Атила Азана, завладели днешен Авганистан, Иран и Ирак, а един от Владетелите им, КханТамерлан (Тимур), заклал селджукския турчин Осман бей - основателя на Османския бейлик, завладял династически предишната година Аспарухова България, след което провисил кожата му за тапицерия зад престола си- Империята, наречена Османска, е оглавена династически от Тюрките на Тамерлан, а населението и от тогава, та до сега се състои от старите византийци - анатолиици, витинци(кюрди) и лидийци приели исляма Та затова Караибряме,1. Българите от древността до днес са наричани последователно Траки, Болги, Арийци, Аси и след Кубрат - болгари и българи, а Славяни е етноним измислен през 17 век и произлиза от гръцкото склави Роби, арийски племена без знатен владетел, като са записани така в договора на Аспарух с победена Византия склави - роби - Този договор е копие от договора, наложен на двете Римски Империи, след разгрома на армиите им и изгарянето на Императора им Валент, от Болгския владетел Кхан Алп-Бий, чиято тогавашна столица е днешния гр.Киев, а лично имение Балканския полуостров.2. В остатъците от Византия днешна Тюркия, живеят анатолийци, кюрди(витинци) и лидийци, приели Исляма и наречени тюрки без да са такива, през 1925г. и със силата на щиковете на Червената армия на Тухачевски и арабина Кемал, наречен Ататюрк, а византия е предръстена на Тюркия!!!

185

КараИбрахим

преди 13 години

Петър Берон в своя прочут "Рибен буквар" /1824 г./ определя езика, на който е написана книгата като ТРАКИЙСКИ и сам той се самоопределя като "роден от православанех родителя тракиоти" т.е. тракийци. Разбира се това обстоятелство и тези пасажи от буквара в по-късните десетилетия тихомълком са "изсечени" от нашите пишман-учени...Всъщност българският език е в голямата си степен тракийски в своята граматика и до някъде с лексиката си. Просто престъпна заблуда е да твърдиме, че ние българите сме потомци на някакви си азиатско-манджурски диви племена, наречени с изкуственото име "прабългари". Истината е известна за нашия произход, но все още разните му там "професори, академици и други пишман-историци" здраво и бясно си защитават историческите лъжи и фалшификации за произхода и езика на българския народ.

184

rumen221

преди 13 години

Караибрахиме,- В България има 270 общини и следователно мога да нареча българите с поне 270 етнонима, но.... тона не ни прави 270 народа...!!!Ако използвам имената на реките, долините и планинските върхове ставаме поне 1000 налода...Е да..., ама не...!!!

183

пушач

преди 13 години

Първоизточник на християнството е еврейската религия, на мюсулманството - също.КАРАИБРАХИМ , ако не се лъжа , означава Черният Авраам- това би могло да е показателно за нещо.

182

Селянин

преди 13 години

Ти защо на правиш разлика между ТУРСКИ И ТЮРСКИ.????

181

КараИбрахим

преди 13 години

genefan03/03/2010, 01:16Tук изглежда също се предъвква основно произхода на Аспаруховите българи, а генетиката сочи много малък произход от тях. Ами защо - не защото са били малобройни в сравнение със завареното наеление, но има друга лесно обяснима причина. Те са съставяли главно аристокрацията, заедно с куманите, влели се във Второто българско царство. Какво става обаче като идват турците - всички искат да запазят позиции, затова масово се ПОТУРЧВАТ. Още повече,че българите и куманите са си говорили на тюркски език, затова за тях не е било голям проблем да се пишат османци. Тези, които не са пожелали да си сменят вярата пък са сега гагаузите. Та това е причината да не се намерят потомци на нашенските боляри - не че са избити, просто всички сега са турци. Колкото и да не ни е приятно, но ние сме си потомци на средновековни селяни, не на царе и боляри, затова сме си автохтонни, това е.

180

КараИбрахим

преди 13 години

Хехе Руменчо,не си ли чувал,че:1.Българите произлизат от сол ташака на Господ.2.Тюрките се появяват 6 век от нищото.3.Днешния Тюркски език е измислен през 1927 година за една вечер.На следващия ден всички заговорили на него.4.Тюрките не са населявали никога нито едно място.

179

rumen221

преди 13 години

Кейп Таун,След публикуване древната история на Волгските Българи Джагфар Тарихи и съвременен анализ на другите източници, днес знаем:Да ние, днешните българи, сме арийци болги, от 28 века- Според Херодот, от Алпите до Имеон (Памир и Хиндокуш) живеели Траките втория по численост народ след Индийците така, че е нормално в кръвта ни да тече тракийска кръв- На земите от Алпите до Имеон населението се Самонаричало Болги, основател през Vв. Пр. хр., на държавата е Албуга Болгар, държавата се е наричала Идел или Болгара и се състояла от две части с единосъщо население - западната А-Ранаселено с арии и източната Ту-Ра, с население турии(туранци), а по-късно, след Атила тюрки.- Сред ариите, водещо ядро са масагетите, сред тях властващи са асите, а управляващ е рода Дуло, който е дал на света Атила. - След смъртта на Атила, третия му брат Ирник (Ернах) властва над земите западно от Волга и понеже не признава върховенството на първородния внук на Атила, обявил възстановяването на единна и неделима Стара Велика Болгария, която синовете на Кубрат разделили след междуособици на Волгска(Котраг), Кавказка(Бат Баян) и Дунавска(Аспарух) Българии- Тюрките едва през Vв след христа, създали източно от Памир своя династия, чрез първородния син на Атила Азана, завладели днешен Авганистан, Иран и Ирак, а един от Владетелите им, КханТамерлан (Тимур), заклал селджукския турчин Осман бей - основателя на Османския бейлик, завладял династически предишната година Аспарухова България, след което провисил кожата му за тапицерия зад престола си- Империята, наречена Османска, е оглавена династически от Тюрките на Тамерлан, а населението и от тогава, та до сега се състои от старите византийци - анатолиици, витинци(кюрди) и лидийци приели исляма Та затова Караибряме,1. Българите от древността до днес са наричани последователно Траки, Болги, Арийци, Аси и след Кубрат - болгари и българи, а Славяни е етноним измислен през 17 век и произлиза от гръцкото склави Роби, арийски племена без знатен владетел, като са записани така в договора на Аспарух с победена Византия склави - роби - Този договор е копие от договора, наложен на двете Римски Империи, след разгрома на армиите им и изгарянето на Императора им Валент, от Болгския владетел Кхан Алп-Бий, чиято тогавашна столица е днешния гр.Киев, а лично имение Балканския полуостров.2. В остатъците от Византия днешна Тюркия, живеят анатолийци, кюрди(витинци) и лидийци, приели Исляма и наречени тюрки без да са такива, през 1925г. и със силата на щиковете на Червената армия на Тухачевски и арабина Кемал, наречен Ататюрк, а византия е предръстена на Тюркия!!!

178

КараИбрахим

преди 13 години

Хайде тогава ми отговорете,заблудени умници:Каменен надпис от околностите на Силистра на гръцка графикаи южнодунавски прабългарски диалект от Х в.: - Охши,гитме гиле!-на прабългарски - Стрелецо, не отивай в града!-превод на тракославянски. -Окчу,гитме иле!-съвременен турски.И защо владеейки съвременния турски език,аз разбирам прабългарския?