128

Анонимен

преди 13 години

И като се увеличат цените на рушветите, ти ако си нарушител, ще продължиш ли да нарушаваш както досега? Ако вместо 20 лв трябва да дадеш 50 или 80 ще ти е все едно, така ли?

127

sea

преди 13 години

Закона си е много приличен.Мога да се обзаложа ,че ще има положителен ефект.Помислете реално - баровеца,който може да си позволи 1000 и нагоре лева глоба ,дали не може да си позволи фалшива книжка.Така или иначе повечето джигити по пътя са разни мекерета с по 5 лв. в джоба,тях ако спрат ще е голям успех.

126

kiril

преди 13 години

Уличните състезания ще минат на друго ниво: който падне, плаща.

125

пепи

преди 13 години

Освен да се увеличат цените на рушветите друго няма да стане..........закона е с цел дА СЕ ПОВИШАТ ДОХОДИТЕ НА КАТАДЖИИТЕ!!!!!

124

Анонимен

преди 13 години

Катастровите ще се увиличът----------------- На тебе само заради правописа не трябва да ти дават книжка.

123

Genata

преди 13 години

Комисарят каза, че според действащия закон половината шофьори в България трябва да останат без книжки.Това значи че закона не струва, Оправете знаците и пътищата, тогава ще намалеят смъртните случаи.Също така технически преглед се минава с 50 лева, без автомобила да е наличен.

122

Анонимен

преди 13 години

Няма да се увеличат катастрофите, ще намалеят нарушенията, а колкото до богати и бедни, най-голямата група от нарушители са от средната класа. И пак казвам, че няма хора, които си карат колата сами и могат да плащат по 1000 лева на месец за глоби.

121

Домакиня

преди 13 години

Този закон е с две остриета и не ми харесва.Всичко е за пари да трупат в касата ,а колко ще вземат катаджиите...Катастровите ще се увиличът и ще има повече смъртни случаи.Ако в това има пръст Дянков,това ще е поредния абсурд в България.България е за богатите ,а не за бедния ,дори вече и средна класа няма да има вече.

120

zlr.

преди 13 години

Я се замислете само на пътя София - Русе колко безумни ограничения "50" има, само защото някой, някога направил кафененце до пътя....Или къде, и най-вече кога се кара със 100 в София!Що не вземе тоя *** Стратиев да мине през центъра на София с неслужебен автомобил - да види колко часа ще му отнеме с тия безумни стеснения (вж. Лъвов мост, на който се работи 'от куп за грош', но пък е затворено-стеснен от месеци...и т.н. и т.н.

119

анонимен

преди 13 години

Айде,да приемат и за алкохол да не се вземат книжките,едва след третото хващане с алкохол и то ако е над 1,2 промила да се взима,ако е с по-малко,да се връща,с поднесени извинения на пийналия водач....

118

!

преди 13 години

Само да отбележа, че тази статистика е невярна. Прекалено често пишат като причина "превишена скорост" или "несъобразена скорост" (каквото и да значи това) и после си правят статистики. А скапаните пътища, водачите с купени книжки, постоянно увеличаващия се трафик - никой не ги брои. ***, които се влачат прекалено бавно, и принуждават другите да правят нарушения, също никой не ги брои.

117

do botsos

преди 13 години

Драги,социализмът свърши!НЯМА МЯСТО ПОВЕЧЕ ЗА СИРОМАХОМИЛСТВО!Просто се приема,че някой са богати,други бедни.Така е навсякъде в Европа-плаща се.Ако имаш пари.Лошото при нас,че така е не само по пътищата ,а навсякъде.В този смисъл си прав!Глобите обаче трябва да бъдат още по жестоки.

116

nue

преди 13 години

кога да очакваме от КАТ и специални карти с отсъпки за редовни клиенти! коледа идва все пак

115

cesicon

преди 13 години

И както винаги си е било - Акт или на момента?

114

Анонимен

преди 13 години

Искам да знам на какъв принцип и по какви правила се определят ограниченията на скоростта? И още, да се изтрият 80% ор "зебрите", защото са на *** места, където пречат на трафика.

113

ариец

преди 13 години

Ами защото така наречените богати у нас официално са социално слаби и ако се въведе този принцип ще трябва да им додават е не да им взимат.

112

Tupo

преди 13 години

Zashto ne napraviha kakto e po sveta - globata da bude tvurda suma + % ot dohodite ( v sluchaia v BG mojeshe i da e % ot imushtestvoto): Togava bogatite shtyaha da plashtat otnositelno na ravno s bednite. Otgovor: zashtoto ZAKONA e ZA KON, a ne ZA LUV.

111

Катаджия

преди 13 години

Пич, за да ти вземат книжката и да платиш глоба, трябва да станеш десети пореден нарушутил, да пуснеш смс с кратък текст КАТ и ако спечелиш фиш, глоба или нещо такова, започваш да чакаш и да се редиш на едни километрични опашки с години. Ако ти се играе давай! Ако не ти се играе дай ми 5-10 лв. и отивай да си вършиш работа.

110

botsos

преди 13 години

Това е пълно безобразие! По този начин един вид казват - нека богатите да карат както си искат, а обикновените хорица да му мислят. Ужас!

109

ариец

преди 13 години

Пак туриха каруцата пред коня , първо трябваше да заложат камери навсякъде за да се избегне "човешкия" фактор . Сега това си е само повишаване на стойноста на подкупа !