22

100%

преди 13 години

На 100% съм съгласен, тайното гласуване е съдбовно действие без отговорност.

21

киулке

преди 13 години

И за да не ревнат "защитниците на човешки права", че ще бъде нарушено правото на таен вот, заявявам, че то вреди на обществото - всеки трябва да има доблест и да стои зад постъпките си, включително и зад гласуването.

20

четвъртия от карето

преди 13 години

Параноя ли долавям?! Не го заплашвам, само питам, ако някой друг извади някакво клипче, какви ще ги творим тогава с "менторския тон"... Сега да не вземат да ме задържат, че съм заплашил Цветанов?! М-да, демократично ...

19

1234

преди 13 години

А кои участват в купуването на апартаментчетата да него ?

18

трети един

преди 13 години

Защлашваш Цветанов ли ......

17

киулке

преди 13 години

И защо да натоварваме излишно бюджета с проверки на това кой има да плаща държавни вземания и кой не? В Кодекса се записва просто, че бюлетината е валидна само при правилно саморъчно изписване на трите имена върху плика пред членовете на секционна избирателна комисия и готово!

16

анонимен

преди 13 години

Не съм много сигурен, че това е така. Така ще има хора, които никога не могат да си платят данъците и такива, които ще ги плащат само, за да определят размера им. Атака, никога не са се отличавали с особена интелигентност.

15

ranarsa

преди 13 години

Има много лесен начин да се елиминира тази практика.Ето сега се приема Избирателен кодекс.В него може да се вкара един *** текст:Гражданите реализират правото си да гласуват след като са изплатили всички задължения към държавата- данъци,такси и глоби.Партия Атака например има заложено такова обещание....и други.Дали невъзможното ще се случи?Дали някой политик в тази държава ще изпълни свое предизборно обещание?!

14

друг един

преди 13 години

Да не излезе, че и с Пешо Сумиста, някоя "червена гнида" те е записала, и с Медито и т.н. Цветанов, замълчи, че става страшно ...

13

обикновен

преди 13 години

Цветанов, не знаеш на колко места си сниман, а се правиш на активен борец срещу корупцията и организираната престъпност. Че и плашиш "лекоатлетче". Ако не стане оная работа с АЕЦ - а, тогава реви кой купува гласове, ама нали ти е трудно да си държиш езика зад зъбите. Нямало да бъде "здравословно", ти в Божиите работи, недей се бърка ... Айде и умната, че гаф след гаф ...

12

крадец

преди 13 години

Браво ,колега,голема работа си

11

и аз го знам клипа

преди 13 години

Клипчето изчезна, защото заплашиха сериозно човека, който го снима - Б.Ч. Беше си глътнал цялата граматика Борката. Ама гледам, че и някой друг е писал за клипчето, сигурно го има запазено някъде.

10

аз

преди 13 години

Тоя пундьо ЦвъЦвъ какво се прави на разсеян? Имам клипче от телефон, от което се вижда как той участва в преговори за купуване на *** гласове.

9

Анонимен

преди 13 години

Ми 1000 лева дет ви ги дадах а бе Цеко?

8

Анонимен

преди 13 години

ДПС(БКП) са известни с купуването на *** гласове. Да те попрая.

7

Анонимен

преди 13 години

А това п....та Цвъ Цвъ ли е бе?Че и още има очи да се появява,и изказвания прави !

6

Аз

преди 13 години

Цветанов, кажи ти какво миналата година в ромската махала на гр. Раковски, как хвърляхте пари и гледахте *** как се бият за тях, а след това клипа незнайно къде изчезна от нета...

5

Анонимен

преди 13 години

Май не си безпартиен ми си от БКП-то. Ехххх какви времена. Ама си отидоха.

4

Анонимен

преди 13 години

Ncccccc uuuuuuuuuuuuu gyyyyyyyyyyyzaaaaaaaaaaaaaa

3

Анонимен

преди 13 години

tccc auuuuu baaaaaa liiaaaaaaaaaa bbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee8