28

Анонимен

преди 13 години

Факт е Записа на Заповед е при нейния издател т.е. сметките са изчистени защото се издава в един екземляр също като акциите банкнотите не може да две банкноти с един номер. . А Андрей Иванов със Цветно Ксерокопие е фалшифицирал записа на заповед. 15години затвор. Например твоят работодател ти плаща с чек, ти си правиш цветно ксерокопие на чека, отиваш в банката осребряваш си чека срещу оригинала, и след това се нареждаш още един път да ти платят по ксерокопието.

27

пиянде

преди 13 години

Яне, ти не казваш нищо ново, което не подозираме? Но нито един от вас не доказа че твърденията му са достоверни, а реално можете, защото сет отдавна в политиката? Това е странното? Хвърли фактите на масата и мацките ще те аплодират! Ние също!

26

Анонимен

преди 13 години

АДРЕЙ ИВАНОВ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ЦЕННИ КНИЖА - 15ГОДИНИ ЗАТВОР.

25

Анонимен

преди 13 години

Адрей Иванов е извършил документална измама , сравнима с тази на фалшифицирането на пари. Запис на Заповед е ценна книга подобна ЧЕК, Прехвърляеми акции и облигаци. Или притежаваж оргинала за да си собственик на правата. Може със ксерокопие на ЧЕК да ти осребрят пари в банката.

24

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"РЗС: Андрей Иванов е и шеф рекетьор. Шефът на ОбС-София изнудвал бизнесмен чрез Таки"Ами като гледам шефа на Андрейчо - РазБойко - дето е ортак с ***-аджиите и не ги закача изобщо (Юрген Рот с право пита: "Защо не преследвата групировката ***"), напълно ясно е че и подчинените му са във връзка с подземния свят.То за това лафа е: "По-големи престъпници от милиционерите няма!!!"ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ НОВИТЕ УПРАВНИЦИ НАИСТИНА НЕ СА КАТО ПРЕДХОДНИТЕ ЗА 20 ГОД. НАЗАДТЕЗИ СА СИ ИСТИНСКИЯ ПОДЗЕМЕН СВЯТ!!

23

Анонимен

преди 13 години

Що? Да не би Неделинския общинар от РЗС Марангозов, арестуван и обвинен за лихварство, че и за общодържавно издирване след като е зарязал обществените си задължения и отговорности, и е забягнал в чужбина (виж "Код криминално", еп.57 по PRO.BG) да е по стока?Героят Яне що не си дигне дирника да бори корупцията и лихварство там на място, където безработицата и оцеляването са свързани покорността към казионното управление на БСП/ДПС?Лесно е да се обвинява, но въпросът с чистотата важи за всички!

22

Въпросчо?

преди 13 години

Така ли ще се оправим???Това ли политика????Като вадим кирливите ризи на другите?!?!?!То така и аз мога!Ти такъв, ....ти си онакъв ..... Не съм против крадците и убийците да са в затвора или със смъртни присъди,но не по този начин!Браво,бе Яне!Дойде да ни извадиш от това невидение,в което сме попаднали!

21

do Ivan

преди 13 години

Ivane, obvurzan li si kurmichno s tvoia lider?

20

Големеца

преди 13 години

Готов са на всеки Герберски тъпоумник да дам ЦВЕТНО КСЕРОКОПИЕ на запис на заповед за 10хиляди лева да се опита да вземе изпълнителен лист от съда да си прибере парите. Готов съм да издам и ксерокопие на Банков чек за 10хиляди лева да иде в банката да си ги осребри.

19

Анонимен

преди 13 години

Във всяка лъжа има и малко истина.

18

Иван

преди 13 години

до адвокат: Ако Яне Янев е всички - мноооого лошо.Кушлев ако тръгне да запорира имотите на всички дето Янето развява листенца - няма да смогне.Някой видял ли е едно сериозно доказателство за това което говори Янев.Нали всички ръкопляскат на съда,че е независим и няма да играе по свирката на управляващите.Къде е толкова години този съд след всички документи /доказателства/ които Яне раздава така не видяхме един осъден.Янето се гордее че Мургина е негов продукт.Май и тя ще е кандидат президент.

17

оперативен

преди 13 години

Не случайно и съвсем добронамерено, Ви предупреждавам г-н Янев. Ако е този е провокатор на ГЕРБ и полуавер на Премиера. А на Таки наистина му дължи пари.

16

yyyyyy

преди 13 години

хаха--очаква се и ново обвинение утре-че е подготвял убийството на Кенеди.Не знам дали РЗС ще съберат и половин процент на следващи избори.

15

гхйкл

преди 13 години

Не тва орално действи го прави ти той Яне само снима тогава.

14

невена

преди 13 години

луд бил яне,гей бил,ама не са лъжи тия неща май,а са си истински престъпления,дето ги изнася

13

оперативен

преди 13 години

Василев, газиш по тънката "червена линия" на закона, че си *** разбирам, че си пристрастен към ГЕРБ също, но готов ли си да жертавш нещо за политическите си пристрастия, примерно "катеричката" на другарката?!

12

Гошо Тъпото

преди 13 години

Янето ако е...чист македонец,няма да се занимава с тези....компромати,а щефане...пушката и ще отиде в гората да се бори за...правда.А той седна вПарламента и...плямпа;така всяка баба...може.

11

ммх

преди 13 години

*** явно не говори клевети щом никой не смее да го осъди.Тези които атакува се навеждат и гледат бурята да отмине щото знаят,че са оакани до ушите.

10

xxx

преди 13 години

Pone im izkarva kirlivite rizi,kato nemoje drygo i tova e ne6to...davaj qne...

9

Анонимен

преди 13 години

голема работа са гербераститедоказаха с документи, че дясната ръка на цуцко-апартаменто е мутрафон-рекетьор, герберастите се интересуват дали някой правел ***....докога бе, маймунеци, ще се правите на неразбрали?