317

Дино

преди 13 години

Не вярвайте на институциите в България.Време е да кажем всички в един глас-Искаме помощ и защита от ЕС !Нашата управляваща класа е корумпирана.Сбъркана.Сбъркана за пари,много пари.Не гласувайте за никого и нека това е прецедент в съвременната история.Един народ не иска да бъде управляван,а сам да управлява.

316

Gypsy

преди 13 години

Zashto NE SAM Iznenadana ?! ....: (

315

marchelo

преди 13 години

Комунико-кошницата все от някъде трябва да започне да се разплита.Дали ще е от тук не е важно.Важен е прецедента.Ако и сега не стане,значи и тия са като ония.И ще продължим да живеем в безвремие. "Нож тряб[в]а да играе,нож;мастилото вече не помага!"Васил Левски в дописка до в."Свобода"

314

sion

преди 13 години

Дебелата *** я лепнаха най накрая..Дано я вкарат в сливенският за 10 години..Там добра диета ще и сложат.

313

Мале

преди 13 години

Дон Домат,що не се консервираш вече-късна есен е!!!Изобщо не е проблемът в Комунизма,а в КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРСКИ *** и В ЛИПСАТА ИМ НА МОРАЛ!!!!!Тази овца митилява и алчна еТИПИЧНА ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА -БЕЗМОРАЛНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СЕЛСКА ВЪРХУШКА,дето трябва да търка наровете в пандиза!!!!

312

Astarot

преди 13 години

"Народе казвай да приготвям ли гелотината. Че отдавна не е работила."Това някъв зъл уред, дето дави хората в гел ли е? О.о Тоз Пернишки Университет, значи... Кога го откриха, кога взе изобретения да бълва...?

311

Анонимен

преди 13 години

Момче яко си се надрусал!!!!!!!!

310

Анонимен

преди 13 години

Интересно кой е доказал че е взела? Това че повече от година пишат обезценителният акт ,повече прилича да е нещо изсмукано от пръстите.Още от сега се подгрява публиката че съда е виновен.Ако обвинителният акт е за това което обявиха преди година явно издънката е готова.

309

Анонимен

преди 13 години

Някви селяни станаха милионери за дни !!!!!!!дето до онзи ден живахя в панелки и обичаха Масларката!!!

308

Анонимен

преди 13 години

В Стара Загора дъщерята на Венци Драганов ХАРЧЕШЕ ПО------------- НА ДЕН!!!!!!

307

бг

преди 13 години

Масларката е взела 11 038 405 лева . На един работник с 500 лева заплата са необходими 1839 ГОДИНИ за да изкара тези пари и то без да яде. Алооо съдята, Масларката каза, че с нетърпение чака оправдателната присъда...Докога балъците ще гледат този 20 годишен филм

306

анонимен

преди 13 години

ех тарикати с вас тарикати..на всички ни е ясно че нищо няма да и направят и ще и се размине...управляващите показват мускули само пред народа и всички нагазили лука бивши величия се отървават безнаказано...така и един не влезе в затвора...ядете и пиете заедно бивши и сегашни величия и хвърляте прах в очите на народа...

305

дон Домат

преди 13 години

Проблемът не е в "КОМУНИЗМА И ДЕЦАТА МУ" , а в МОРАЛА на хората! Атила, я прочети повечко история и съвременна публицистика! Стига с тези лозунги!!! Когато "издадат" осъдителни ЕФЕКТИВНИ присъди , тогава става ясно колко фишеци хвърлят в медиите.Ти си Атила,нали знаеш старото римско правило: "Като няма хляб, дайте им зрелища!" Хайде в Колизеума ... пардон във Форума!

304

калина

преди 13 години

дано съда да си свърши работата, въпреки, че не вярвам. Пенсионерите сега внимателно да гледат и слушат и да внимават на изборите. Да питат за пенсиите си Масларова. А тя ми е адски противна и дано си получи заслуженото

303

??

преди 13 години

А за АБВ-тата????

302

Анонимен

преди 13 години

"...Като Румен Петков,Моргини,Алексеи Петров,Вуйчото на Азис,абе всички мафиоти са май хора на президента,затова хич неим пука..."Нали знаеш, че в ада лъжците висят окачени за езика си на куки, во век и веков?

301

GOGo

преди 13 години

To4no taka, edin pritel mi razkazva kak i e dal 20 000 lv za da mu pomogne da si polu4i nqkakvi pari. A sy6to, 4e myjyt i e v osnovata na kartelnoto sporazumenie za visokata cena na OLIOTO

300

Атила

преди 13 години

Това е минималното. Колко хора има, които са и броили пари за УСЛУГИ. Стотици милиони са прибрали тези ***!!! Смърт за КОМУНИЗМА И ДЕЦАТА МУ.

299

22

преди 13 години

за такива неща трябва да бъдат съдени деректно във европейският съд,защо тук се 6маткат нагоре на долу връзки президенти.Аз се обедих че всички престъпници са тези които имат някакъв гръб,по висшите етажи.Като Румен Петков,Моргини,Алексеи Петров,Вуйчото на Азис,абе всички мафиоти са май хора на президента,затова хич неим пука.Тук трябва дасе обърне голямо внимание за този опасен случай,със Президента,трябва дъбъде разследван от световната общност,от ЕС,от всички западни инстанции.Той е най опасният Президент,той е оставил страшни престъпления от неговите хора.Той трябва дъбъде веднага арестуван,там въобще немуе мястото.Da jiwee GERB.

298

даниела

преди 13 години

.... и доган беше на съд, царя беше на съд, станишев беше на съд ........за това ли отиват нашите пари ? да си имитират дейности