212

t-rex

преди 13 години

Никъде по света не е забранено да се строят панелни жилища. Всичко е въпрос на проектиране и изпълнение. В Италия към момента се строят масово панелни сгради, но предимно промишлени.

211

t-rex

преди 13 години

Зависи от използваната система на строителство, зависи кога е построен, как е поддържан. По принцип ги подценяват панелките, но тези строени през 80-те са добре проектирани и изпълнени. Основния проблем на панелките са обитателите... Там всеки си мисли, че неговото започва само от входната врата и никой не дава пари за каквато и да е поддръжка на цялата сграда.

210

Анонимен

преди 13 години

Ако, има такава жива верига като на снимката и аз ще отида да бутам.

209

до 210

преди 13 години

Съжалявам не е 50. Тогава когато масово навлизаше панелното строителство официалния срок беше много по-малък. Да не плашим живеещите в тези блокове. В една Холандия започнаха да събарят панелките още 1990 година, а там спазват сроковете.

208

Червената помия

преди 13 години

Друго бих попитал аз-кога ще бутат на Доган барбекюто и оградата, които са доказано незаконни?А покрай Ивайловград кога ще бутат?А в Бояна?

207

Червената помия

преди 13 години

Не съм абсолютно сигурен, но мисля , че срока на панелките е 50 години.Сигурен съм обаче, че в Англия има абсолютна забрана да се прави панелно строителство, след като през 60-те години на миналия век пада след взрив на газ в една кухня целия ъгъл на един блок, от пърдвия до последния етаж.Спасяват се от жертви само защото е било много рано сутринта, и в кухните не е имало никой.

206

ДАЙ ВАР

преди 13 години

В България закона е заКОН. Не се предавайте. И те са в кереча.

205

Гатанка2

преди 13 години

Ще познае ли някой какъв е срока на годност на панелните блокове официално заявен през 1970 г. от преподаватели от ВИАС /ИСИ/

204

Анонимен

преди 13 години

Държавата прибирала ли е данъци от въпросните магазинчета -прибирала е ......значи докато държавата дере ...е законно и сега изведнъж незаконно ....ПРЕДИ ДА СЪБОРИТЕ НЕСЕБЪР ИСКАМ ДА ВИДЯ КОЕ *** НЕЗАКОННО ГЕТО ЩЕ СЪБОРИТЕ

203

Гатанка

преди 13 години

Ще познае ли някой, колко години българите живеещи в панелни блокове от 5-ти етаж нагоре живяха в незаконни жилища /според правилника на МРРБ-тогава се казваше по друг начин/ и как с промяна на наредбата държавата ги узакони.

202

НО КОМЕНТ

преди 13 години

Абе тъпънари!Има ли държавата задължение по закон да спре строежа още като започне да се строи, като е незаконен?Значи държавата да не спазва закона а после да събаря ?закона важи и за чиновниците,и за полицаите, а не е само за гражданите.

201

Снимката

преди 13 години

Мацката с бялото има страхотен *** и крака

200

АНИ

преди 13 години

Ти си доста тъпо парче Анонимнико. Ако за теб законите са касичка,явно и ти скоро ще останеш на улицата и ще се молиш на държавниците ,както онея алчни гнусни селяни от несебър,които са тръгнали да си превръщат незаконните етажи в касички.

199

антигербер

преди 13 години

ПРОТИВНИК СЪМ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, НО СЕГА Е АБСОЛЮТНО ПРАВО ! СТИГА КОМПРОМИСИ КЪМ ВСИЧКО НЕЗАКОННО!

198

Анонимен

преди 13 години

Е па може! Добре че си ти, че разбрахме, че циганити строят най-законно:))))))) А и хотелиерите:))

197

Анонимен

преди 13 години

Че ти като се пишеш Ани да не си се отворила:) Май и ти си анонимна:) Или греша:) Пък за БГ да ми казваш законите са си закони ще ме разплачеш:) За едни са закони, за други касичка:)

196

Бай Ристаки

преди 13 години

Мнооо ме кефите бе- що да не бутат нещо което е построено незаконно? Неможе в тая държава всеки да прави квото си иска.

195

Ани

преди 13 години

ДО Анонимен Що не си пишеш името,като си толкова отворен.А случайно знаеш ли,че законите са си закони.

194

Анонимен

преди 13 години

Взел си им ***:) Затова си толкова щастлив:) После с натрупаните пачки им плащаш за оказаното уважение:)

193

Анонимен

преди 13 години

Друго си е да те цуца държавата:) Скоро ще има ли право на дишане срещу ЗАПЛАЩАНЕ!