659

Пацо

преди 13 години

Едно време бях привърженик на Костов, но напоследък съвсем ми падна в очите.особено като го чух да казва това: ""Трябва да си ходи и транспортният министър, защото как може да се сблъскат два кораба пред Емине. Това не може да е само по вина на капитаните"вече ми е противен

658

Анонимен

преди 13 години

Странно никаде не мога да видя новината за 13-та заплата на магистратите, която при това е двойно по голяма от месечната (2500лв месечна). Причината имали излишни пари.

657

123

преди 13 години

ha na kelepireca sj ,tamnosinite.ha da butnem boiko ia da zaprivatizirame pak,4e ne6to kasi4kite sa poizprazniha.mavara i marti sa ot tipa kradci s beli rakavi4ki.o6te kato se lepnaha za gerb stana jsno,4e 6te parazitirat,dokato izjdat gerb i se namardat na 6efskoto mjsto.akoBOIKO NE USTISKA,ZA VOLEN 6TE GLASUVAM,NO ZA BSP,DPS,RSZ,SDS, NE daje i posmartno.stari komunisti4eski heteri s novi bardaci.

656

rumen221

преди 13 години

Приятели, Националния ни интерес е Благоденствие на Българската нация- ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърни министри!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза; Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, при лихви 4-5%... 2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара, всички селскостопански плащания да са за Собствениците на земя и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с вноска в Индивидуални дебитно-кредитни картови сметки здравни досиета;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми гимназийте, са доказана загуба на време;- В Регионалната политика шесттте Социално икономически зони, да се трансформират в Области и държавни поръчки за вишисти, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Сафийския, Специализирани и Областните Технологични Университети.Всичко останало е Пустословие и Нищоправене...

655

Gonzo

преди 13 години

Да,точно така,искаме да купиме летящата чиния на Доган,че през мандата на тройната не можа да събере достатъчно пари.

654

Перник

преди 13 години

Щом вече всички оплюват ГЕРБ,значи нещо куца в системата, в правителството, в политиката.Трябва да се смени!И то бързо!Не щем "калинчовци" да ни управляват!

653

гриб

преди 13 години

Има някаква уговорка за масово оплюване на ГЕРБ по медиите-и сини , и червени, което ме кара да си мисля, че ГЕРБ са в правилната посока и настъпват интересите на някои много здраво!Така, така, ГЕРБ, мачкайте наред!Може да не са идеални, но единствено хората от това правителство се опитват да променят нещата!!!

652

бг

преди 13 години

КОСТОВ ВЕЧЕ МИ СТАВА ПРОТИВЕН!

651

Веселина

преди 13 години

Не съм вярвала, че ще го кажа, ама прав е Костов! Наистина на нищо не прилича, давайте празниците да идват, защото поможението е нетърпимо - в държавата цари хаос, а ние сме още трезви?!?!

650

Анонимен

преди 13 години

Костов забрави да нареди и Екоминистъра. Я какви наводнения и потопи, а от министерството не врътнат крана поне. Кво като е криза-най-сигурният доход се оказаха пенсиите, затова да дадат по още една Коледна, че и Новогодишна може.Този що не си признае и от скрита опозиция да излезе наяве.

649

SJ

преди 13 години

ВБойчихме се,ВЦецихме се(два пъти),вТелефончихме се,защо и да не се ВКалинчим,така си вървят нещата :)

648

!

преди 13 години

Цитирам г-н Костов:"Трябва да си ходи и транспортният министър, защото как може да се сблъскат два кораба пред Емине. Това не може да е само по вина на капитаните"Е нема по-тъпо изказване!

647

анонимен

преди 13 години

г - н. Костов забравихте един , младенов - външният министър, той ходи до Америка да преговаря за визите , а какви ги свърши л...... , Почти 1 месец на екскурзия ,та чак и до Канада да открие македоно - българска църква .Да каже на данакоплатците колко пари изхарчи ...тоя дето сменя партий не е никъкъв професионалист , само кареарист.....

646

demokrat

преди 13 години

HUBAV ILI LOSH KATO KOSTOV DRUG GOLIAM POLITIK NIAMAME.

645

ник

преди 13 години

Мразя Костов ама е прав.

644

софиянка

преди 13 години

като се изкаже и страната почва да се тресе ;ПОЛИТИК

643

Kalimavkata

преди 13 години

Абе,Костов,ти ли дето донесе толкова беди на България ще даваш акъл ?!?! Ти ли дето положи основите на ДЕРМОКРАЦИЯТА И НОВИЯТ РЕД в страната сега се правиш на интересен?!?! Скрий се и несе показвай повече!!!А,щях да забра- вя : една кукувица е изкукала,но за нея не казваш нищо ?! Кой ли е виновен ?! Ам проучи де и обяви на всеослушание :)))

642

олеле

преди 13 години

Цветан Цветанов проведе среща с конгресмен Джо Уилсън, съпредседател от Републиканската партия на групата за приятелство с България в Конгреса на САЩМА ТОА НАШИЯ НЕ ГО БРОЯТ И ЗА ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВАЛА, ОТ НЕМАЙ КЪДЕ ПРАТИЛИ НЕКАКЪВ ДА СЕ СРЕЩНЕ С НЕГО ИЛИ ПРОСТО СА СЕ ЗАСЕКЛИ В КОРИДОРА ДА СЕ СНИМАТ.СМЕХ , СМЕХ , ГОЛЕМ СМЕХ , "ЦЕЦО В АМЕРИКА" - НОВАТА БЪЛГАРСКА ТРАГИКОМЕДИЯ

641

Агата

преди 13 години

Костов има право, защото никога не е бил комунист-това е факт. Такова ще е винаги дереджето докато управляват бивши комунисти и деседари и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти.

640

социалист

преди 13 години

И какво направиха за 18 месеца другарите комунисти повече от социалистите. Когато стигнете стандарта на Станишев, свирнете. Само с оплюване и с измислени милиционерски бюлетини рейтинг не се вдига другари ***.