45

Ная

преди 13 години

Защо обръщате нещата на малко виновни и много виновни, на малки и големи престъпления и понеже "по-големите" не са наказани, да подминаваме "по-малките"? Това,че има огромни пропуски и тотално нередни неща в съдебната система е отделен въпрос, но не означава, че този лекар не е извършил престъпление и, че не трябва да му се наложи наказание

44

Ivan Grozni

преди 13 години

Каот гледам как настървено и с ква злоба го мачка "съдебната" система.. май е абортирал *** и е намялвал потенциалния електорат на Партията майка закрилница и нейното Франкенщайнче ДПС на ***...

43

благодарна жена

преди 13 години

Аз съм родила при този лекар преди 35 години двете си деца и по-кадърен и отдаден на професията човек не познавам.Още тогава той беше светило и благодарение на него съм жива.Макар, че не съм го виждала след това, представям си колко се е усъвършенствал от тогава.Срамно е отношението към този човек,дарил щастие на стотици семейства.СВЪРШИХА ЛИ СЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ?

42

xxx

преди 13 години

maliii mnogo opasen ...........na 70 g. choveka reshil da pomogne nasila li gi e kachil na stola be? magistrati i magistralki

41

Сашо

преди 13 години

"Деянието е извършвано продължително време и се отличава с изключително висока степен на обществена опасност..."Тези съдии наистина са изтрещели чутовно. Не могат да осъдят очебийни престъпници, а този човек ще го натикат в затвора като стой, та гледай. Вече заслужават да блокираме пътищата като през Виденовата зима, защото следващите арестувани може би ще са самите бременни майки, задето са се осмелили да пресичат пред мерцедесите на дебеловрати "бизнесмени".

40

скс

преди 13 години

Уникална държава сме!Не напразно,някои казват АБСУРДИСТАН!Всички изверги са на свобода,а този възрастен лекар се оказа топ престъпник!Браво на съда!

39

MD

преди 13 години

Изискването за лечебно заведение важи за аборт по класическия метод. Т.нар. менструална регулация, извършвана с вакуум, който се създава от 50 кубикова спринцовка действително е свързан с толкова малко рискове, че дори не си залужава да се говори за риск. Съдиите прекаляват, определено. Със сигурност това да ви зашият рана в амбулаторни условия е по -рисковано.

38

Справедлив

преди 13 години

Деянието е с висока степен на обществена опасност, отчете съдът"------------------------------Това е ПОРНОГРАФСКИ пример на българско кривораздаване.Бил обществено опасен.А разни там шапки,селскостопанска техника, полковници,пури и целия *** пуснат поради болести и недостатъчно доказателства.И после се оказвал натиск на съдебната система.Не е по-добре *** на София да се балира в съдебната палата вече

37

Анонимен

преди 13 години

от репортажите на Господарите този беше единствения "сгащен", който ми се видя културен, интелигентен човек, с желание да помогне.. вярно, не е имал право да прави тези неща, за което според мен целия този скандал който се вдигна ще му е достатъчен и едва ли ще посмее да направи нещо такова отново.. но някак ми е жал за човека..

36

Мanuelche

преди 13 години

Проблемът започва много отдалеч. В България просто НЕ се говори нормално за контрацепция. Мили родители, децата ви правят секс. Децата ви правят много секс. Най-вероятно правят толкова секс, колкото вие никога не сте правили. Така. Преживейте го. Ако трябва, цапнете едно малко. След това поговорете, но не за птичките и пчеличките, а като големи хора. Във време, когато има такъв огромен избор на контрацептивни методи, е срамота да се стига до такива варварщини.А за този - затвор!

35

Анонимен

преди 13 години

Много грозна ситуация- точно този случай показва колко много всъщност се разминават ПРАВото и сПРАВедливостта....

34

Пора

преди 13 години

Български съд - отврат ! Всичките бандите пуснаха на свобода, а лекарят направо в затвора ! Нали все пак трябва и дейност да се отчита - той е безопасната жертва.

33

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че е обществено опасен, за разлика от Маргините, Галеви, Алексей Петров.Искам мъртви съдии!!!

32

майка

преди 13 години

Все пак абортът е по желание на пациента. Лекарят - в ареста. Убийците на жестоко убития студент Стоян Балтов на свобода, а някои от тях нито един ден в ареста. Няма никаква логика!

31

Коки

преди 13 години

подгледни свързаната статия вдясно - 7500 лв. и съдия Славчо Петков е на свобода

30

Анонимен

преди 13 години

А онези негови колеги , които затриват деца в най-добрия случай ги глобяват...

29

бб

преди 13 години

браво,най после един свиреп и общественоопасен престъпник е в затвора,веднага бб и цц да наградят полицаите които с риск за животаси са задържали особено опасен престъпник на палавите 70години,а за честните съдии по един мезонет,за да се знае как държавата се бори безкомпромисно с престъпноста

28

Оперативен дежурен

преди 13 години

Това нали е акция на цв. цв. под страшното кодово име "Гинекологистите"? Борим престъпността, залавяме изключително опасните 70-годишни престъпници... А за това деяние е виновна Тройната коалиция!!!

27

смешници

преди 13 години

Криминален аборт е с висока степен на обществена опасност, на 70 г. старец, а убийства, отвличане, рекет и .....- НЕ!

26

Анонимен

преди 13 години

Не е по-опасен ...но е правел пачки,те тия ку---ви самио са ходили при него, ако клкото до присъдата ..не си мислете че ще е голяма.:))) не забравяйте че то ва е България..до сега осъдени доктори има само с глоби или условна при смърт , и тук ще е така.