600

най-най.....простия

преди 13 години

На снимката: -Ох,изпуснах се!Мале-й-й,как смърди!Добре,че съм с гащите на Станишката!

599

Анонимен

преди 13 години

Не от вчера някои реват по "методите на бившата ДС" - подслушвали били, хората следили... А днес май същите дават правото на днешното правителство да използва СЪЩИТЕ тези методи, само че с по-осъвременена техника, наречена СРС. И каква е разликата между Бай Тошо и Бойко Борисов? Май само в това, че при първият имаше пари и за пенсии, и за магистрали, и за БАН... А вторият строи магистрали (как ли го прави при падналия сняг?) за сметка на пенсионерите, културата, науката и образованието.

598

Антитурчин

преди 13 години

Бойко,тиквички глупава,а тебе кой проверява???

597

Анонимен

преди 13 години

Толкова сте *** всички! Нали управлява правителството на мафията, естествено е да следят всеки, страхуват се да не им се крадне или задели нещо. А мафията мрази да ги крадат. Това изразява и физиономията на ББ на снимката.

596

Анонимен

преди 13 години

Ех на времето ако беше подслушвал жена си, тя нямаше да избяга с онзи депутатин! Парен от каша духа сладолед. Мъжете знаят защо... Един американски президент си подаде оставката защото неправомерно подслушваха, но той е американски президент. Има идея от мин. на фин. да се сложат камери във всички спални и то за сметка на собственниците и да бъдат свързани с мин. на пол. За една година толкова щуротии, какво ли ни чака още, на какво ли ще станем свидетели и учасници.

595

Анонимен

преди 13 години

Разпечатките от всички подслушани митничарски разговори веднага да се прочетат в парламента и след това да се публикуват в медиите!

594

слухара

преди 13 години

"Защо да не бъдат подслушвани"Ако трябва ще се подслушва и коня на Винету.

593

Тра-ла-ла

преди 13 години

О, да, много добре! Радвам се за това - по всички етажи на властта трябва да се слухти! И не само да се слухи, а и да се следят всякакви други канали по които може тия образи, дето са призвани да пазят държавния интерес и да работят за полза на обществото - да не тръгнат да работят в личен или на трети лица интерес. То не може да искаш да минаваш за уважаван общественик, а всъщност да си мошенник и престъпник, облечен в официална власт. Като не искат да ги следят - моля - пазарът на труда чака.

592

ора

преди 13 години

Простащината на премиер ни прави слабоумни *** щом го търпим.

591

Анонимен

преди 13 години

"Сега се проверяват митниците, сега се проверяват фондовете, сега се проверяват строителите. Всички!", каза Борисов.Резултат - АКО НЕ БЯХА ПУБЛИКАЦИИТЕ НА МЕДИИТЕ , КАЛИНКА И ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СИ Е ШЕФ НА ФОНД "ЗЕМЕДЕЛИЕ".ЗА МИТНИЦИТЕ Е ЯСНО - И ДЕЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ ДЪРЖИ КОНТРАБАНДАТА , НО ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ЗАРАБОТИ И ЗА ДРУГИ ИЛИ ЗА СЕБЕ СИ , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАН.ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА.

590

до 643

преди 13 години

Във връзка с това което си написал.Ето едно стихотворение което показва че нищо не се е променило.Ето какво гласи поетичната възхвала за родния вожд и учител, кръстена Премиер, избран от народа".О, достолепни Генерале, поведи ни!Ний вярваме във твоя свят обет!От враговете Де *** Се (ДПС), пази ни!Проправяй бъдния ни път напред,За да застане нашата БългарияВъв Европейския съюз със чест,Да заблести като небесна лъчезарияДа я приветстват всички! Светла вест!Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България!"

