251

ХА,ХА,ХА,.....

преди 13 години

КАДРИТЕ НА ГОЦЕ!ЕГАТИ ,ПРОЕКТА....

250

Анонимен

преди 13 години

Гнусна държава! Управляват ни ***. Да доказват подред - утре Цъцко, вдругиден Гоце, след седмица Бобчо и т.н. Всички под ножа. Но да се започне от злободневния случай. За да сме наясно всички кой, как и от какви позиции е тръгнал и информация ли поднася или клевети. И съд!

249

въпросче

преди 13 години

Първанката от колко години е в политиката и какво направи? Синовете му откъде имат мезонети ?

248

до 4

преди 13 години

Ти па га чу, че са му направили забележка от ЕС. Вземи измисли нещо по умно

247

Точно казано

преди 13 години

Да дааа, много точно.. " Цветан-OFF , ако има нещо мъжко в теб признай си за да ти олекне. с паника и страх не се живее. Ще си докараш някой болест Консултанто . Къде е Роман Василев да ти каже тъй като си абсулютен крадец на колене....... Камери, долни *** и прайтайма на телевизийките . Това не чака защото си го заслужил от отдавна. "

246

Патриот

преди 13 години

Борбата е безмилостно жестока, борбата както казват е епична. Тез ще паднат, други ще ги сменят и толкоз, какво тук значат две оядени ченгета? България е над тях! България е над всичко! Да живее България!

245

филип тотю

преди 13 години

какъв сумист е па тоя бе? смех на буци :D сумист е котоошу, тоя е просто дебелак-аматьор.

244

потир

преди 13 години

Те в София всички се познават от политгическите партии. Но интересно е, че дълги години нямаше грам шум за мафията, а като дойде ГЕРБ в правителство се раздухаха доста неща? Не зная кой какъв е, но направо съм шашнат? Сумиста е видна фигура и едва ли му е нужно да се забърква в такива долни неща като убийството на бизнессмен? Но, където играят мускулите (без скритият марсов) там всичко може да се очаква?

243

Пешо Швепса

преди 13 години

Играта загрубя. Тази война ще спечелят по- големите ***. В България е така.

242

Траш

преди 13 години

Ние българите политици си нямаме, но си имаме циркаджии в излишък.

241

Онанимен

преди 13 години

някакъв бил казал някъде,че президентът е глава на мафията ... думи на министър на вътрешните работи ... Цецоооо,хайде не останаааа ... искаме доказателства ... за 'партаментите,за мафията ... само с приказки не става,мойто момче,скоро и твоето име ще нашуми покрай комисията "Кушлев"

240

фиро

преди 13 години

Ние не се чудим, ясно ни е защо няма инвестиции. Няма инфраструктура, няма "матрял" (под 7 милиона сме), оср*н туризъм с презастроени бетонови джунгли, премиера пожарникар-генерал, президента агент-доносник от времето на комунизма, съд корумпиран, висшите ни съдии си направили имения пред които Белия Дом бледнее... алкохол-менте, храна-менте, медии-менте и т.н.Колко президенти на САЩ са хващани в какви ли не измами и далавери, пък никой не се стресна и спря да инвестира.

239

но комент

преди 13 години

Те затова му викат-ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО.

238

хмммм

преди 13 години

Колко му трябва на българския народ за да ревне за някой "разпни го"!Не сме народ а ***...И затова си заслужава мизерията в която тънем...

237

но комент

преди 13 години

после се чудете, че инвестиции в България няма.Кой ще инвестира в държава, в която мнистъра на вътрешните работи заявява, че президента на държавата е свързан с организираната престъпност.Да сте чували такова нещо в нормална европейска държава?Цецо да не хвърля кал навсякъде, ами да обясни парите и имотите му откъде са.

236

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

10 процента от тия в БСП - и са ги натрупали преди да дойдат на власт...

235

Анонимен

преди 13 години

ООО АМА ТО КАТО ИЗЛЯЗА И АЗ ОТ ТОЯ *** И ДРАСКАЧА ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМ ХАХАХАХА

234

Цвъцко

преди 13 години

Цветан-OFF , ако има нещо мъжко в теб признай си за да ти олекне. с паника и страх не се живее. Ще си докараш някой болест Консултанто . Къде е Роман Василев да ти каже тъй като си абсулютен крадец на колене....... Камери, долни *** и прайтайма на телевизийките . Това не чака защото си го заслужил от отдавна.

233

aleko

преди 13 години

chetete me , be, chetete me

232

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ-----ЧАСТ ОТ МАФИЯТА...ЕЙЙЙ НАРОДЕ ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА ГО ИЗХВЪРЛИМ .ДА ГО ЗАКАРАМЕ С ШУТОВЕ ДО СИРИЩНИК