236

ppancho

преди 13 години

Това че посягат на тази мракобесна фигура прави чест и на Цветанов и на Борисов.Браво!Този психопатясал ***-Филчев беше поставен начело на държавната машина и облечен с огромна власт.Много бих се зарадвал ,ако се изровят кирливите ризи на Филчевото царство...

235

253

преди 13 години

че да няма партията да ти пълни хладилника бе смотан ?!?! :))

234

физкултуриста

преди 13 години

има данни от жена си ли ,а .ХА,ХА,ХА,ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

233

Анонимен

преди 13 години

Физкултурника до тук обвини в престъпления около 3000 души,но няма да е зле да събере доказателства поне за 3-***..........

232

ОО

преди 13 години

Абе хора вие сега ли откривате в каква държава живеете бе? Пак добре късно отколкото никога

231

Анонимен

преди 13 години

Рейтингът пълен, хладилникът празен.Ура, другари милиционери.Да живее ГЕРБ - партията на некадърниците.

230

Анонимен

преди 13 години

Девизът на цирк "Борисофф": "Нито ден без партенка!"

229

ООД

преди 13 години

Само врагове ви се привиждат на вас! Доста параноично или отвличате вниманието на хората от всеобщата мизерия!!Защо не се заемете с управлението на държавата най-накрая??? Ако можете де.

228

Анонимен

преди 13 години

тоя добре ли е изобщо с какви очи говори за престъпнос след като той самия се оказа че е разбойник,*** изобщо някой вярва ли му вече

227

бойчо

преди 13 години

пак ли ги заподозряхте ,нали си мина по реда

226

Анонимен

преди 13 години

Това заяви вътрешният министър в Цветан Цветанов в сутрешния блок на ТВ7.....Абе някъде вътре в Цв.Цв е вътрешния министър,но общо взето каже ли нещо тоя,значи лъже

225

Венелин

преди 13 години

Този, след като не може да свърши работа за 2 стотинки се изхвърли само на приказки...

224

агент

преди 13 години

ЦЦ разбира от физкултура, но нищо не разбира от събиране на доказателства.Затова "яде шамари от съда".Каквито са му познанията в областта на разследването и събирането на доказателства, такива са му и "консултациите" които е давал.Той не може да убеди гражданите как е закупил два апартамента, а пък да не говорим какви са му консултациите.

223

И ГОЦЕ

преди 13 години

И ГОЦЕ Е ТАМ НЯКЪДЕ

222

Вече разбрахме !

преди 13 години

След като стана ясно как един човек (Цветанов) получавал средна заплата години наред е закупил няколко апартамента, коментарите са излишни. От тук нататък едва ли някой ще му се върже на приказките. Без значение по колко телевизии ще посещава на ден. Най добре е да замълчи, и да чака денят в който ще му покажат изхода на сградата на МВР. След всичко това което е вършил, той вече не може да преследва нарушители и престъпници. Да идва следващият.

221

ТАТО

преди 13 години

Този гаден Филчев се оказва доста черна фигура от епохата на криминалния преход, а Калфин и Гоце го пратиха посраник в Казахстан, за да го скрият от правосъдието и оттам той псуваше журналисти, когато му звъняха по телефона с неудобни въпроси ... Само този факт доказва как са навързани като свински черва и кой от коя мафия е, ако не помним нищо друго ... Да пукнат червените, пембените, комсомолците, всичките от тая партия-дъртофелница, която освен терористи и убийци, нищо друго не е пръкнала!

220

Анонимен

преди 13 години

"образи като алексей" бяха създадени от СДС и от ББ като главен секретар.Това е истината независима дали ти отърва.

219

vyra

преди 13 години

Господин Министър начело на МВР,не си ли учил в училище хубавите народни поговорки- като например: "Два пъти мери ,тогава режи! или "Глас нвроден ,глас божи"! Във вашите изсказвания,като министър ,ако режеш ,без да си премерил,гласът народен може да се окаже фатален след време за ГЕРБ на изборите!

218

съд и прокуратура

преди 13 години

Предлагам да се закрият съда и прокуратурата а Цуцко да бъде обвинител и да издава присъди. От хонорарите ще си купи апартаменти в цял град законно.И ще плаща на Холивуд да го снимат и дават по ТВ.

217

Анонимен

преди 13 години

Bojeeeeee, vijte go na snimkata...avstralopitek!!!!I toi 6te ni pazi...ne e kral, izvinete, a si e vzimal kogato sa mu davali!! Ni6to de, beden minister ne moje da se sedi. Vsi4ki kat stanat u vlastta i s vzimat.Kvo tolkova...subiral e pari ot prijateli, vzimal zaemi, rabotil oshte ot destkata gradina..Bravo.Primer e za de4icata ni!!!