62

Анонимен

преди 13 години

абе, ква е тая соя в черния пипер и солта бе? или по-добре да питам, какъв е този пипер със соя вътре???? на балами ли ще ни правите още?

61

V

преди 13 години

Спокойно бе хора мен ми се струва че всичко ще е наред просто трябва да мине малко време, направиха им компромис на обвинените производители, редовните проверки ще си продължат а резултатът трябва да е - да няма соя в колбасите. Стандартът не трябва да се променя, вярвам че министъра ще държи на думата си и няма да променя стандарта. Аз лично имам доверие на повечето производители и вярвам че нито една от четирите фирми не е сложила умишлено соя в продуктите си.

60

до 48

преди 13 години

***...Хайде обясни тогава как колбас "Стара планина" струва 2.60 лв. , а пластмасов салам с овкусители и оцветители струва 2.90 лв. Как точно стандарта "Стара планина" е вдигнал цените?!? Па ти си ручай и л**на ако сакаш...

59

Анонимен

преди 13 години

Тук е пълно с платени провокатори.Министъра е умен и честен човек.И ГЕРБ работят добре.Ринат 20 години трупани ЛА...А все пак.Много селски тарикато в България.Ама ще си намерят майстора.Господ забавя ноне забравя

58

Анонимен

преди 13 години

Бе честно решение.Найстина количеството е минимално.Но занапред да ги стягат максимално.Все пак вече са предупредени,а и плашаме за чисто месо все пак.Нищо против соята,всеки ден пия соев протеин,но все пак.....!

57

Анонимен

преди 13 години

За да не го съдят министъра означава, че не само соята им е кусур, а и счетоводството - не могат да представят читави документи и предпочитат да си затраят.

56

Анонимен

преди 13 години

Ако ползват Магификс, значи са за разстрел!!!!!!!

55

Анонимен

преди 13 години

Аз си пазарувам от Сърбия свинско и то наистина ,като го печеш на скарата си мирише на свинско. Техен месар ми каза, че причината е в това, че при тях свинете се угояват само с царевица, а не с какви ли не европейски ***( и не само европейски).

54

Анонимен

преди 13 години

Тука има, тука нема. Урааааааааааа!Днес едно, утре друго.Ама няма значение де - шоу да става.Като няма хляб.

53

Анонимен

преди 13 години

ще принудите хората да ходят до ГЪРЦЯ ,ТУРЦИЯ,СЪРБИЯ И РУМЪНИЯ да си пазаруват меса!!!!!

52

Не разбирам

преди 13 години

Не разбирам много от техния бизнес, но не мога да разбера какви са тези техните "подправки". Каква соя може да има в чубрица например или черен пипер? А най-вероятно използват подправки от типа "И аз си имам моите малки тайни" от колекцията на магификс? А? Месото си е месо и се подправя с растителни подправки от вида ПОДПРАВКИ! Всичко останало е добавки! Т.е. отново ***!

51

Анонимен

преди 13 години

,,,,от соя е установено в мерудии!Това за мерудията ,която я *** в шопската салата и детео никне в дворовете по селата ли ства въпрос???

50

Vik

преди 13 години

Поредната издънка на ГЕРБ- първо говорим, след това обещаваме, после размисляме, накрая помисляме, малко, замисляму се и накрая опровергаваме всичко..... Хвала на такива управници..........

49

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ НЯМАТЕ СРАМ!КАК В ЗАМРЪЗЕНА ПЛЕШКА ЩЕ ИМА ПОДПРАВКИ????ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ МЕСОТО Е БИЛО ВМИРАСАНО И СТЕ ГО ОВКУСИЛИ С ТЯХ???

48

Спонги

преди 13 години

Още нещо. Стандартът е излишен, абсолютно. Трябва само наретба колбасите с пълнители да се продават нва друг щанд и когото хванат със соя в обикновенните да му отнемат разрешителното за производство. Всичко останало е прах в очите на хората. Министърът трябва да осигури евросубсидии и да подпомага земеделските производители, а не само да дрънка.

47

FALSHIVI STE..

преди 13 години

Istinata e edna,korumpirani ministri i ot gore do dolu,,smeshni ste,,az bix napravil slednoto...TOVA KOETO SE KAZA ZA 4 TE FIRMI E ISTINA,OBACHE V POSLEDSTVIE QVNO SA IM ZAPUSHILI USTITE SAS PARI,ZA DA NE GI PIPAT..,I ETOREZULTATA..SMESHNICI..OBACHE NIE MOJEM DA NAPRAVIM SAMO EDNO -PROSTO NE IM KUPUVAITE BOKLUCITE,,TOVA E ,DA GI NAKAJEM.

46

Silvana

преди 13 години

Как пък не я откриха тази соя в подправките при редовната проба, дето сами си я носят за изследване... А я откриха при проба на продукти от щандовете на магазините....... Аз няма да купувам повече български колбаси!

45

мунчо

преди 13 години

От новите месо и продукти правени по стандарта "Стара планина" няма да си взема нищо .Ще си ям от старите ***,поне ще знам ,че в тях си има и соя и копита и рога и мъдури и тн.Това със "Стара планина"си е опит да си вдигнат цените колкото им трябва и пак да продават старите фекали с нова опаковка.

44

Ivan Grozni

преди 13 години

Редно е да напомня ,че сегашния мистър е от далверата с Иралндското 75 тона 20 годишно месо... изкунсомирано от нас, ад жбовете си напълни и ТОЙ... повече няма какво да кажа за него проверете сами дали е истина... а каква амнезия ги тресе журналистите по темата, но у нас мълчнието е злато...

43

писна ми

преди 13 години

Абе тоя кабинет и тия изамислени миснистри не се научиха да говоря,т след като с сигурни в нещата,как не им писна да се изхвърлят като ч....я на мокър пясък?!