67

Por

преди 13 години

210 евра за апартамент с акт 14 - благодаря!! Това е все едно го взимаш на зелено. Предпочитам да почакам още - ясно е че цените ще отиват надолу, не нагоре!

66

хм...

преди 13 години

Нека Първанов да обясни с какви пари синът му е купил мезонет в Париж. Дали не сме му го купили ние, избирателите?

65

Фред Астор

преди 13 години

Не се лакомете за жилища,идват времена когато всички ще мислят за оцеляване,не за имоти.

64

Анонимен

преди 13 години

цената на жилищата ще пада още, просто се спука балона, така че защо сега да се копува, като може да се изчака да падне цената до някакви нормални стойности :D

63

Слави

преди 13 години

Според мен всеки трябва да се стреми към това ,което чувства отвътре.Да спортистите в чужбина са с по-добра материална база училищата също ,НО не винаги добрите условия са гаранция за успех,волята за победа мотивацията и желанието с което вършиш нещо ,не само спорт важи за всяка сфера ,са определящи.Искрено се надявам повече млади и способни хора да останат с мен и да успеят тук ,а не на хиляди километри в чужда земя сред чужд народ...

62

селянин

преди 13 години

Направете като мен.Цял живот съм живял в центъра на средно голям град,но в един момент дойде време да се отделя от родителите ми.Имам добри доходи,но като сметнах колко пари трябва да дам на банките и свят ми се зави.Купих си къща за 15000лв в едно село на 10км от града,за още 15000лв я направих идеална с двор,райграс,сглобяем басейн и т.н.Получих спокойствие,лукс и уют.Единствения проблем е през зимата като се заледят пътищата,но все пак един джип струва 12-13хил лв.

61

Анонимен

преди 13 години

Банките клатят българина, както си искат. Сега всички банки пуснаха реклами за кредити с 6 % фиксирана лихва. Фиксирана, ама само за първите 3 г., а след тези 3 г. отиваме пак на ГПР 11-12 %. Огромен процент от кредитите не се обслужват- около 30 % понастоящем са лоши кредити. На останалите им свалят по три кожи от гърбовете. Уважаеми лихвари-банкери ще чакате на куково лято някой отново да изтегли кредит от вас при тези лихви.

60

ИСТИНАТА

преди 13 години

ДА ЗАКУПИШ ИМОТ В БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ Е ПРИВИЛЕГИЯ !!!

59

Дядо

преди 13 години

Славчо, млад си още, ще озрееш. Не бързай, за всичко има време. Съветвам теб и младите хора като теб, че Майка България не съществува. България е хората в нея, а тук останаха (събраха) само простаци, чалгаджийковци, мутри, тарикати и всичко де не можа да се оправи. Защо да си уреждаш ти живота тук? *** в Англия, там дават 2% от БВП за спорт. Защо да мизерстваш в базата на ВИФ, когато можеш да си гребец в Оксфорд? На чисто, на топло. Който е кадърен да бяга, другите ще живеем сред улични кучета.

58

23г.

преди 13 години

Стига омраза, стига нихилизъм и стига депресии. Кой както си го направи , това е истината! ВЪПРОС НА ИЗБОР!

57

sofeto

преди 13 години

А някои от умниците живеещи на запад що не вземе да обясни на форума че освен да купиш къща трябва и да я подържаш, колко общо струва това. Иначе същият кюмюзарник става като в БГ !!!

56

dassdaasd

преди 13 години

ima ne6to sburkano v BG , edno na ruka 4e se storqt na edin metur rastoqnie i moej da si dade zdrasti s kom6iqta ot drugata kooperaciq , drugo na ruka e 4e vskqa sgrada e razli4en cvqt ... Nikakva estetika plqska kuco i sakato sgradi de mu skimne...

55

цц

преди 13 години

Скъпи ли са ви имотите ...не може да бъде ЕДИН полицеиски шеф на около 46 години има няколко какво се оплаквате

54

Слави

преди 13 години

Аз съм на 21 години и докато имам две здрави ръце не ме е страх от мизерия!Родителите ми са инженери и двамата вишисти смачкани и преебани от прехода и от малумната система преди 89та ,знам какво е да нямаш какво да ядеш и знам какво е и да нямаш къде да живееш!Не ме е страх ,защото най-сладкото нещо е да си постигнеш всичко сам от 16 годишен се издържам сам .Да са живи и здрави децата ти и ти да им се радваш ,но не учи хората на лоши мисли...Майка България е красива и силна стига песимизъм!

53

Анонимен

преди 13 години

Хора , пътуваите навън и рзгледаите цените на имотите ,качеството на живот и доходите Саниран панел в Германия 72кв се купува за 26хил евро което за там е без пари ....зашото никои не го иска !!!

52

Анонимен

преди 13 години

Има 2 причини пазара да е в застой:1: цените са силно завишени. Реалната цена на м2 е 400 лева с 10% печалба за предприемача. Вижте пазара обаче - цените започват от 400 евро дори в не добрите квартали. Това са над 100% печалба - няма как да стане!2: Високите лихви. Лихвите са по големи в пъти от отпуснатата сума за кредита - малко хора са съгласни да си отделят полвината заплата за вноски в продължение на 20 години на пред...Спасението е единствено сами да си строите жилище ако има земя де..

51

Анонимен

преди 13 години

И аз си изплатих жилището в Лондон точно за 10 години 20-30 години роб на банката да бе ...да

50

Дядо

преди 13 години

Славчо, синът и снахата, си купиха къща със заем около Сиатъл преди 6 г. Имат още 9 г. да я изплатят, но през това време се сдобиха с нови коли, събират по някой долар за обучението на внучката, когато влезе в училище. Не ми говори за Левски, защото ти не знаеш какво е да ти мине живота в мизерия без да си виновен за това. Да си способен, а да мизерстваш - това е България. Затова ще им е по-тежко още няколко години докато са млади, но после ще живеят спокойно старините си в уредена държава.

49

Анонимен

преди 13 години

Какви жилища бе хора ? 60кв.м ни ги продават за 80 кв.м , като общи части слагат и спирката на метрото .Брокерите от сделката вземат една чанта пари само защото са ви запознали ....Място за паркиране се продава на цената на един автомобил , улицата по която трябва да се прибереш е кална и без никакви изгледи за асфалт ...Изобщо не говорим че кухнята е в хола и спалнята е малко по голяма от леглото , а детската стая прилича повече на дрешник ...тоалетната е по малка от тел.кабинка и тн и тн..

48

sdf

преди 13 години

ima we4e oferti za zglobqemi ky6ti 80kv sys si4ko ti izlizat 30 bona ako si go prawi6 sam, i mesta ima okolo golemite gradowe za po 10 bonai o6te 6te padnat kwi sa tez hilqdi ewra deto gi synuwate mina towa wreme i nqma da se wyrne nikoga