89

ПИШО

преди 13 години

Пиши на Кирилица , не на Маймуница.Днес е празник на Народните Будители - събуди се.

88

Всезнайко

преди 13 години

Като си за законност я ми отговори защо след като през 98г до определения срок за деклариране на незаконни постройки - бяха подадени такива, платени глобите, подаден документ за ново селищно образувание съгласно гл.4 от закона за СО и създаден кадастрален план от държавата, тя не предприе довършване на започнатото от 1984г решение за създаване на вак.селище, а след смяна на 3 правителства...4тото реши да бута ??? Що мълчаха от 86г до 2010та ??? Как мислиш ще реагира Страсбург на това :)

87

Венелин

преди 13 години

Стига да не са ***, обаче!

86

Кьорфишек

преди 13 години

Ще съборят 20-30 дървени бараки и ще го отчетат като голям успех а палатите няма да ги бутнат,както оня ден по телевизията дето се изложиха -събориха една дървения в Слънчев бряг и бяха поканили всички медии-смешници!

85

m

преди 13 години

Закона не предвижда конфискация,а събаряне.Нали сме за законността.Да не говорим пък,че ако останат небутнати тия господа земята ще обърнат за да си ги върнат обратно.Ще претендират за реституция и каквото още ти дойде на ум.

84

Всезнайко

преди 13 години

Мюмюне...знае ли кой са 2 те запазени сгради в чашката от държавата...училището и кметството на бившето с.Ставри Димитрово Другите сгради на населението са бутнати през 1960г сега познай коя сграда продаде държавата през 2001...училището пич !!! Ако си ходил там...щеше да го знаеш. Но понеже си изпаднал в ролята на зрител от колизеума жаден за кръв и мъст срещу тиранина...имаш право..викай си на воля :) Но се опитай да проумееш къде са изедниците...на язовира или на по височко ниво в държавицата

83

Sia

преди 13 години

" Shte butam palati "...Zashto e nujno da se sabaria neshto, koeto e postroeno, haide da kaja - krasivo e, vmestva se v " prirodnata kartinka " i t..n. As ne bih razrushila, no bih napravila taka, che, ako iskat da si zapaziat postroenoto, shte triabva dosta solidno da se braknat za svrah soleni globi po niakolko pokazatelia. I ako tezi globi vliazat DIREKTNO, DO POSLEDNATA STOTINKA v darjavata, bes da se krade ot tiah, dosta shte se oblekchi budjeta.

82

Сравнение

преди 13 години

Едно е регистър с незаконни строежи-друго е фадромата да се разкара отгоре им!Не мога да разбера-какво се правят на интересни?Имам чувството че ни управлява някаква статистическа компания!Верно.че е добре хората да са информирани,но трябва и действие!Много скоро на "ония"дето дават парите,ще им "светне"за какъв театър става въпрос и ще си ги искат обратно с лихвите!!!Лошото е това,че имат възможност да си ги приберат!С действие!

81

Всезнайко

преди 13 години

Мюмюнчо и още една тъпня чуй : 2001 г държавата продава едната от 2 те незаконно запазени сгради...забележи в "чашката" - на частно лице !!! С което признава окончателно правото и да съществува там !!! Е...кво става Мюмюнчо..в размисъл ли си ? Друг път не се изказвай неподготвен!Въпроса е как може да съществува една, а други не..закона еднакъв ли е за всички или не и защо не е довършена процедурата по узаконяването на вилите???

80

Венелин

преди 13 години

Напред ГЕРБисти - на Цецко апартаменчетата са си законни!

79

мемет

преди 13 години

Официално приет кадастрален план и подписан от министър Евгени Чачев !!!За чашката на язовира ли?:))))))Както казах и одеве,ходи се надбегвай по полетата!:))))))))

78

Х

преди 13 години

Прав сте, Бесен. Но какво да се прави, когато на мода е първосигналността. Тя се изповядва на най-високо място, така че много българчета се "равняват" с мъдростта му. И освен това ние, българите не може да предприемем каквато и да е нова стъпка, ако предходната не е рушене на нещо създадено. Разбира се абсолютно вярно е и искането за сурово наказание на хитреците. Общо взето, тази история е доста съмнителна. Единственото, което без съмнение ще се случи, са големи "хонорари" по всички линии.

77

.

преди 13 години

i tebe mama ste vidi.

76

Всезнайко

преди 13 години

06.06.2000г Държавен вестник !!! Отвори и прочети..после плямпай Мюмюне !!! За това казвам че народа е ***...щото мноо верва на разни прошляци :) Официално приет кадастрален план и подписан от министър Евгени Чачев !!!Сега светка ли ти в тиквата вече...или още ще си плямпало...имаше срок за 14 дневен протест от всички заинтересовани инстанции...такъв за 10 год няма !!! Нека бута Бойко...автогола е готов :)

75

nabludatel

преди 13 години

хаха а да видим като знам цецко и боко колко народ вкара у затвора май и ти ще бутнеш ти коптора от дъски и това ще е

74

Колю

преди 13 години

Вземете накрая бутнете един *** поне.Май само се побутвате. ТапациТрагнала и тая барабар Петко с мъжете.

73

мемет

преди 13 години

Ама ти си бил много *** бе,джаско?!:)Какво обнародване бе?Строили са в чашката,какви брътвежи пляскаш тук?Нито един няма документи и няма как да има,дори и най-алчния архитект не може да ги издаде,джаско,ти за какво пишеш?:))))

72

Всезнайко

преди 13 години

И най важното Мюмюне..когато България губи в Страсбург...плащаш ти и останалата освирепяла сега безмозъчна ***...Бойко му дреме на *** за решението на Европа !!! Плаща друг...народа му :)Анадъмо Мюмюне :)

71

Анонимен

преди 13 години

Едва ли да бутнеш палатите...не се престаравайте,тоя който ги е построил си е направил сметка....

70

Всезнайко

преди 13 години

разбра ли сега Мюмюне за кво иде реч ??? 10 год тия сгради са в кадастъра !!! Официално признат от кого...от Министерски съвет !!! Нямат спомен Герберите ми се струва...но държавен вестник помни...там е обнародвано цялото селище...АНАДЪМО Мюмюне :) Така че нали знаеш...България няма нито едно спечелено дело в Страсбург...Европа гледа Мюмюне !!! :)