22

Анонимен

преди 13 години

Не, те не са вредни. Те даже са полезни... Колкото повече, толкова по-добре.

21

mestessa

преди 13 години

Найлоновите торбички са много по-леки от картонените и книжните опаковки и в крайна сметка не нанасят толкова вреда на природата,колкото да се секат дървета за производство на хартия.Смятам,че всички го знаят.А колкото до тази тема - още не съм видяла някой да откаже цигарите с електронния заместител.Хубавото е,че не вредят на околните,които не пушат.

20

Ив

преди 13 години

Това са пълни глупости!

19

бат Миро

преди 13 години

Ами примерно както го правехме и преди найлоновите торбички - отиваш с коша за *** до казана, хвърляш си *** и се връщаш с празния кош у вас. Не е сложно. Кви 40 години те гонят. Баба ми ходеше до магазина с платнена торба, или с една мрежа за пазаруване от корда - едно, че са мноооого по-издръжливи от сегашните найлони, второ са за многократна употреба и плата гние бързо, ако се изхвърли, а не замърсява като найлона.

18

ципурка

преди 13 години

аз не мога да ги разбера тия, които не пушат защо само мрънкат и дават акъл. ми да вземат пък да си стоят по къщите и да не посещават заведения и обществени места, на които се пуши. били дискриминирани, ами сега пък сме дискриминирани ние пушещите. в крайна сметка всеки има право на избор аз като пуши и преча на тоя дето не пуши, да излиза на вънка на студа да диша чист въздух, айде холан!

17

даскаличка

преди 13 години

Я преди да обсъждаш алкохола и цигарите се научи да пишеш на български!

16

луд

преди 13 години

Ами има ли акциз за електронните цигари? Питам защото ми се струва, че там е ключът за бараката. Защото всичко, което е с акциз е чисто като планински извор.

15

po-umen

преди 13 години

mn si zle be...naistina li mislish,4e alkohola ne e vreden?i zashto spored teb ne e zabranen togava? mnogo si naiven...mislish si,4e tezi,koito upravlqvat sveta ti mislqt dobroto....glupak

14

Непушач

преди 13 години

Най-важното го е написал колега по-долу, че с електронната цигара не вредиш на околните. Нямам нищо против да се тровят пушачите въпрос на личен избор но да одимяват всичко наоколо.....не съм съгласенИначе статията си е платена , вижда се от 1км.

13

Bivsh pushach

преди 13 години

Na mene mi pomognaha.Nomera e da ne zamenish tutuna s elektronikaZa edin mesec gi otkazah - otvikvash da nosish zapalka pulna kutiq s cigari i tn

12

Бавен уУм

преди 13 години

А колко платиха фармацевтичните организации и разните НПО-та на учени, които да открият, че цигарите са вредни!? Айде бегайте с тея измишльотини. Всичко е плод на капиталистически и империалистически интереси, основно на САЩ. Ако цигарите бяха толкова вредни щяха да забранят продажбата им и да са извън закона, както е с наркотиците. Акъл малко да помислиш преди да постваш из форумите в нета обаче е необходим, а и повече книжки от сайтове да прочетеш.

11

iKoko

преди 13 години

през януари пробвах с електронна и нещо не се получаваше... просто няма нищо общо. след седмица-две отказах цигарите и само се набутах със сто лева за тая боза.. а сега била и опасна. шанс!

10

Непушач

преди 13 години

В нашия град пушат само жените и ***......

9

Анонимен

преди 13 години

Tц! Никотинът точно не е вреден. Изказваш се неподготвен.От цигарите вредни са само окисите и катрана. Най-вече катрана, който си е направо опасен.Никотина си е трансмитер и даже абсолютно чист организъм сам си го произвежда. Само че дозите са много по-малки.

8

1234

преди 13 години

Платена публикация от производителите на цигари. "Вредните" изпарения в електронните цигари са...вода. Другото е никотина, който не е толкова вреден, колкото катрана, който има в обикновените цигари. Не съм привърженик на електронните заместители, пуша си нормални цигари, обаче такива публикации са булшит. Тютюневите компании губят все повече, естествено е, че ще платят на медиите да оплюят електронния заместител.

7

Анонимен

преди 13 години

Нищо няма да се затрие. Просто си сменя мястото.От САЩ и Европа към Азия. И даже се разраства.А това изследване предполагам, че по-скоро е платено от някое сдружение на застрахователи или "загрижени" за работната си сила работодатели отколкото от тютюневите корпорации.

6

Вътрешен човек

преди 13 години

Електронните цигари са *** както и обикновените такива. Това са произведения на мощни институти, където PH.D.-та отдават целия си талант да те вкарат в още по-страшен капан.Зарежи тези *** цигарите - те нищо не ти носят!Ако искаш наистина да се размажеш, дръпни един масур - без химии - така, както Бог го е създал - чиста тревица!Или ако не желаеш, в най-лошия случай изпафкай една пура, ама качествена ръчна пура - само истински естествено ферментирали тютюневи листа без никакви добавки.

5

хахаха

преди 13 години

За мен и едните и другите *** СА *** ЗА ***.Купувайте си и 2-те ако щете се ми е тая

4

Анонимен

преди 13 години

Империята отвръща на удара :)Всичко това е в една много тънка граница която, при това абсолютно научно добросъвестно, може да се тълкува и тако - и вако.Не одобрявам истеричните крайни кампании.Единствено съм съгласен с истерията за тютюнопушенето сред малолетните.Това е безумие и трябва да се спре. Но преди това трябва да се поведе война с чалгаманталитета сред българите. Защото изворът на всичко е простотията и мизерията.

3

Бърза Реакция

преди 13 години

Тютюневите компании бързо реагираха и платиха на "учени", които да ги пазят и да плюят по електронните цигари..Важното е, че електронните цигари са БЕЗОПАСНИ ЗА НЕПУШАЧИТЕ..Така като ракията е безопасна за тези, които не я пият и т.н.