199

до 195

преди 13 години

Ами точно! Точно това което внишаваш е целта на занятето!!. От цялата работа се оказа, че герб е най-корумпиран щото има най много имена на негови депутати. Ако например бяха изпратили покани на само БСП то сега те щяха да са маскарите а всики други чисти като сълзици. След като направих аритметиката БТВ повече не гледам. Отвратих се.

198

Анонимен

преди 13 години

Не се чудете за подбора. Просто са пробвали с депутати, които е ясно, че ще се подведат, защото са фигуранти в парламента. Просто групите на БСП и Синята коалиция са по-малки и няма толкова фигуранти. Нали се сещате, че нямаше да мине номера, ако бяха поканили Румен Овчаров, Костов и Местан. Просто самите депутати нямаше да отидат, защото щеше да ги е страх от ръководството, което също е поканено. Единственият извод: ТРЯБВА НАПЪЛНО МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ЗА ИЗБОР!

197

za 195

преди 13 години

Човек не може и не трябва да оправдава собственото си поведение с това на другите:)И аз не съм доволен когато журналистите като застанат очи в очи с Боко и започват да гледат свенливо, но...това е българската действителност! Журналистите не съм ги избирал! Избирал съм депутати и искам да си гледат работата:) И мен ме провокират много реклами със стоки, но не отивам да ги открадна, защото не мога да си ги позволя, нали!! Няма аритметика, няма статитстика:) Виждам реални имена:)Стига с тези партии

196

По точки :)

преди 13 години

Нещата са много прости:1. БСП дава "идеята" и си намира изпълнител.2. ГЕРБ-аджии като най-прости се ловят на капанчето. Много са прости горките, ама много :) 3. АТАКА /кафеви комунисти/ пък пуска партенката, че "Костов е виновен!" за да замете следите на братята си по генезис от БСП.4. Сините продължават да бъдат най-интелигентната част, както от Парламента, така и от обществото :) 5. *** от всички партии (БСП. РЗС, АТАКА ) почват да си избиват комплексите като ми блъскат минуси :)

195

Много, ама много ...

преди 13 години

Много филми гледаш, мой човек. Аз лично си запълвам времето с *** дискусии в Интернет и никой не ми дава и 1 ст. Просто си защитавам мнението и идеите. Може да има и платени драскачи, но не мисля че са много. По-скоро има много ***, но такъв е мат'ряла :)

194

до 188

преди 13 години

За морала си прав. Ама я ми кажи нещо за морала на журналистите които манипулираха нещата. Само не ми казвай, че са го направили безплатно:). Случайно ли "пропорционални" принцип е объркан???? Естествено, че на колкото повече хора им направиш *** толкова повече ще се хванат.Ако беше пропорционално от БСП трябваше да има 7 поканени а не 2! И не трима независими щото те / независимите/ са 2% от парламента. Някой бая парички се е изръсил да го начука на ББ. И успя.

193

С Р А М

преди 13 години

У-У-У-У-У-У--УУ-У-У-У-У-УУ-У-У--У-У-У-У-УУ-УУ-У-УУ-У-У-У-УУ-У-У!!!!!!МАРШ !!!!!!ДОЛУ!!!!!!

192

Анонимен

преди 13 години

Възможно е да са сините които спретнаха този цирк защото напоследък си правят много ПР как са уж по-различни от всички останали и тн... За съжаление всички парнтии в България не струват, а за депутатите да не говорим, но по-добре по-малко лошия герб пред бкп...

191

Анонимен

преди 13 години

това което си написал е вярно, но самия потбор е некоректен. Беше обявено че са подбрани депутати на пропорцианален принцип. Това изобщо не е вярно.Всичко е насочено срещу Герб и Атака. Няма никакъв резон да има само двама от БСП и трима!!!! "независими". Затова ти казвам, че подбора е изключително манипулативен и некоректен. Това разбира се не оправдава алчните гъзо*е.

