81

Maraba

преди 13 години

Готин,нациските символи са забранени в Европа,не в САЩ.Там си нямат даже закон за защита на държавните символи,като знамето,и затова редовно си го палят.

80

Анонимен

преди 13 години

Ето на това му се вика СВОБОДА НА СЛОВОТО !!!

79

ели

преди 13 години

на това му се вика свобода, САЩ са най-коварната и долна нация наред с техните управители еврейте ционисти.

78

Анонимен

преди 13 години

Когато при тях робството е било държавна политика и начин на живот в Конституцията на третата Българска държава /ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ/ като закон е записано----ДОРИ И РОБ ДА СИ СТЪПИШ ЛИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ СВОБОДЕН СИ-----САЩ е най големият световен терорист в света,те са тези които разнасят пожара на войната от една точка на друга по света и са се самопровъзгласили за световен жандарм!!!Тяхната политика е всички да се съобразяват с тях и да работят за тяхните интереси!!!

77

Анонимен

преди 13 години

САЩ=KLOZET

76

DEMOKRAT

преди 13 години

USA- ЮБЕР АЛЕС.HAIL

75

Анонимен

преди 13 години

KOITO KAJE NE6TO PROTIV USA I IZRAEL VEDNAGA BIVA OBIAVEN ZA TERORIST .TOVA E PRAVOVA SVOBODNA USA,STRANATA NA IZMAMMITE,KRAJBITE,LAJITE,GRABEJITE I STRANATA NA NEOGRANI4ENITE OLIGOFRENI.

74

Метатрон

преди 13 години

Мюсюлманите мразят всеки, който не е такъв, по принцип, макар да има различни мюсюлмани. Ако унищожиш САЩ, те тия съвсем ще се разпашат? Не, че САЩ им пречи, защото САЩ на практика унищожиха славянска страна Югославия, а толерират Албанците? Но помисли, че не всичко ти е виновна САЩ? Някои групировки там, да, но не и целите САЩ? А войнстващите ислямисти са арогантни и стават все по-нагли. Искат териториите ни, богатствата ни, жените ни? Но ще си получат Зимата. А, те не обичат Зимата.

73

Dan

преди 13 години

Сутринта хванах края на гостуването на американският посланник в Би Ти Ви,и не мога да разбера как така за най-същественият въпрос за визите на българите все не остава време точно две изречения за визите и отговор беше "Ако зависеше от мен нямаше да имате визи",а онези "журналисти" защо не го попитаха той какви постъпки е направил за премахването на визите ,нещо писмо до конгреса с оценка или доклад,че според него няма нужда от визи за нас ли- а те не-времето ни свърши благодариме,абе що не ви..

72

Анонимен

преди 13 години

Хахаха. Демократичните САЩ налагат цензура и грубо погазват свободата на словото. За пореден път.

71

Анонимен

преди 13 години

Отдавна няма свобода и свобода на словото в САЩ и доста други европейски държави в това число и България :(

70

Леле

преди 13 години

Къде са българските демократи, които говореха за свободата на словото и ни сочеха САЩ за пример:)) Къде е губурнатора:)))

69

Анонимен

преди 13 години

На онова парче тоалетна хартия ,наречено ,,Конституция на САЩ ,,има една ПЪРВА поправка ,за СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.Що не я премахнат щом не я спазват .Или вече не помнят какво пише там

68

aaa

преди 13 години

te ubiha indiancite 11 miliona ostanaha 1 milion

67

Анонимен

преди 13 години

Кога станаха калайджии , кога им почерняха ръцете , това е държава има нема на 200г.създадена от авантюристи и пирати и престъпници от цял свят сто години след създаването и робството е било закон !!!Само преди 40-50г.КУ КЛЪКС КЛЯН колеше ,бесеше и изгаряше *** на клади и по заведенията пишеше" ЗАБРАНЕНО ЗА *** И КУЧЕТА" помните ли Мартин ЛУТЪР КИНК или АНДЖЕЛА ДЕЙВИС сега са тръгнали да учат цял свят на демокрация и говорят за човешки права !!! Хем грозни ,Хем нахални!!!

66

da jivee

преди 13 години

Demokraciata :)

65

кн

преди 13 години

вместо да се засрамят, американците скриват информацията. както беше и за ирак, така и у нас, те преценяват кой е виновен и кой - не. документите не ги интересуват.

64

Анонимен

преди 13 години

Нещо само недоумявам никой не споменава дали има нещо за политиката с Израел?Или там всичко е толкова скрито-покрито, че не може да има утечка, или евреите пак имат пръст и в тази работа!

63

Maraba

преди 13 години

Демокрацията произлиза от Древна Елада.Там само имащите земя са имали участие в управлението.Та,демокрацията не е за всички,а за "богоизбрани".Останалите-духат супата.

62

Анонимен

преди 13 години

Закъсаха го американците!Единственият начин да насочат общественото внимание другаде е да спретнат една бърза ядрена войничка - със северна корея например :)