26

ГЕРБ

преди 13 години

Знаете ли колко са служителите на така наречения БАН ?Отговор: над 6000 човека!Мислите ли , че трябва да се оптимизира броя на служителите?

25

анонименс

преди 13 години

първо аланкоолу в Анадола като не е търговско дружество на какво отгоре иска да е самостоятелно ?туй не пипайте онуй не пипайте само давайте парите пък резултат-недей пита..!!

24

Алекс

преди 13 години

А случайно да ти е хрумнало (както и на премиера, и на Дянков), че в БАН работят учени - физици, химици, социолози, а не брокери на недвижимо имущество? Сградите им се използват, за каквото са изначално предназначени - за да се помещават там институтите и бази за отдих със зали за конференции. Пожарникарят и оня мънкащия какво очакват точно - учените да направят някой от институтите на МОЛ ли? Или да пуснат на първите етажи фризьорски салони за изрусяване на поп-фолк звезди?

23

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ДО 20 / "Хванете си имотите и ги експоатирате възможно най доходоносно"Абе аланкоолу, БАН да не ти е търговско дружество бе другарю милиционер...Такваз мисъл само при РазБойко може да се роди...

22

Гербушко

преди 13 години

Статията е НЕКОРЕКТНА !!!Защо пропускате момента със гениалната идея на ПРЕМИЕРА БАН да вземе заеми ??Аз мога да позная коя ще е БАНКАТА !!!!

21

Подкрепящ

преди 13 години

Подкрепям с едно предложение: Да се открие Пожарникарски университет и да се ползва като ковачница на управленски кадри. Кадрите решават всичко...

20

анонименс

преди 13 години

някои тука от злоба пишат само глупости-Дянков спрял пари за БАН за които още не е кандидатствано дори...може ли такива простотии бе хора?Хванете си имотите и ги експоатирате възможно най доходоносно, а да не работят за отделни фигури в БАН иначе за какво са ви ???

19

Алекс

преди 13 години

Да се закрие БАН. Да се закрият и университетите, като останат само два - Пернишкият и НСА. В НСА да остане само специалност "Футбол", а в НСА - "ПР за бивши манекенки". До 4-ти клас да се оцветяват само книжки, а гимназия да се завършва с тест с един въпрос: Да си попълните правилно трите имена. Лека-полека нацията трябва да се доближи до интелектуалното ниво на премиера си, за да му тръгнат нещата.

18

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Премиерът: "Никой няма да пипа имотите на БАН. Те обаче не се стопанисват както трябва, напомни Борисов."... А КАТО НЕ СЕ СТОПАНИСВАТ ДОБРЕ - ЩЕ КАЖА НА ДЯНКОВ ДА ГИ ПРОДАДЕ, И ПАРИТЕ ДА ОТИДАТ ЗА КУБИНКИ И ОСИГУРОВКИ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ПОЖАРНИКАРИТЕ

17

Анонимен

преди 13 години

Това на снимката Боби Турбото ли е? :)

16

БАН-ко

преди 13 години

Бойко, дано си прав! Има обаче огромна разлика между това, което витиевато говорят някои от академиците и онова, което вършат!Дано да не излезе същото и с някои от твоите министри - много симпатизират на учените, ама ... Питаш ли ни нас,хората от БАН в младежка и средна възраст,които не сме академици и връзкари?Малки заплати (а от месец - без заплати), много работа, терор от страна на някои връзкари-пишман-учени, народът ни хока,законът за научните степени и звания 20 години го бавят депутатите!

15

божее

преди 13 години

ББ да не се прави на ударен. За имотите на БАН Дянков се изказа в прав текст - да им се отнемат. За "реформата" в БАН пак той рече, че като им спрем парите, сами ще се закрият. Демек това е целта - да се закрият!За парите по европейските програми - ми те си докарват пари по програмите, обаче Дянков ги брои тез пари в общия кюп и им ги спря заедно с държавните.

14

Анонимен

преди 13 години

Открития има но държавата си мълчи за тях защото непроявява интерес да ги разработва и развива и за това ги продават на чужди фирми и държави.Например бяха разработили радар който засича технологията стелт, но наща държава не проявява интерес и така си и умря май проекта.Има и още куп други открития.Просто схемата за източване на пари е такава.

13

Lehr

преди 13 години

Ами тогава защо не се приеме 10 годишен мораториум върху разпореждания с имотите. Герб я изкара мандата си, я не. Не че им желая провал, но натам отиват. Идват избори следващата година - може да настъпи разцепление в самия герб, като си видят резултатите.Те се ограничават с говорене за "реформи" и "борба с престъпността", а единственото в което са успели е, да угаждат на Уорлик. Направо може да се помисли, че Уорлик е министър без портфеил - той е и на всяко гърне мерудия.Импийчмънт за Уорлик!

12

8

преди 13 години

10,Не сме държавни, не се безпокои. Как да се убеди един народ, че не някой от държавата е длъжен да му намери работа? Или така са свикнали. Поне едно нещо сте научили от Тато. Това е мързелът. А и ако питате мене в тея 9% 95% от тях са ***.

11

бг

преди 13 години

Като излезнаха на протест учените от БАН се учудих колко много са те. И почти всички доста възрастни-нищо против,но се запитах какво правят нали са държавна институция следователно се хранят от нашите данъците (поправете ме,ако бъркам)Не се чува обаче за някое голямо откритие.Има много кадърни от тях зная със сигурност и ги уважавам,но.....

10

Анонимен

преди 13 години

Леле колко правилни гербери.Явно сте държавни служители.Правилно защитавайте ББ защото ако падне ще ви изстинат местенцета,и ще отидете в тези 9 на които не им се работи.

9

Мак

преди 13 години

Тато се върна!Само ,че сега не обича съветски пирожки,а американски хамбургери.Същия Тато!

8

Анонимен

преди 13 години

Тато се е върнал ама друг път. И с какво са те репресирали? Искаш Бойко да ти намери работа ли? Е те тва не го разбирам... Да кажем, че в БГ безработицата е 9%. Значи такива като теб са от тези 9, които ги мързи да гледат и освен да пишат по форумите друго немогат... Работа има.

7

Бойко-шизофреник

преди 13 години

Бойко е шизофреник, та нали той беше решил да отнемат на БАН част от имотите и да ги продадат. Демек Бойко е луд!