173

Анонимен

преди 13 години

Децата са масово малтретирани и в *** и в БЪЛГАРСКИ семейства. Гадно, но факт. Всички си мълчим и си траем за всичко, нали не ни е в къщата, пък после цъкаме с език, че се случвали такива трагедии. В държава като САЩ ако майката удари дори шамар на детето си и някой го види социалните служби ще и цъфнат на вратата същия ден. А тук селския кмет гледа какво се случва и си трае докато не дойдат от телевизията да го питат как аджеба тия ненормални са утрепали детето...

172

uladislau

преди 13 години

До 143:no name Президент!no name Президент!no name Президент!

171

bednata_lisiza

преди 13 години

Cheta i cheta tezi mnenia i komenari i zlobni no iskerni mnenia i stigam do edin izvod - horata sa super gnevni i qdosani za vsi4ko gadno koeto se sly4va v tazi darjava. Edni sa nastroeniata nezavismo dali maika e ybila deteto si, ili pak dali 6te ima 13 penisa.Az vikam da napravim edina revolucia i nov red i zakonnsot tyk..PS: a i da izgnim ***

170

Ген

преди 13 години

"А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини."

169

Българин

преди 13 години

174 - като видях боята на ***, разбрах що за "българин" е бащата.Това, че бабата е боядисала руса бялата си коса и говори що-годе свързано, не значи, че и тя е българка. Просто ***, която, живяла в епохата на Живков, що-годе се е очовечила и цивилизовала.

168

Мангалоид

преди 13 години

Не са животни - дебилни *** са. Животните не се държат така с децата си.За *** децата са средство за печелене на пари.Добре са правили в скандинавските страни и Германия между двете войни - ако *** иска да живее там - може но само кастриран.

167

poohy

преди 13 години

Отворих страницата с въпроса - *** ли е, и - Даааа. Една българка и да има нещастието да живее с алкохолик, поне няма да лекува с алкохол децата си.

166

циганин

преди 13 години

да ама бащата е българин

165

Анонимен

преди 13 години

Да бяха хора да им се чудиш на акъла, ама то ...

164

Българин

преди 13 години

Наказанието е да бъдат кастрирани и със спирали или изобщо да не могат да имат деца повече от 2.Защото в ББ и СД и ЦЦ България има само ***.Стига вече сме ги наричали "Роми" или "Българи от ромски произход"Това са от едно мърлзеливо индийско племе,изгонеуно заради кражби,мързел и много лапане и супер много дечурлига,които другите хрантотят/така както е сега и у нас/Но уви!Никой управляваш не се наема с тяхната касграция.Може би Хитлер щеше да ги оправи-*** в камерите и казани за ***!!!

163

DODO

преди 13 години

Цинга манга фук, пълни *** с лук!

162

БАЙ ГАНЬО

преди 13 години

BULGARISTAN -------NOMENT!!!!

161

Анонимен

преди 13 години

До скоро си мислих,че *** са като животните,но съм сигурен,че никое животно не би се държало така към собствените си деца и не би рушило собственият си дом (бл. 20 в Ямбол)

160

Анонимен

преди 13 години

Бъди сигурен, че веднага ще се появят, ако полицията задържи *** ...

159

Венелин

преди 13 години

Майтапа на страна, но такова наказание трябва да се въведе за подобни "родители". Друго спасение няма!

158

joro

преди 13 години

А най-*** е,че цял ден по всички медии говорят за тия ***.Дори сега по bTV водещата новина е пак тази!!! А стига вече,писна ми от тия ***!

157

nikola

преди 13 години

Къде са Евророма и Хелзингския комитет сега?Да защитят правата на ***.Да ги интегрират в обществото?!След като са виждали от ранна възраст само пиене и бой , какво очаквате да стане от тези деца?Убийци, като убиеца.А всичски ние тъпите българи ще продължаваме да им плащаме детските и помощите за да се продят и да живеят , както им харесва.

156

Анонимен

преди 13 години

Щели да ги дадат на бабата!А тя къде е била досега и не е ли знаела как живеят внуците и.Нищо чудно да се окаже по-зле и от майка им!Изобщо трябва да ги махнат от там!

155

Noent!

преди 13 години

Някои не получават и толкова....., несправедливостта е на всякъде по света, дори и за най- добрите....NOENT!

154

PPP

преди 13 години

Хич не ми е жал! Едно *** по-малко... Погледнете ги какви аботигени са на снимката! И ще ги издържаме ние на наш гръб??? Еееее...