13

Анонимен

преди 13 години

Абе това хотелче на 3 етажа в Несебър май е колкото останалите къщи на по 3 етажа! Май май всички сте в кюпа! хихи

12

Несебърка

преди 13 години

Като ще събарят, да събарят на всички.

11

Несебърка

преди 13 години

Всичките сте много компетентни..само да ви попитам след като има 3 хотела построени на пясъка(държавна собственост) на 1 линия в Слънчев бряг - "Оазис", "Дюн" и "Хевън", а в момента се строи 4-ти защо не се съборени, след като имаше заповед за събаряне???? Хотела на арх.Тихолов(доцент в УАСГ) в стария Несебър как е узаконен, след като и чертежите му са умишлено сгрешени, за да успее да си построи "хотелче" на 3-етажа..Просто несебърлий са възмутени, че за едни може, а за други не може.

10

Неанонимен

преди 13 години

до 9:Дали наистина се издържат законно, силно се съмнявам. Постоянно чувам за масови проверки за т'ва, за он'ва, постоянно има масови нередности и оглушки. Българинът просто е специалист по дребните хитрости.Това е единствената причина да уважавам ГЕРБ. Само с яка полицейщина и драконови проверки и глоби биха научили дивака да се държи като европеец. Не е като да не можем да се държим нормално - масово го правят избягалите. Просто условията и системата го позволяват.

9

Анонимен

преди 13 години

Ами да, другите хора са или на борсата или работят за макс 500лв, а в малките градове за под 300лв! Е, Несебърлии ли са глупавите? Ми не са хората! Кацнало е птичето и ще го скубят!

8

Анонимен

преди 13 години

От каквото искат да се издържат, все ми е тая! Щом хората от цяла България могат да се издържат законно, и несебърлии ще могат...

7

Анонимен

преди 13 години

Безмилостно се посяга на построеното от СОБСТВЕНИЦИ в Несебър, буквално им бъркат в кесията и посягат на залъка им! А когато цели катуни обикалят да оглеждат около кое селце се обработва повече земя и се настаняват наблизо, с цел да живеят буквално на гърба на останалите по селата що-годе здрави и работоспособни старци,тези *** свърталища никой не ги бута! Заповядайте в СОФИЯ: На около 10 метра от западния калкан на ИСУЛ вече няколко години стои обитаван катун -мърси,смърди,но не го бутат!

6

Анонимен

преди 13 години

Имам въпрос - според вас от какво да се издържат несебърлии, ако не е от хотелиерство, ресторантьорство и търговия на дребно? Какво друго да правят? Те нямат друг избор, всъщност имат - да идат на борсата! Това ли да направят!? А това, че работят 4-5 месеца, а 7-8 почиват - ами имали са късмет да се родят на правилното място.....

5

Анонимен

преди 13 години

Тоя Чобанов е такъв ***! Крадеца вика "дръжте крадеца"! Ох, не мога да спра да се хиля, макар че то си е за плач! А наивниците вярват ли вярват! Бута 5-10 сгради, всички го възхваляват, а той си върши мръсните сделки под сурдинка! Евала! Ашколсун! Дай на българина хляб и зрелища, пък после можеш да го натириш като овчица!

4

Анонимен

преди 13 години

Прости хора...Готови са дори да излязат от Юнеско, но си пазят незаконните сгради...

3

Анонимен

преди 13 години

В Несебър са твърдо решени да премахнат кокетните, чисти, поддържани сгради и надстроени етажи,които собствениците са си построили, за да припечелят през летния сезон в град, в който има постоянна безработица. Или пък са го направили, за да задоволят жилищните нужди на порасналите си деца. Дори когато ни е тъжно и губим, законът трябва да се спазва, за да бъдем наистина европейци . НО! Кога най-после ще се събарят незаконните *** гета около големите градове, създадени от пришълци-крадци?!?!

2

Анонимен

преди 13 години

Хората от Несебър никога не са искали да излизат от Юнеско, те просто не виждат смисъл, защото всички пари отпускани от организацията отиват в джоба на местната власт! Медиите много гадно изкривиха проблемите на несебърлии! И всъщност пак се почва от грешната посока - да бяха санкционирали и махнали първо гащите от стените! Много по-просто и много по-ефективно! С оглед на сегашното състояние на стените на къщите, е по-добре да има 3ти етажи за да се вижда поне част от сградата! ;)

1

Багерите да дойдат!

преди 13 години

Изринете незаконните бараки и сергии от Несебър! Освободете и плажовете! Багерите да влизат и в Банско, Пампорово, Боровец!