589

До Last copy

преди 13 години

Е като подслушваха фонд земеделие какво? Не можаха да разберат даже че Калинчето е бремена,та камелии нещо друго.Колко обезщетение ще плаща България на фирмите които започнаха да я съдят за пропуснати ползи.Като подслушваха Танов ,що да небе да се прекрати контрабандата само се увеличи.Май е трудно да се разбере че със страх мажеше да се управлява докъм 1982-83год. сега сме 2010год.Историята не може да си повтори ,ако това стане то е във вид на фарс.За съжаление нашите управници толкова си могат

588

Last copy

преди 13 години

Но по-добре ли е да се краде безнаказано? Или да се правят далавери? Или някои самозабравили се шефове да я карат както си намерят за добре. Когато няма съзнание и дисциолина трябва да има страх. Само така някои низки страсти на някои хора могат да се държат в определени норми. Иначе не става. Или както е казал народа: "на зъл дънер - зла брадва"

587

Copy7

преди 13 години

КИонтрол върху властта трябва да има. иначе отиваме на варианта от Трийната коалиция. и който е съвестен и лоялен няма от какво да се страхува. А тези, оито са в държавната адми истрация само за да правят далавери трябва да си ходят. и ако използването на СРС-та е средство да се прочисти управлението, службите, митниците и въобще каквото там се сетите, защо не. Да, неприятно е да те подлслушват.

586

Copy6

преди 13 години

Глупости на търкалета! В някои особено консервативни кръгове и бастиони на БСП, като армията, полицията ДАНС и висшата администрация, по-възрастните служители къде на майтап, къде4 на сзериозно се обръщат един към друг с "другарю". като напартийно събрание на БКП-БСП. Който не вярва да види СРС-тата. Тези хора докато не се пенсионират или докато не ги махнат все ще пречат.

585

Copy5

преди 13 години

и незавосимо че по едно или друго време са се отделяли от Партията-ръководителка, не може да не се признае любовта, която те продължават да хранят към червената идея. И явно или тайно да симпатизират на бСП. Няма как да се обясни, защо и трите пъти след 1989 г. когато бСП дойде на власт нямаше никаква съпротива срешу управлението й на средно ниво. По времето на демокрацията, когато уж СДС бяха ликвидирали комунизма.

584

Copy4

преди 13 години

...и ги лови като зайци на плажа. Като се отчете че ББ е безкомпромисен и към своите хора нещата добиват доста мрачни краски за далавераджиите. И след като за ББ не е проблем да уволни министър или да уговори депутат да си подаде оставката нещата придобиват доста лоша насока за тези, които са свикнали да я карат по тънката лайсна. Не е тайна че в средния ешелон основно се подвизават номенклатурни кадри на БСП-БКП.

583

Copy3

преди 13 години

Или пък с такъв лидер-поплювко като Гей Дмитриевич. То, може би поради тази причина агент Гоце обяви че щял да прави движение - АБВ. не партия, а движение, нещо като ДПС. Че то нали него главно турци и *** си го избраха. Е, и идиотизма на Иван Костов помогна, ама това е друга тема.Номенклатурните кадри ги е страх. Защото, за разлика от други преди него ББ не си поплюва. И поради това че известно време е бил в редовете ан БКП а дълго време е бил в редовете на МВР им знае добре номерата...

582

Copy2

преди 13 години

Поне имат мъжетсвото да се пишат като верни синоиве на Партията. Въпреки очевидната глупост на една такава позиция. А ония, плужеците, леви, но не членове на бСП, като змия усойниоца се крият и само гледат да клъвнат ББ.И нямат смелостта да се изправят като мъже и да кажат че са бивши членове на БКП, а сега ги е срам да се пишат от БСП. То си е за срам - особено след надупването ан Доган.

581

Copy1

преди 13 години

Ляв но не бесепар. А какъв? може би последовател на Ивайло Калфин. Или от тези, бившите ***, дето са си запазили партийните книжки, ама гио е срам да си кажат. Гордеят се че не са членове на БСП, ама за тях гласуват. Жалка работа! тези възрастни хора, които се пишат за социалисти, ама и те ен знаят точно каквиса - те си обичат Партията и СССР, заслужават повече уважение.