55

Мефистофел

преди 13 години

Вероятно е по - правилно да се каже, че вече 3 месеца НАП търсят и събират доказателства, че произхода на парите е обясним ... После и Андрей Иванов ще извади една голяма черна папка, с която да се отчете пред Столичния общински съвет.

54

kaka

преди 13 години

Долен крадец!!!! Само си задайте въпроса какво е работил преди да почне в ОбС???? И ще видите как се е сдобил със сладките имоти. С РЕКЕТ и ИЗНУДВАНЕ!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 13 години

тоя са ще каже,че парите са дарение от приятели и съда ще го оправдае,както винаги

52

Анонимен

преди 13 години

а спомняте ли си бабата от кооперация "селска забрадка" с която се опитаха да оправдаят едни пари. и тук така нещо ни мотаят - 120 г. работа. айде де

51

Марги

преди 13 години

Да, хонорара е по-голям, но елегантно "измъкнат", а тез са мнооооого прости, нагли и ***. Абе, кокошкарски "гербери". Крали безогледно и нагло, щото чули че ДПС и БСП го правят...Ами правете го като тях, бе аланкоулу, не аматьорската, че и пелтечите и не можете и да лъжете като тях. Тоз народ много е лъган през годините, ама елегантно, с финес, не като вас. Чумата да ви тръшне макар !!! С тоз беден народ се гаврите. Събуди се, българино, дето викаше Жорж !

50

Андрей Иванов

преди 13 години

"Тия хора за ненормални ли ни смятат, за глупави ли, ..."И за еднотo и за друготo...

49

Анонимен

преди 13 години

те тоя ше се окаже,че е натрупал имотите още през турското робствоте това киряк Стефчов!

48

Марги

преди 13 години

Недоумявам - егати НАП -а ? Щели да оповестят резултатите едва след като съгласуват с проверявания... Ехо, все едно да питаш осъдения дали е съгласен с присъдата. Наистина ли сме най-кухата страна, пълна с малоуници. Не може на бялото да казваш черно - престъпление е държавен служител в най-бедната държава да има толкова иоти - и толкоз. Пък ако ще да събира трудовия стаж на целия си род. ОХ БОЖЕ, КАТО НЯМА ЗАКОНИ - НАМЕСИ СЕ, БОЖЕ ТИ ! ИНСУЛТИ, ИНФАРКТИ И СПРАВЕДЛИВОСТТА ЩЕ Е ФАКТ. Оядохте се !

47

ano

преди 13 години

Да го обесим на *** на коня пред Народното събрание

46

Малчо

преди 13 години

Този от кои комунисти е? Имаши червени комунисти, сини комунисти - костовисти, жълтушки, а сега и герберо- комунисти.Всички яко лапат и крадат.Няма надежда, няма верую веч.

45

pipi

преди 13 години

От 1992 година до сега се опитваме да си възстановим "върнатите" земеделски земи в Банкя,както това се случва и с много други хора,а ето ,че Андрей Иванов успял да "закупи" около 10 декара и това е нормално.Тия хора за ненормални ли ни смятат ,за глупави ли,но в тях беше и сега в тях е властта,няма ГЕРБ няма груги, всички се въртят от едно на друго място и важното е да лапат,но явно все не им стига.

44

Робичко

преди 13 години

Той имал 20 год. трудов стаж, аз имам 52 год. трудов стаж и си немам нищичко освен 1/2 от наследствен апартамент където живея и една лека кола купена на старичко през 2004 год.По каква формула се спестяват тия парички, нито Иванов нито Цветанов казват.Само един се изпусна по време на прехода и каза, че му са от спестени закуски.Каква държавица сме вече, с какъв крайно беден народ за сметка на неколцина награбили всичко , живеещи в лой и разкош.

43

120 години трудов ст

преди 13 години

Не е престъпление да притежаваш имоти, престъпление e да kpaдeш!Да kpaдeш е престъпление! ГЕРБaв kpaдeц!

42

Анонимен

преди 13 години

Споко гербери! Чист ще е като Цветито! Неговият стаж започна в последните 120 години:) На Цвъцко започна от първия имот през 1975:))))))

41

Pediculis Pubis

преди 13 години

То не са "консултанти", то не са 120 години трудов стаж, то не са .....!!! До кога ще ги търпим такива, до кога?

40

kk

преди 13 години

Излиза,че в тази държава,само тези,които са работили в МВР и Данъчните служби са забогатявали!!!!Баща ми се пенсионира със 37 години трудов стаж 1 категория като минъор/до преди да почине през 2005 година пенсията му беше 420 лева/,майка ми с 20 г.тр.стаж и как така никога не събраха пари да ни купят повече от 1 апартамент!Като и спестяванията им бяха пометени с възхода на долара в началото на "Псевдодемокрацията"!По-лъжливи крадци от тези сега в ГЕРБ не сме имали!!!Тези са най-прости!

39

Анонимен

преди 13 години

И ГЕРБ са същите мошеници както БСП. Ама народа наивен и вярва че са "нови". Какви нови бе дами и господа, къде бяха през последните 20 години. Или Бойко и Цветанов слязоха през м.юли 2009 с космическа ракета от Марс.

38

Анонимен

преди 13 години

ТАЯ ЗЕЛКА ЯНЕ ДОКОГА ЩЕ ХАБИ НАШИТЕ ПАРИ В ПАРЛАМЕНТА-НЕЩО ВЯРНО И ГРАМОТНО КАЗАЛ ЛИ Е ДО СЕГАА.И ИМАЛ 60 ЗАПИСВАНИЯ В АГЕНЦ.ПО ВПИСВАНИЯТА-ОТ КОЕТО НЕГРАМОТНИКА ИЗВАДИ ИЗВОД ,4Е ИМА 60 ИМОТА-А ТЕ СЕ ЗАПИСВАТ ВНОСКИ ПОГАС ПРОД И Т.Н.СТИГА Е ГУБИЛ ВРЕМЕ И ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА В ТАЯ КРИЗАТОЕСТ НАШИТЕ-ПРЕДЛАГАМ СЛЕД ПРОВЕРКИТЕ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА И ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМ ДОКАТО СЕ ОГРАМОТИ

37

Анонимен

преди 13 години

до 21 - този Гражданин е от най-честана партия, тази на Гражданина-Физкултурник и Гражданина-Пожарникар. Физкултурника го натъртиха заради 6 апартамента, но Пожарникарчето с Банката и Хотелчетата май няма гой да го натърти. България се напълни с лакеи.

36

Ц.Ц., СИ Е ДОБРЕ....

преди 13 години

...ИМАЛ ПАРИ И ИМОТИ---ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА!!!!Я, ДА СЕ ОГЛЕДАТЕ ,...КОЛКО ОТ ВЪШКАРИТЕ В НАР.СЪБРАНИЕ ,СА ВЛЕЗЛИ С "ПАРТИЗАНСКИТЕ" СВИНСКИ ОПИНКИ НА БАЩИТЕ СИ ,С НАДЕЖДАТА ЗА БЪРЗА И ЛЕСНА ПЕЧАЛБА ОТ ВЛАСТТА???!ЕВАЛЛА , НА ЦЕЦО....ИМА СИ ИМОТИ И ПАРИ---ИМА СИ И ДОКУМЕНТИ!!!!ЯНЕ ,....СВИРЧИЦА ДА МУ СТОРИ....А ЧЕРВЕНИТЕ ,ПЕСНИЧКИ ДА МУ ПЕЯТ!!!!!НА ТЪПИТЕ ЗАВИСТНИЦИ ОТ ФОРУМА.....В ОНОВА МЕСТЕНЦЕ!!!!