368

Анонимен

преди 13 години

Извънаредно включване от рума за дразненене на НOEАП - Неуспели, Озлобени Екземпляри от Аграрен Произход :***, много ми е приятно да ви напомня, че начело на стрелците на острова е -БЕРБАТООООООООООООООООООВ!!!!!

367

Menn

преди 13 години

Ако искаш да знаеш, е много досадно когато някой *** като Лечков, седи и ти дудне на главата че не правиш нищо, докато ти се потиш с безхаберници пуснати да ритат за националния заради гадове като Лъчо Танев, които си набутват играчите, за да ги продадат.Бербатката за това не каза нищо на пресконференцията, защото трябваше да излее страшна помия, а не му се занимаваше. Той просто НЕ Е такъв.

366

UL

преди 13 години

АДСКИ МНОГО МИ СЕ ИСКАШ ДА БОДНЕ ОЩЕ ЕДИН ГОЛ !!!И ДА СТАНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ !!!НО НАЙ-ВАЖНОТОТО Е ЧЕ МОМЧЕТО КАРА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕГО !ТАКЪВ ФУТБОЛИСТ НИТО СМЕ ИМАЛИ НИТО ЩЕ ИМАМЕ !!!РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ !!!ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО !!!

365

Зиг

преди 13 години

Е затова от българския народ нищо няма да излезе и си загиваме. Защото един, ако успее да изплува от тинята, тези около него ще направят всичко възможно отново да го наврат обратно там. Гордея се с Бербатов, гордея се, че всичките ми приятели - испанци, германци, мексиканци и какви ли не други - като попитат за известен български футболист и им кажеш "Бербатов" - всеки го знае. Наред със Стоичков. И да, умен е, че не е тръгнал да ивестира в умряла кауза като националния ни отбор.

364

MangoDjerry

преди 13 години

Kvo ob6to imat BB ZZ, s novinat bre u4enoliubivi sagrajdanino, ili ti ve4e gi balnuva6; Ma i si iskufql ot mnogogot zubrene

363

ТРОЦКИ

преди 13 години

ака говори Борисов и Цветанов,но футбола има друг език.7;1 .това се брои.5 гола.няма връзка с гелове съпруги или пък мизерната Dolce & Gabbana "всъщност има връзка ,но тя е по-сложна и за хора дето не са учили поне 20 години няма как да е ясна

362

MangoDjerry

преди 13 години

mi na teb li da plqskame kak onanira6 v banqta,bre gOSPODIN nobody,

361

щирлиц

преди 13 години

Защо мислиш,че всички левскари разсъждават така?Грешиш.

360

ТРОЦКИ

преди 13 години

във футбола има един много марксически момент:РЕЗУЛТАТ.Той дава картина,реализира отношенията на терена и извън него.стратегически,финансови,тактически,технически,културни.ДАВА СЪСТЯНИЕТО НА СЪВРЕМЕННИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕКИ ОТНОШЕНИЯ В ЧИСЛО.сега не сме в храма на небесния бунак,че да кажем 5 гола на Берб са дяволски,на БКП са,на Москва са.Така говори Борисов и Цветанов,но футбола има друг език.7;1 .това се брои.5 гола.няма връзка с гелове съпруги или пък мизерната ДолчеГабана тачена отБербтв

359

ТРОЦКИ

преди 13 години

много *** народ има оставен жив от БКП И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ..отбор създаден от БКП и червената армия?какво да правят с него.да го ползват вместо ТАнк или Калашников.или може би да ползват ЦСКА 'СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ" за понтон или БТР.че ако е така ,че ако ЦСКА е свързан с ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ това е прекрасно.ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРЕГАЗИ цяла Европа и дори ен разбра ,че е направила това.

358

машенски мъшкар

преди 13 години

Ами използваме момента доколкото можем, докато има ***, които повече харесват ей такива тиквеници като тоя, отколкото жените си. Ха-ха:)

357

Анонимен

преди 13 години

Тоя не му пука и не играе за България, щото мангизите са малко за него. Играе само за собствения си ***, и то от дъжд на вятър. Бас ловя, че ще го изхвърлят от Манчестър. Щото не става за цял сезон да играеш само 1-2 мача. Тоя е фрашкан с мангизи и не му пука за вас и България, пък вие му ръкопляскате. Смешници.

356

До 355

преди 13 години

Сам си поставяш диагнозата : истински грубиян към жените, "използваш момента" за да придобиеш някакво криворазбрано самочувствие, "дивакът" е по-приемлив за тебе от възпитания човек; май стига толкова?

355

Анонимен

преди 13 години

Вероятно съм изпраскал и твойта покрай другите като нея. Не се коси толкоз, носи си рогата спокойно докато гледаш дебилни ритнитопковци и пиеш изветряла бира.:)

354

левскар

преди 13 години

Такива таланти като Сираков, Искренов, Михайлов последните 30 години не сте имали, червени ***. Вашият комунистически отбор е основан от БКП и Червената армия. Вие сте позор за България, червени ***.

353

мъжкар нашенски

преди 13 години

Абе кой знае какъв крокодил си пък тука продаваш чалъми. Никой не ти обръща внимание, вероятно, което не може да се каже за нас, дето използваме момента, когато тъпанарите не обръщат внимание на жените си. А тоя е "красив" колкото Далай Лама. Повече прилича на жена, отколкото на мъж. Предателите на България винаги ще бъдат презряни от целия народ, пък били те и "добри" ритнитопковци. Стоичков може да е дивак, но е патриот и играеше за България. Затова го уважавам.

352

хасково

преди 13 години

100%- Бербатов е най- интелигентния футболист ! 100%- ако не го игнорират и играят за него/както снощи- Руни и Нани/ - ще е голмайстор 1 в страната на ФУТБОЛА !!!

351

Анонимен

преди 13 години

355 коментара за това, че някой ритнал пет пъти топката правилно...........Ужас!

350

Анонимен

преди 13 години

От старото поколение съм и си спомням друг един чудесен българин и футболист, когото чуждите отбори пазеха от контузии, защото имаха респект пред таланта му, а нашите му чупеха краката при първа възможност. За големия Гунди ми е думата...След трагичната му смърт се скъсахме от хвалебствия!

349

Анонимен

преди 13 години

Това е пълното щастие за всеки човек,независимо в коя професия--да си улучил къде си силен и да се отдадеш на работа...Но малцина имат този късмет,повечето изживяваме живота си лутайки се..