362

Гербушко

преди 13 години

МВР шефът: Ако кажа, за апартаментите нещата ще бъдат много страшни!ЦЕЦО ТРАЙ СИ НЕ ТЕ ПИТАМЕ ЗА СЕГА !!!

361

Анонимен

преди 13 години

"Ако кажа, нещата ще бъдат много страшни" -- ами да каже бе, ама са навързани л.... като него, съдии и мафия всички заедно. Няма политик и чиновник да не е *** .

360

Кое да четем 1 или 2

преди 13 години

"Ако кажа, нещата..."Много са данните, в които има подобна информация, много са досъдебните производства, които правим..."Тази стенограма дава отговор на това..."Нека да дадем шанс на българското правителство, което тръгна реално да се бори срещу организираната престъпност и корупцията. Това ще има съпротивление, което ще бъде консолидирането на организираната престъпност и на тези, които не искат да се променя статуквото"...Искаме да се концентрираме върху реалните политики, които реализира МВР......ще бъдат много страшни"...но сами разбирате, че не мога да коментирам неща, които са предмет на работа на службите. Това означава, че ще изнеса класифицирана информация... което съм имал предвид... Нека да не коментираме повече неща, които са свързани с някакви констатации и импровизации за някакви конфликти между дадени лица. Няма такива конфликти, има политики, които трябва да бъдат реализирани!

359

Милчев

преди 13 години

Ние сме народ от мрънкачи-като каже-ПР-акция си прави,като не каже-кажи си та кажи си-угодия няма,важното е да си контра и то на всяка цена,че даже и най-корумпираните(съдиите)ще защитим!Факт е обаче,че все повече "лоши момчета"се осветяват от МВР и дай-боже същите тези съдии(или по-добре нови на тяхно място)да започнат да ги вкарват където им е мястото.

358

Анонимен

преди 13 години

За двата Китая ли да си каже?

357

Анонимен

преди 13 години

НеБитието. Битието е зле. :-)

356

Кажи си!

преди 13 години

Абе, кажи си бе, Иване! Пардон, Цветане!

355

Анонимен

преди 13 години

Тоя бие по простотия и бившия министър Начев!

354

Защо ?

преди 13 години

СТРАНДЖА, тук ли си или в Русия ? Минал си в нелегалност. Изоставил си ника...Не така СТРАНДЖА. Да живее ГЕРБ. Оба ди се.

353

Защо ?

преди 13 години

СТРАНДЖА, защо изостави ника си ?

352

za 371

преди 13 години

Наркотици навремето продаваше Държавна сигурност на Запад за д аосигури твърда валута..........след , като преди 20 години таз далавера на *** умря започнаха д апродават наркотици на децата ни тук............докато не бъдат *** публично *** и родата им няма да има управия

351

Ще си кажеш

преди 13 години

Ще си кажеш Шестак, всичко ще си кажеш, тогава нещата ще бъдат много страшни. Да знаеш само как те чакат съдиите ? Особено тези от ВКС. Ако не вярваш, попитай ги.

350

Към 371

преди 13 години

"кажи нещо за търговията с наркотици дето я въртите с тиквата и Цветелина".Ама добави поне и контрабандата с цигари ...Недей споменава обаче за нелегалното производство на цигари в Крайморие от Б.Б. и Пашата. Недей!

349

Анонимен

преди 13 години

Кажи бе шестак, кажи нещо за търговията с наркотици дето я въртите с тиквата и Цветелина?!!!

348

m

преди 13 години

Това ми звучи по-вече като заплаха за въпросните магистрати да си траят за далаверите на властта, отколкото за някакво спазване на законите и защита на класифицираната информация.

347

Анонимен

преди 13 години

Ами страшни ..но мина година и полувина,а обещанията останаха в битието.....

346

ио

преди 13 години

Господин министър ,давай следващото шоу , интересно и забавно е ! Кой е следващия със сатъра ?

345

alieno

преди 13 години

Като му гледам портрета-как е събрал толкоз неща в таз главица...пък и ако си отвори тез устенца да изпразни съдържанието и-направо трябва да си лея куршум за уплах!!!

344

СНТН

преди 13 години

до 361 Да ти го . . .

343

BIVSH GERBER

преди 13 години

kakvo da kaje sigorno za apartamentite