438

ssssss

преди 13 години

cvetanov i bate boiko sa nomer ednooooooooooooo

437

Анонимен

преди 13 години

445-пети месец е другарю милиционер.

436

bat sali

преди 13 години

ne se kosete momoci! ima 2 izhoda ot krizata terminal 1 i terminal 2 na letishte Sofia! inache polojenieto e batak brat!

435

do 450

преди 13 години

Не употребявам алкохол. Ако ти искаше да вдигнеш шум и имаш възможността да подслушваш неограничен брой хора да кажем лекари, не мислиш ли, че за година ще имаш един куп доказателства за немарливост. Щеше, не за година а за месец да си открил 1000 компромата и 100 ужасии. За какъв *** им е да си измислят нещо несъществуващо, след като със сигурност имат съществуваща информация за нередности? Защо да рискуват с нещо измислено, като могат да хвърлят друга бомба?

434

Анонимен

преди 13 години

Не може да не се признае на лекарите, че за отрицателно време отнеха на депутатите приза за най-мразена професия в България.

433

Анонимен

преди 13 години

Ако и за теб разпечатат публично някакви твои пиянски сересета, дали ще си на същото мнение?

432

до 448 от той

преди 13 години

Че е заради рейтинга заради това е. Обаче, че лекарите са виновни също е така. Подслушвани са много хора, това е бил най-трогващия случай, този който би предизвикал най-голям медиен шум. Престъпление има, хората виновни за случилото се трябва да бъдат наказани. Подобни неща се случват често не само в Горна Оряховица. Не ми пука за политиците, лекарите трябва да са отговорни спрямо пациентите, а не да се чудят в кофа ли да ги давят.

431

Анонимен

преди 13 години

Какъв е в действителност този скандал?Нека разгледаме фактите:1. Арестувани са 4 лекари в стил показна акция срещу организираната престъпност! Резултат - рейтингът на ЦЦ скача до тавана2. Съдът ги освобождава поради липса на данни за извършено престъпление! Резултат - рейтингът на съдебната система пада на принципа продажни съдии, а рейтингът на ЦЦ скача, но не чак до тавана.3. Лекарите протестират срещу незаконните действия на полицията и Мевере. - рейтингът на ЦЦ леко спада, но не чак толкова!4. Става ясно, че срещу лекарите са използвани сересета. Всъщност не срещу лекарите, а срещу шефът им, и не за детеубийство, още по-малко умишлено, а за евентуална корупция. Рейтингът на ЦЦ скача, но не чак до тавана.5. ЦЦ разсекретява и прочита сересетата в парламента - рейтингът на ЦЦ скача над тавана!6. Вече 4 ден след прочитането на сересетата, срещу докторите няма повдигнато обвинение или досъдебно производство срещу известен или неизвестен извършител. Ясно е, че такова няма да има, защото наистина няма данни за извършено престъпление по който и да е член от НК. Рейтингът на ЦЦ увисва леко надолу!Какво предстои? Може би следното:1. Ще стане ясно, по точно публично известно, че сересетата са използвани в нарушение на ЗАКОНА ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА. 2. Ще стане ясно, по точно публично известно, че сересетата са разсекретени и оповестени публично в грубо нарушение на ЗАКОНА ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА. 3. Ако докторите не са балъци, ще заведат дело срещу ЦЦ за горното!4. Ако политическите противници на ЦЦ не са балъци, ще сезират прокуратурата и парламентарната Комисия за контрол на сересетата за неправомерно използване и прилагане на специални разузнавателни средства и придобитата чрез тях информация...5. Ако предишните се осъществят, ЦЦ ще си има доста рейтингови неприятности!Накратко: рейтинг царува, рейтинг робува, рейтинг патки пасе!

430

Toi

преди 13 години

Участвал съм в достатъчно рекламни кампании и знам достатъчно средства за манипулиране на общественото мнение. Сигурен съм, че в момента в този сайт както и в една камара други новинарски сайтове се плаща на хора който да обясняват колко е "черна" една или друга партия. Истината е че "бели" партии няма, а лекарите са виновни. Пари за здравеопазване има, доктори като въпросния убиец, източват касата. А ти или и наивен лаик или платено кученце, което лае срещу залък хляб. Други въпроси???

429

аз

преди 13 години

е аз съм жена:))) и никой не ми е платил да пиша коментари в този форум. Но като прочетах твоя коментар първото нещо, което ми дойде на ума е, че всеки народ заслужава управниците си."***, безмозъчен, кой ти плаща да пишеш глупости??? "На тебе плаща ли ти някой да обиждаш непознати хора в интернет?

428

Съби

преди 13 години

Ама не може в шестия месец да е аборт.

427

Съби

преди 13 години

Дано не ти се наложи да изполваш услугите на болницата в Г.Оряховица.

426

Toi

преди 13 години

***, безмозъчен, кой ти плаща да пишеш глупости??? То до сега няма правителство което да не е провал. А тоя *** го пращам на бесилото. Ясен ли съм комунистически тъпанаре???

425

Az

преди 13 години

Този ***, Ц. Ц, трябва да си ходи и то много далеч. Стига са ни управлявали простаци и физкултурници без мозък !!!

424

Читател

преди 13 години

Този ***, Кожухаров, трябва да си ходи и то много далеч.

423

жена

преди 13 години

Да го питам този същия лекар, ако на дъщеря му се случи нещо такова , дали пак ще се прави на ударен с мокар ***?!?! *** , трябва да си получи наказанието! И без това в България вече лекар няма да ти обърне внимание , ако не му развееш пред мутрата някой лев .Ние сме си виновни за да сме на това положение, зашото никой не си търси правата и всеки си прави пас и чака някой друг !Възмутена съм просто.Касапи , не лекари са тези некадърници!!!

422

баща и съпруг

преди 13 години

напълно и тотално подкрепям думите ти!много добре си го написала

421

Извънземна

преди 13 години

Според Уважаемият господин, д-р Миролюб Кожухаров в България жените са бременни от извънземни и когато абортират не абортират човешки същества?! От Българските лекари не се иска да ревете след всеки аборт или човешка смърт, а да проявявате хуманно отношение към всички свои пациенти. В Българското здравеопазване няма недостиг на средства, а липса на морал, компетентност и хуманност. Демонстрираната арогантност за съжаление е нищожна с тази, с която всеки ден се сблъскват пациентите в България.

420

JCPenny

преди 13 години

Ubiici,da se slu4i su6toto na du6terite i na vnu4kite vi

419

Анонимен

преди 13 години

Ако ЦвъЖвъ не се сниши "по-ниско от тревата" и да се надява че и след тази изцепка ще му се размине, провалът на ГЕРБ е тотално гарантиран!Ама понеже си е ***, няма да си трае и ще забие "поредния пирон е ковчега" на ГЕРБ!А пък ако докторите не предизвикат отделно дело срещу ЦВъЦвъ за незаконно подслушване, ще се окажат най-големите балами!Ясно че че няма да има съдебно дело срещу тях - просто няма за какво - няма такъв състав в НК! Скоро ще стане ясно, че това е поредния цирк на ЦвъЖвъ!