37

мар4о

преди 13 години

Кога ще осъдят кмета на хасково. Той си направи замък с нашите пари и втори палат за прислугата, която да му чисти по-големия.

36

Анонимен

преди 13 години

Няма кмет, който да осадиш и да се окаже, че е невинен, същото важи и са бившите управляващи

35

анонимен

преди 13 години

колко много са "поръчкови" коментари! той е КРАДЕЦ! Лечков също, както и много други кметове и заместницети им - това е факт!

34

.|.

преди 13 години

Съдийка споделя със съпруга си:- Напускам съдийството и започвам адвокатура!- Защо *** Миме!- Падна ми се най гадното дело.Заловен е КАТаджия с 200 лева подкуп,взет от неправоспособен,пиян ***,с крадена Жигула,който се е блъснал в турски тираджия с купена книжка,след което в тях се е нанизал 1 камион с контрабандна стока,собственост на митничар.- И какво от това?- Митничаря е племенник на министъра.

33

Герба ми е дупка

преди 13 години

Никому неизвестното кметче ни ограби!

32

Savata

преди 13 години

Този и авера му Лечков точиха Ямбол и Сливен ,под закрилата на Тиквата.

31

Васко

преди 13 години

Кметът е доказан престъпник.Аз съм от Ямбол и съм свидетел на машинациите му.

30

Анонимен

преди 13 години

Pozelavam na kmeta barzo da bade opravdan ot sada v Burgas, 4e presadata mu e edna ot nai-golemite neleposti, koito sam vizdala. Sled kato toi napravi tolkova mnogo za nashia grad, beshe osaden v edin prozes fars, a vsi4ki koito pluiat po nego, da prestapnici ili ograni4eni hora, za sazalenie pove4eto koito ostanaha v grada. Nadiavam se da ima nai setne spravedlivost i v badeste da badat osadeni istinskite prestapnizi i lazci!!! Uspesh i zdrave vi zelaia gospodin Slavov!!

29

.|.

преди 13 години

"съпругът на съдийката по делото бил прокурор,"хихихиДано да не е вярно това,защото е много смешно,по-нагъл конфликт на интереси не съм срещал,дъщеря им да не би да е адвокат, та да затвори съдебния триъгълник?

28

ЯМБОЛ

преди 13 години

Целия град знае кой е Ганев но нали знаете обществена тайна е и за Галеви ,но какво от това.Ние от Ямбол сме и поткрепяме нашия кмет,но с тези съдии те служат на продажниците.

27

Ямболия

преди 13 години

Аз съм доволен от кмета,той се справи с канализацията особенно в каргона там беше в окаен полужение,но той се справи и той е единствения кмет който появи смелост да събори 20блок.Този блок беше опасен несамо за живущите в него ,а ина тези около него ,от там се носеше смрад,това е болест която може да стане зараза като холера,защото там няма никаква хигиена.Този блок така или иначе щеше да се срути , като този в индия.И още нещо той също се справи с висока музика на ромите която на побъркваше.

26

жена

преди 13 години

Подкрепям г-н Славов,настъпи комуноидните и те реват....най-вече този престъпник и убиец,боксьорът Ганев!!! Всички знаят какъв е Ганев и е недопустимо точно той да има претенции! А град Ямбол никога не е имал толкова кадърен кмет.Защото, ако не е той,вече щяхме да сме село..(благодарение на урлавлението на всички други от 1989 насам).

25

.|.

преди 13 години

Николай Ганев е доказан престъпник лежал за убийство.Преди около 20 години е бил портиер на мотел "Веселиновското ханче",където е пребил до смърт някакъв софийски младеж.А кмета,преди всичко е трябвало да бяга от далаверите и да спазва законите,които еднакво пазят интересите на целокупното българско и европейско човечество.Ако е нарушил нечии интереси значи някъде не е спазил закона,иначе тези с нарушените интереси трябваше да са осъдените!

24

Toprealizator

преди 13 години

Ama taka kato te gledam, i ti si sveta voda nenapita! Edin vinoven nqma v tazi dyrjava, vsi4ki sa 4isti i nevinni i vypreki tova zatyvame! E kak stava taka?

23

Kondio

преди 13 години

Ами Лечков кога ще отиде в затвора:(

22

ямболия

преди 13 години

И аз съм от Ямбол,но подкрепям кмета Славов,защото той е единствения градоначалник ,който направи нещо реално и значимо за града ни.Нека поплювковците от Николайганевата разбойническа банда се скрият някъде на тъмно и да не си показват,защото са доста окаляни.Живея точно на тази прословута улица,,Гр.Игнатиев"и ни беше писнало през ден-два да ни спират водата за отстраняване на аварии.Откакто е направен водопроводът се родихме.Желая на кмета здраве,още сили и воля за да докаже правотата си.

21

BG

преди 13 години

...на гражданите на Ямбол???

20

ОтЯмбол

преди 13 години

"откакто е в общината, настъпил много политически, икономически и лични интереси"Нормално, когато покровителстваш едни, да "настъпиш" други. Да разкаже кметчето защо толкова бързаше да събори *** блок. Не че беше лошо, но той си имаше някои по-лични мотиви :)

19

Анонимен

преди 13 години

Миличкият! Нали е от ГЕРБ и го осъдиха:)))))) Тоя ББ няма ли да си запази крадливите кадри:) Само за себе си и Цветито мисли:))))

18

ФАУСТ

преди 13 години

НАЛИ Е ОТ ГЕРБ-ОСЪДЕН. ВЧЕРАШНИТЕ КОМУНИСТИ-ОПРАВДАНИ ГЕРОИ!!! *** ДЪРЖАВАТА!!!