21

Анонимен

преди 13 години

Ами дългоушко като си имате пързалка защо не ходите на нея бе? Защо винаги е празна. Когато и да дойда карам сам. Най много 4-5 души ако се излъжат да дойдат на вечерна. Защо не я пълните както преди 2 години с по 100 човека, а ?

20

дългоушко

преди 13 години

Ние във Варна също си имаме ледена пързалка,не е най-голямата ,но ни удовлетворява.Софиянци със здраве да си я ползват !

19

Мanuelche

преди 13 години

Супер е, че не са надули цените за наем и вход! Карането на кънки е несравнимо удоволствие и ще е лошо да ни лишат от него с излишна скъпотия. Пък и пързалката на "Ариана" е по-удобна за непрофесионалисти. В Зимния има фигуристи и хокеисти, а последните направо могат да те отнесат и пази Боже да си начинаещ.Черногледите да си гледат форумите! Нормалните хора отиваме на кънки и после на греяно вино!

18

qeqe

преди 13 години

пак нищо позитивно не казахте

17

Анонимен

преди 13 години

Много е 6 ...браво!Има ли наши хора , който искат найстина да се качат на 8...хилядник? Въпроса е от сърце и откровен...

16

хокеист

преди 13 години

Най голямата - трънки. Тя е наполовина на размера на Славия и Зимния дворец. Миналата година поне пишеха най-голямата ОТКРИТА. А тая година са се *** и ... Просто навсякъде по пресата са ***. Видяли, че някой е писал някъде нещо и те веднага да го прекопират 1 към 1. Ама даже не си правят труда да проверят вярно ли е. Важното е да пишем простотии.

15

Анонимен

преди 13 години

да осигуриш и въдици под наем,поже да ти потръгне с риболова! успех!

14

цвитилин

преди 13 години

,,южната дъга ,, ли е тва ,а ,ураааааааааааааааааааааааааааааааа 50 години лед и вода ,урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ,

13

fantazor

преди 13 години

Не е истина колко черноглед хора сме станали. Дай му на българина възможност да мрънка и да се оклаква. "безработица имало", "българинът го пързаляли политиците", "българският бизнесмен бил лаком" и т.н. .... Абе, мизерници с мизерници! Новината е за това, че има отворена пързалка и вместо да кибичат по форумите като вас, разумните хора ще има къде да отидат да се забавляват! Това всъщност е ДОБРА новина, нещастници такива! Когато пустееше езерото и беше пълно с изхвърлени бутилки пак мрънкахте!

12

Анонимен

преди 13 години

направи ти безплатна пързалка

11

Анонимен

преди 13 години

"за учениците пързалката ще бъде безплатна всеки ден от 8 до 10 часа."Е, хубаво, ама в учебни дни се очаква да бягат от час ли? Да беше безплатна за тях цял ден, а не за 2 часа.

10

до1

преди 13 години

21г го пързалят, а преди това просто го убиваха

9

Анонимен

преди 13 години

Пуснете чалга да подържа настроението...гаранция пързалката ще е претъпкана винаги.... без мен; )

8

Анонимен

преди 13 години

при тази безработица само това ни остана на нас българите да ходим да се пързаляме с кънки

7

DeDe

преди 13 години

Лакомията на българския бизнесмен няма граници

6

Анонимен

преди 13 години

Интересно вратите от какъв материал са направени?Аман от клишета!

5

Анонимен

преди 13 години

Аз се чувствам изпързалян от управляващите ни

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Най големия замръзнал..жабарник в ЕС е нашия в Кривунделово.Декарите не гизнам,но част от него съм го приватизирал и естествено заградил.Направих ибира-скара, бунгала,имам и дежурен..водолаз ако случайно леда се пропука.Съгласувал съм всичко с националното РИОКОС,ЕСГРАОН,ВМРО,БСФС,Евророма,ВиК,БМФ,Енергото и НУГ.Изградихме и хеликоптерна площадка,ако случайно Бат Бойко дойде да се..пързаля,или други високи гости от София.Комплекса работи нонстоп,пързалянето е безплатно;кой плаща за въздуха.

3

velofan

преди 13 години

Къде са макетата, какво се моткат, веднага да залеят цяла Македония с водаи да направят най-голямата ледена пързалка в света!!!

2

Някой

преди 13 години

Не мога да разбера при нас е всичко най-голямо!!!Боко това е твое дело нали,не може друг да го е направил.......Най-най .........