200

nqma

преди 13 години

do daniela.da znasih mnogo si kovarna v ustata

199

faust

преди 13 години

...и по какво позна че е точно такъв бе,специалист....по извивката на ухото ли

198

BG

преди 13 години

Ето това са ***. Те никога не могат да се интегрират, просто защото не искат. Вместо да издържаме тези ***, трябва да се намери начин да се изселят. Например присъдата на тези родители да не е затвор, а отнемане на гражданство и изселване. Това да става със всички криминално проявени *** (които са 99,99 %)...

197

Toni

преди 13 години

Последно 5 или 4 са децата... Луда работа.

196

gaw

преди 13 години

Колкото и гразно да звучи, решението е едно-задължителна стерилизация на "майката" и кастрация на "бащата". Поне повече няма да се плодят.

195

даниела

преди 13 години

днес.бг ми изтриха клипчето, който желае оставила съм майл ще му го изпратя :)

194

даниела

преди 13 години

пияната *** бременна с 6тото си *** получава 400 лв помощи!!!а самотната българска майка с 6 деца получава 240 лв !!!

193

Анонимен

преди 13 години

***

192

Българин

преди 13 години

189 - така е, защото ги храним !!! Над милиард пилеем ежегодно за на това прокажено племе, отделно дето и крадат, а и нищо не плащат !!! Не плащат ток, вода, осигуровки, , наеми и кредити, защото си струпват колибите дето си харесат - парите които им ги даваме са само за плюскане, живота си живеят на наш гръб, а ние се чудим как да вържем двата края !!! Крайно време е да излезем наулицата и да заявим, че повече няма да плащаме данъци, ако с парите ни хранят тия *** !!!

191

Българин

преди 13 години

Тотално изкукал!Ела да видиш из лудогорските села-всички "работливи" кадъни над 40г. са пенсионерки" по болест" и цуцат яко държавата!Работливи и достойни,трънки!

190

пффф

преди 13 години

добрееееееее, децата общо 4, едно е убито и се умува къде да се настанят 4-те деца.....? и убитото ли ще настанявате в дом?

189

Община Луковит

преди 13 години

Началник на Дирекция Социални грижи:Иван Братулев-бивш депутат от БСП.Началник отдел Закрила правата на детето:Севделин Асенов-бивш директор,общински съветник от ДПС.С кадрите на БСП и ДПС,под ръководсвото на ГЕРБ....напред към светли бъднини.Между другото това е единствената държавна струкгура в общината,чието работно време започва от...9часа!В сгадата няма тоалетни за граждани,няма места за сядане!Хората от селата идват и мръзнат до 9,когато наспалите се"социални работници" гордо пристигат,

188

Анонимен

преди 13 години

Не винете ***. Бащата е чист българин. Поредно доказателство, че в територията българска живее само едно достойно, работливо и честно население-турското.

187

Анонимен

преди 13 години

Както промениха осигурителния период за майчинството с цел да не се източва бюджета, така да направят и ограничения в получаването на детски и др. социални помощи. Детски да се изплащат само до две деца и само в случай, че майката е пълнолетна. Социалните да следят децата и в случай, че родителите им не им осигуряват елементарни условия за живот, децата да се настаняват в социален дом. За децата в социални домове родителите да дължат издръжка за момента поне 60 лв/месец. За неплащане - затвор.

186

Анонимен

преди 13 години

Имали 5 деца, поканили И четирите си деца на масата, убили едно и останали ЧЕТИРИ - или аз съм ***, или нещо куца в тая статия...

185

EваБ.

преди 13 години

Благодаря ви за отговорите! :) Въпреки, че въпроса ми беше риторичен...Наистина е несправедливо, че има толкова семейства, които дават мило и драго да имат детенце и биха го обсипали с грижи, а тия... не знам как да ги нарека си избиват децата!... А ние колкото и да се "плюнчим" по подобни форуми нищо няма да се промени.

184

lucky7o

преди 13 години

доста тъжно,много случаи има в който децата патят заради родителите си,няма какво да коментирам , НО редакторите на днес Бг замислете се малко.В заглавието "... убиха 8 годишната си дъщеря..." и поканили на масата и четирите си деца две близначки на 8 години , едно дете на 5 години и най-малкото на 3 години... И накрая "Очаква се четирите деца на семейството да бъдат настанени в социален дом." ?!?! От социалните ще приберът и мъртвото дете ли ? Пишете глупости !

183

Анонимен

преди 13 години

Грозно и тъжно е,но нали се сещате за вица,дето *** се изцапало и *** викал:Айше,ще го мием ли или друго ще правим?Те на тоя принцип живеят!

182

Анонимен

преди 13 години

Съгласна съм с теб за всичко,освен за едно-стигат парите до ***,и още как!Аз живея срещу *** махала в Разград и ги виждам всеки ден-жените лющят семки на тротоара,а мъжете цакат карти цял ден!Вечер слагат скарите и почват маанетата!Всички са или трайно безработни,или фалшиви пенсионери,но в магазина пълнят по пет чанти,а ние работещите купуваме хляб и маргарин!С какви пари живеят-помощи и кражби!А къщите им са палати!

181

Старвалд Демелайн

преди 13 години

И в Европа и навсякъде има дискриминация. Омразата между различните в повсевместна, а най-много мразят и са мразени бедните. Когато бедността се облече и в етническа краска нещата стават още по-лоши заради допълнителното различие, даващо възможност за групиране и посочване кои са нашите и кои вашите.