23

666

преди 13 години

Асоциацията на месопреработвателите в България се противопостави...Тези много лесно забогатяха,че искат и още...

22

Анонимен

преди 13 години

Тинтири минтири и 100 кила соя спешъл ГМО...айде нарооодеее на Стандарта

21

Анонимен

преди 13 години

Аз немога едно да разбера.За полу и диоти ли ни имат или за кръгли?Как може да внасяш месо а и да произвеждаш като храниш животните с генно модифициран фураж и да си мислиш ,че спазваш БДС при ,който нямаше ГМО едно време?Какво значение има соята тук вече,като животното е нахранено с гранулиран фураж който е генно модифициран и това месо е като пластмасово?

20

тото

преди 13 години

И чети внимателно, дали пише "месо" или "маса". Двете думички много си приличат, особено като са с малки букви, но има коренна разлика.

19

Анонимен

преди 13 години

Чух от мой приятел ,ркойто работи в месопреработвателно предприятие ,че в Стара планина тъй като нямало изискване за количество мазнини 40%-50% било сланина ,лоища и такива подобни ,вие преценете дали ви се плаща 7-8-9лв за такива продукти ,аэ видях с очите си такава наденица пална с парчета сланина и като я опекох остата на половина или 3-4 лв отиват за канализацията ,т.е на вятара

18

тото

преди 13 години

Няма и да ти кажат. Щото това, което ми се завираше между събите от едни кренвирши стара планина, със сигурност не беше месо.

17

Дрът комсомолець

преди 13 години

Има свинска мас,говежда лой,рога,копита,хрущяли,джолани,бузи,обръсната свинска кожа, умрели кокошки заедно с перушината,соево брашно за да попие цялата тази мръсотия и много червена боя за яйца за приличен търговски вид на продукта....

16

от 14

преди 13 години

Имам предвид не Е-тата а перушината,кожата,костите и човките!

15

тото

преди 13 години

до 14Ами чети бре пиле, то си пише какво има вътре. Ама преди да си хапнеш, разчитайки че ще е като едно време, отвори един Гугъл и виж за какво става на лаф.

14

Дрът комсомолець

преди 13 години

Алоооо,саламджиите,спрете да прекалявате с ориза в бахура,самобъзикате се,"Никас" ще ви закопае живи!

13

Анонимен

преди 13 години

Като трябва да се работи по правилата им идва нагорнище,мошеници!!!Няма да им купя" планината",защото кой знае какви неща има вътре!!!

12

гербер

преди 13 години

да се накажат и после да се зкрият всички конкурентни предприятия

11

ттт

преди 13 години

Кой ги купува път тези "Стара планина",само пенсионерите и разни вманиачени фенове на уж здравословното хранене,които се влияят не от собственният си вкус,а от това какво казват по телевизията и изпадат в ужас като разберат че са хапнали нещо което според някой си е тооолкова вредно.Лично на мен не ми харесват колбасите направени по стандарта,не са ми вкусни и затова не си ги купувам,купувам си и ям това което знам че ми е вкусно без значение какво има в тях.И знам че 70% от хората са като мен

10

Спонги

преди 13 години

Да бе няма месо. Как ще има като вносителите на буклуци унищожават нашите проидводители. ?0 годишно говеждо, резервите на6ти Американски флот и всичко друго с изтекъл срок. После им слагали подправки. Ха ха ха ха . Да го махат този стандарт и да напишат закон и наредба -да не се ползва соя и старо месо.

9

тото

преди 13 години

Рупай марули с нитрати и домати с аромат на картон и си трай! На тебе ако не ти пука какво даваш или ще даваш на децата си, на мен ми пука! Крачка встрани и производителя е вън от пазара! И трябва да се сложи задължително надпис на етикета: Този салам /или каквото и да е/ е опасен за вашето и на децата Ви здраве. Прочети листовката преди употреба!

8

Анонимен

преди 13 години

Никой няма да закрият ,всички са навързани...ще и *** глобички и това ееее....

7

Анонимен

преди 13 години

е Стара планина не става от замръзено месо от 7 години

6

българин

преди 13 години

не на българското месо - мразя канибализма

5

Анонимен

преди 13 години

Стара планина-пълен *** повече няма да копувам от него

4

вегетарианец

преди 13 години

Уважаваният г-н Вътев очевидно е очаквал този стандарт да се раздава ,като едноименния орден ,но явно се е пообъркал нещо.