26

нашия

преди 13 години

Аз друго не съм и очаквал то е ясно да не са бабите и дупетата да ги бият секи пандур има неистов страх от шефа си така е дресиран влизат различни а излизат по калъп с много малки изключения полицаите общуват предимно с колегите си след 5 тата година трудов стаж

25

Анонимен

преди 13 години

"само претенции,хленчове ,щения,изисквания и мрънкане ...сами си заслужавате блатото в което живеете "Това важи и за вас копс.

24

данъкоплатец

преди 13 години

до 23Г-н анонимко, аз съм с висше образование и имам тридесет години непрекъснат трудов стаж.Работя в сфера ,която е абсолютно прозрачна и всеки получен от мене лев/заплатата ми е по-малка от тази на обикновен полицай/ е обложен със всички данъци и осигуровки.Не знаех ,че да си плащаш всичко,което държавата ти изисква е "псевдо".А кой ти плаща на тебе осигуровките? Държавата?Единствения данък,който плащат полицаите е данък общ доход.

23

Соколов

преди 13 години

Господа полицаи Вие си избрахте новите кумири преди около две години, сега ще си ги търпите. Не само големите, но и май малките хора нещо не Ви разбират, И вината е във тези които в годините на прехода противопоставяха служители и служби едни на други, полит. и началнически чистки на кадърните и честни служители без връзки но с достойнство.

22

Анонимен

преди 13 години

заради псевдо данъкоплатци като теб -няма нито икономика ,нито достойни заплати нито пенсии-нито гражданско общество нито сигурна и силна държава!!само претенции,хленчове ,щения,изисквания и мрънкане ...сами си заслужавате блатото в което живеете

21

данъкоплатец

преди 13 години

до 19Заради такива като теб, народът не вярва на никой и нищо.Като не ти харесва заплатата-използвай сивото си мозъчно вещество или мускулите си ,за да постигнеш,това което желаеш.Но ти си озлобен човек и ще продължиш да имитираш работа ,а достойните полицаи ще носят негативите върху себе си.Жална и майка на България с подобни тарикати ,а Темида ще има да чака читави доказателства в съдебните зали.

20

Анонимен

преди 13 години

Чао ,***!!Всички ще мрем един ден -ти също!!!!!!!!!!!!!!

19

полицай

преди 13 години

за толкова пари си го местя от единия крачол в другия -и се кефя когато някой мульо си мисли че като имитира праведен гняв,че като ръси простотии и обиди -на някой някъде му пука за това !!!Мизерни ,пародийки -това сте!Даже полиция не заслужавате ,а селски пъдари с неокастрени сопи и наказателен кодекс като този в арабския свят!! !!!

18

istinata

преди 13 години

Ако полицайте спрът да взимат пари от престапниците дарйават ще има да им дава.До тогава да го духат тея смешни безгръбначни!!!!

17

Георги

преди 13 години

ДГД, и особенно 1. Аз Ви плащам заплатите. И ще си ги получите когато започнете да работите. Не желая да виждам *** в мазето си, нито патрулката пред заложната къща да продава крадени вещи! Чао Ушеви!! ***!!!

16

ха ха

преди 13 години

до ,,българин ,, - абе спирка немаш , полудел ли си кво ??? смени дилъра ***

15

електорална единица

преди 13 години

Както във всяка професия в България, така и при полицаите има такива,които вършат работата на останалите, но в заплатите им нямат разлика.По отношение на социалните им придобивки обаче нито една професия не може да ги конкурира.Кой в България се пенсионира на четиридесет и малко годинки и получава 20 заплати на куп.Тази привилегия нямат и най -натоварените професии за,които се изисква и по-висока квалификация и образование.Не смятам че г-да полицаите имат право на специално отношение.

14

пипс

преди 13 години

Ти си по-осведомен и от ЦРУ? И полицейската не е лесна, но и не е лесно да им намерят и на тях пари, когато и докторите плачат и железничарите? Не е лесно при ограничен бюджет да нахранят всички? И да се срещне с тях министъра, да няма да им измъкне пари от джоба си? И аз не мога да си обясня някои неща все още, макар да съм учил икономика? Как така многомилионна държава като Щатите може да има тлъсти заплати, а ние сме купчина народ и не можем да си докараме и една трета от тяхното? Пак ще уча.

13

Анонимен

преди 13 години

Цеко е зает да пази докато политата протестират,а докато си почива мисли как да си оправдае харчовете пред НАП.

12

До българина.

преди 13 години

Господин българин много се кефя че не всички мислим като теб . Бог знае какъв измекярин си .

11

кольо панело

преди 13 години

Момчета,не се молете на Цецо крадецо-няма аванта от вас-паре няма за консултациий.......излъга Ви преди 2 години-пак ще излъже!!!

10

Черен циганин

преди 13 години

Разделяй и владей. Същото е като при нас .Колко синдиката има в полицията предполагам повече са от два . А при нас колко ромски главатари има . Павлин Димитров е най големия мафиоз в структурите на МВР. Евала му във всяко правителство и той най отпред когато полицията се вдигне да си търси правата .

9

Анонимен

преди 13 години

тия мушмули пак ли протестират.оставете ги там на площада.знайш ли колко спокойно е по пътищата днес.

8

dgi

преди 13 години

naroda na bulgaria ne obicha svoyata polizia.

7

Българин

преди 13 години

1 - накрая ще ви спрем издръжката, *** *** - и ще се молите на *** да ви плащат - същите, дето ги оставяте да крадат, убиват и да продават незаконни цигари и дрога пред очите ви, да просят и да препускат с каруците покрай забранителните знаци !!!Нищо не заслужавате, нито залък Български хляб, *** такива, еничари, родоотстъпници !!!Бих си продал душата на дявола ако можеше - та утре в България да няма нито един ушев или ***, да се провалят в ада всичките !!!