500

kaval

преди 13 години

ГЕРБАДЖИЙСКА минетчийка.

499

Дедо Гаджа

преди 13 години

Калина Илиева е назначена на работа във фонд Земеделие лично от Димитър Тадаръков, който по това време го оглавява. До лятото на 2009, когато самата тя става шеф на структурата, младата жена не изпъква с особени качества пред колегите си. Работата й, на практика, била по- скоро секретарска.

498

митака

преди 13 години

Ей хора кога ще спрем да се излагаме така бе,абе тия хора не им ли писна бе ,няма ли за нас спирка тая простотия,няма ли граница тая глупост и идиотщина.Само да ви кажа че напълно си заслужаваме и държавата и управниците и ей такива като тая долна, куха ***.*** народ сме и това си е.

497

ОГЪН

преди 13 години

до519 - Плевненлиев си няма и понятие от строителство! в България всеки върши неща които не са му работа !Встроителството си има технологии , "счетоводителя"не ги разбира тези неща , за това пътищата ни са навулканичен пейзаж , луксозните къщи със септични ями , водопроводи като пожарникарски мъркучи и доставка на "кадри" по САПАРД

496

777

преди 13 години

515,само Плевнелиев си е на мястото,и то е по една-единствена причина-САМО той идва от РЕАЛНИЯ бизнес и знае как се работи и какво се прави,за да СТАВАТ нещата.Всички останали- ДО ЕДИН-са мързеливи чиновници и жалки кариеристчета,които нито РЕАЛНО някъде са РАБОТИЛИ,нито имат качествата,потенциала и желанието да го правят сега.Плевнелиев просто е изключението,което потвърждава правилото. Макар че няма да се учудя,ако след години изкочат РЕАЛНИТЕ причини и мотивации за това ударно строителство

495

Анонимен

преди 13 години

Тъпо и нагло парче. И тая ще прави България правова държава!

494

начо

преди 13 години

Кво, сте се заяли с каката бре?Всичко си има.И дупе и цици,и *** може да прави.Завиждате и.Това си е то.Ми то, министър Найденов по-добре знае от къде е по-добра.Отпред,отзад и.прочие.Питайте него ,кво сте се заяли с Калинка.

493

яаз

преди 13 години

Какво плювате по момичето. Тя точно предствителка на съвременната българка - чалгатреси и простакеси. Е иначе ние си ги мислим за най-красивите и умни.

492

живковист

преди 13 години

Поредния "Андрешко" от кабинета на ББ. Смениха се крадците с некадърниците.Простаци на рояци.Сбирщина от неуспели кариеристи от всички партии.Тези Гейбери са избрани от 20% от имащите право на глас, позор. Па се и фукат.Призовавам на следващите избори да се ГЛАСУВА с празна бюлетина. Всички са маскари.Мъчи се Бочо,ама е заобиколен оттикви и кратуни.Само Плевнелиев си е на мястото,другите са ей като тази ***.

491

вяра

преди 13 години

Вервайте ми , вервайте ми, каза Бойко.........

490

za 497

преди 13 години

Друго си е да са изпечени крадци, като предишните, нали ?

489

za 503

преди 13 години

Не лицето е хамстера , мадридския крадец, Доги Хидрото, Румен запалката, Румен Касиера, кака Мая Вувузелата, Яне ***, трактори и пр. ***

488

Анонимен

преди 13 години

кой ти гледа дипломата? важното е добре да го поема... фонд "Семеделие" имам предвит... като отговорност и т.н.

487

жижи

преди 13 години

трагедия!!!

486

Рамбо

преди 13 години

Той и Тиквата ни прави всеки ден за смях, за Желевата има ли смисъл да говорим? Или за Цеца дето лети с частни самолети, а тук ни правят на маймуни, че спестявали много пари уж, представяте ли си отстрани как изглеждаме, целият свят ни се присмива заради тези..

485

Ивка

преди 13 години

Не се карайте, по-образован от бог Тиква няма.

484

Анонимен

преди 13 години

абе тука е вече свирено, те германците ще и видат сметката, ама защо забравяме, нашата консулка в САЩ, тя е същата ТЪ*А О*ЦА! НЯМА ДРУГ ДИПЛОМАТ В КОЯТО И ДА Е СТРАНА ДА СЕ СНИМА ПО ОРГАНИЗЪМ, ДА ПУБЛИКУВА СНИМКИТЕ В ИНТЕРНЕТ И СЛЕД ТОВА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН НА ТАКЪВ ОТГОВОРЕН ПОСТ - НЕЩО КАТО ПОВИШЕНИЕ, ВМЕСТО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН МИНИМУМ ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА НА РБЪЛГАРИЯ. СРАМ И РЕЗИЛ!

483

бай ганю

преди 13 години

калинке ,калинке -ще ти избягат точиците

482

Усмивката

преди 13 години

Тази нещо много ми прилича на Пеньо от "Биг Брадър". Да *** прощаваш Пеньо, не исках да те обидя. Приликата е само външна.

481

РПГ-7

преди 13 години

Тази гербовата *** ни направи за смях в Европата - да фалшифицира диплома при това в Германия, хората на точността и коректността! На дипломата се поставя специален триизмерен печат, който практически е невъзможно да се подправи. Такова нещо не се е случвало от основаването на института до днешен ден ........ и хоп нашта пикла пожарникарска *** пейзажа!