115

za 118

преди 13 години

Traktora na svoboda................abe sbira se drujina, da vidim

114

Анонимен

преди 13 години

Позорен съд! Позор!! Всеки софиянец знае с какво се занимава тоз ***

113

FR

преди 13 години

ZLATOKO BE TI NEMA LI DA SE VKLU4I6 V POLITIKATA EGO,TVOITE AVERI BRATIA GALEVI SA GOTOVI ,TRAKTORA SA6TO MOM4E NESE IZLAGAI IZOSTAVA6 ,YA GOCE YA SERGO ILI DOGAN PAK MOJE I YANE DA TE PODKREPIAT ILI CARIAT ,DAVA MOM4E DERZAI NIE SME SAS TEB

112

Анонимен

преди 13 години

Галеви-невинни.баретата свободен завинаги.доган честен милионер.....абе райско кътче сме

111

аз

преди 13 години

дръж се София,татко се върна:))))))))))))))))

110

съдия

преди 13 години

Борим се за празни арести и пълни джобове.

109

Недоволен

преди 13 години

Голям смях.Баретата болен ,а доктора с абортите от Пловдив , стареца, опасен и в ареста.Абе ,смешници магистратски безимотни, да не са ви събрали от околовръстното на пожар да отсъждате, че са свършили свестните хора в държавата?Направо да се чудиш кой е в ролята на ***.А кои ли са сводниците тогава ?

108

Премиер на ГъЗъ

преди 13 години

Сбъркана държава сме, щом непркъснато си търсим Бащица да ни спасява!!!!!!

107

bashtata

преди 13 години

А бре какво се жалвате за братята?Горе-долу всеки град си е някакъв феод.Аз мога да ви кажа за Варна .... той е собственост на *** и К. Йорданов.BY the way се говори ,че Дънката се е откупил с 1 млн(евро) а кмета с 2-а.NOENT.

106

Президент на РъБъ

преди 13 години

Давайте минуси червени тикви :)Ама ми е чудно - не знаех, че като си седиш в къщи и ще се излекуваш :) Това по повод всички пуснати престъпници под "домашен арест" :)

105

ггг

преди 13 години

ей това се казва правосъдие наложената от комунистите нежната революция създаде най прекрасното общество престъпниците живеят щастливо на свобода народа в *** гето т е България

104

Президент на РъБъ

преди 13 години

Всъщност сме сбъркана държава... Грижат се за престъпниците, охрана на Доган за 2 милиона, социални и всякакви инжекции за ***, заплати на депутати, които нищо не правят...Само за мен никой не мисли... Дори не ми плащат като хората това което си изработвам, камо ли да ми дават нещо отгоре...*** държава... Ама и аз съм *** щот си трая... И вие също :)

103

РАЗБРА ЛИ НАРОДЕ...?

преди 13 години

ДА ЧАКАШ СЪД ДА ТЕ ЗАЩИТИ ....Е ,КАТО ОТ УМРЕЛ-ПИСМО!КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ ,БРАТЯ!"ГОСПОД СЪЗДАДЕ СВЕТА---"КОЛТ" ,ГО ПОДРЕДИ!"ТОВА Е ИСТИНАТА...ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ!

102

Президент на РъБъ

преди 13 години

Абе аз не съм запознат много с нашия закон, ама понеже съм гледал много филми от прогнилата Америка - та там нямаше ли резервни заседатели, които сменят редовните при едй такива издънки ?А тука цялото дело наново ??? Аз ли не съм в ред, закона ли е писан от *** за ***, съдията ли се е изпедерастил или от екипа на Bugün.tr пак пишат едно към гьотере ? :))

101

Курти

преди 13 години

МИ КАТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩО ДА ГО ХРАНЯТ САМО В АРЕСТА,то само с консултации не става ,а цецо

100

Анонимен

преди 13 години

Kakto e trygnalo..wsi`ki obwineni kato prastypnica sega sa neweinni...brawus na sydebnata ni sistema.....

99

ЗЛОБЕН

преди 13 години

АКО БЕШЕ СЪДЕНВ САЩ ,ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , НЯМАШЕ ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ , ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА МУ БИЯТ ПРЕСПИВАТЕЛНА ИНЖЕКЦИЯ И НЯМАШЕ НИКОГА ДА СЕ СЪБУДИ!!!!

98

български ИДИОТ!

преди 13 години

Бойко Борисов щял да бори политическата корупция с Борис Велчев..... Ха-ха-ха-ха ! Та нали руският възпитаник Борис Велчев и внук на Члена на Политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев, е доверен човек на Георги Първанов ? И той ще тръгне да обвинява своите другари от БСП ? Както самият той се изрази, "ако имало достатъчно убедителни доказателства". Значи, чисто и просто няма да достигат достатъчно убедителни доказателства !

97

врачка-познавачка

преди 13 години

После ще се окаже , че престъпната група е била от 22,а не от 21 души и пак всичко ще започне отначало, после може и слънцето да загасне , но делата в България няма да приключат.

96

Анонимен

преди 13 години

И МОЕТО СЪСТОЯНИЕ НЕ СЕ ПОДОБРЯВА, КАТО ГЛЕДАМ ТИЯ НОВИНИ ОТ ВЧЕРА! ЧАК СЕ БЯХ ЗАГРИЖИЛ ЗА ТОЯ ЧОВЕК, АМА ИМА КОЙ ДА ГО ОБГРИЖВА.