190

Ноктуа

преди 13 години

Депутатите трябва да се избират чрез лотария сред трудозаетите граждани, симпатизиращи на дадена партия. Така може пък да се намали броят на продажните типове в парламента.

189

za 186

преди 13 години

Е, да! Ама те са възприели Конституцията от апахите:)))))))))))))))))))))))))) На един племенен съвет са им я дали назаем:)))))))))))))))

188

za 187

преди 13 години

Лакомията има имена и те са посочени горе:) Останалото са шменти-капели:))

187

za 183

преди 13 години

Простата ти аритметика е *** начин да заличиш липсата на морал, камо ли на нов такъв, у всички присъствали, и в частност на тези от ГЕРБ:) Факта си е факт и тук статистика не ни касае:) Прецакани са всички избиратели, но най много от морална гледна точка, тези от ГЕРБ, по простата причина, че хората си казаха мнението за останалите:) Така че тук не става въпрос за аритметика, а за морал:) За нов вече не говорим:) Само за наличието на морал:) И то към всички присъствали:)

186

класация

преди 13 години

Класация на балъците в парламента. Трябва да отбележим, че това не е класация за корумпираност, тъй като един корумпиран наяден отвсякъде депутат няма да си мръдне и пръста никъде за един телефон, пък било то и скъп. Това обяснява и защо от синята коалиция не са отишли. 1. Място по лакомия за джиесеми печели РЗС -100% от поканените депутати отиват да гушнат телефончето2. Място за ДПС - 75%3-то Място за БСП -50%4-то Място за ГЕРБ -40%5-то Място за Атака- 25%6-то Място за синята коалиция

185

123

преди 13 години

Браво! САЩ съществува от 200 г., ама конституцията им от 400 г.

184

Трактат за парите

преди 13 години

Всеки тук се оплаква от интелектуалното ниво на другите коментиращи, като винаги изключва себе си. Хайде на бас, че всички ще се блъскаме, ако ни предложат безплатни телефони. Свидетели сте за платените банани, що опашки бяха.Та и тук е нещо подобно, защото за пари сме готови да си продадем и душата някой път. "- Създаване и модериране на блог/форум 500 лв. / месец- Поддържане на тема във форуми чрез различни акаунти 1500 лв. / месецстандартен пакет - Петима души поддържат различни акаунти и извършват следните дейности: следят зададена тема в електронните издания и се изказват по нея; участват активно в поне два тематични форума, като се старят да поддържат актуален интерес към зададената тема; следят подобни теми в специализирани блогове и се изказват по тях, лансирайки определена информация или гледна точка.

183

Охранител

преди 13 години

Аз се срамувам от тяхното поведение и на всеки един от тях лично съм го предал. Надявам се това повече никога да не се повтори." Така премиерът Бойко Борисов коментира действията на депутатите от ГЕРБ, които напуснаха работното си място заради покана за скъпи подаръци. Май доста станаха случаите, за които премиерът трябва не просто да се срамува, а да им удари по един хубав бой...щото май друго не може...то и за това не съм сигурен вече де...колко му е и боя...?!?

182

проста аритметика

преди 13 години

Това си е пълен трик. и ще ви обясня.та: отношението на депутатите в парламента ГЕРБ/БСП е 117/37 т.е. 3.16:1отношението на "поканените " от герб и бсп е 22/2 т.е. 11:1от Атака която има 21 депутати са "поканени' 4 човека а от БСП /37 депутати/ -двама!!! Бах мааму аз на тз пропорционален принцип!

181

Анонимен

преди 13 години

Депутатите на парти-народо у Лидъло.Супер.

180

za 174

преди 13 години

Процента не е нищо повече от скриване на самоличността на извършилите прегрешенията:) Пък изречения с "ако" винаги ми изглеждат като опит за реабилитация:) Жалко, че няма механизъм за отзоваване:) Обещаваха го и Царя и Боко:) Изпълнение нулево просто защото трябва друг тип народно събрание да промени Конституцията:) Бих искал и моят работодател да ме пуска за такива промоции:)))))))))