19

пипс

преди 13 години

Защо си обезверена? Живей си живота! Хората и службите, които не трябваше да допускат това си живяха живота и нехаеха за това, че ти, аз и дрруги да си бръчкаме челата и да ни белеюят косите ли? Стига, де! Та има си цяла армия, парламент, служби за тия неща те са хората дето трябва да мислят за тия неща! Аз спирам да се ядосвам, а и намерих много вкусна Карнобатска ракийка и смятам да се усамотя с тая придобивка, само за 04,20 лъва /литрето. Не се коси, че остарява човек (аз го сторих)!

18

Фред Астор

преди 13 години

Това да не би да е ф-*** Алаедин.Ако са те в другата им пещера ,в Рйцекопа в Илиенци можете да откриете и наркотици.За да ги конфискувате ще трябва да се преборите с тайните служби.

17

Анормален

преди 13 години

Како ти за кво мислиш че ГЕРБ дигнаха акциза да могат да въртят врътки големите риби внасят на едро а *** са просто муленца кво са виновни те,а и сега ще продават Булгартабак естествено за много по ниска цена отколкото преди 1,5 год.и комисионната им ще е по- голяма ....

16

А4о

преди 13 години

Украйинския кент е много добър е стига да не е расал около Чернобил де ...

15

zhka

преди 13 години

И, да допълня малко. Освен, че си "веят" цигарите безконтролно и нахално, но и си пътуват гратис във всичките превозни средства - авт. 111 - посока филиповци, тролей 7 - същата посока, трамвай 8 - и в двете посоки си пътуват тези "богоизбрани ***", накичени с дрънкалки и спокойно си пътуват...!!!

14

ядосана

преди 13 години

Почти денонощно под носа на люлинските общинари и районната инспекция, пред погледа на органите на МВР, нахални *** сънародници са окупирали района около пазара и тикат в ръцете на минувачите контрабандни цигари. Властите нехаят или пък са некадърни да се справят с проблема. Направих снимки и едва се отървах от заплахи и клетви. Отвратена и напълно обезверена съм!

13

ОКСИДАЦИЯ

преди 13 години

до 11 Благодаря! Отговорът ме устройва!

12

Стоянов

преди 13 години

Как ще печелят 2-3 лева на кутия като това е продажната цена ! Влез малко в час.

11

Анонимен

преди 13 години

900 май!

10

rererr

преди 13 години

vld , lud li si ?! Na kutiq da pechelqt ot 2 do 3 lv. MAXIMUM ... tova pravi 3000 x 3 = 9 000 lv... sredna kontrabanda.

9

Стоянов

преди 13 години

До 5:Това за теб е голямо престъпление а?До4:Пнеже са безбандеролни сметни ги по 2 - 2.50 лева. :) няма и 15 000

8

Глупости

преди 13 години

Това са глупости на търкалета,или съседния магазин е подал сигнал в Полицията и те са си облекли зимните дрехи,излезли от топлия офис в РПУ-то ,и намерили шест кашона с цигари,след това до края на дежурството писане и стават герой с заплати на Министри.Ако обаче трябва да защитят трудовите хора от Мафията ще избягат като зайци.

7

ОКСИДАЦИЯ

преди 13 години

Това са 6 мастербокса, нали?Браво?! А, междувпрочем, колко събира един ТИР?

6

ined

преди 13 години

От днеска, името на обекта се сменя на "Пещерата на Али Баба и четиридесетте митничаря".

5

Веси

преди 13 години

Е какво, да си им ги върнат тогава?? Няма угодия народа. Като се разкриват престъпления, ама те не били кой знае какво, като се удари голяма риба, било PR, най-добре да не бачкат викам...

4

vld

преди 13 години

3000x5=15 000 лева! Евала ,бате Цецо! Колко ли стува тази операция? Нещастници само пушилка..........

3

Анонимен

преди 13 години

Операцията се казва "Вълшебната ЛамБа". Аладин е задържан. Очакваме изявленеито на министъра.

2

Dan

преди 13 години

Е то *** на "женски пазар" ако ги накарат да отворят багажниците на "случайно" спрелите всеки ден автомобили там ще изкарат повече! Ама щом това е "Пещерата на Аладин"...

1

Nobody

преди 13 години

Операция "Будка с П"?