92

Фен

преди 13 години

Ама разбира се, че не е корумпиран! С една партия и едно правителство в джоба, с една или повече банки в другия джоб, с цялата мафия, полиция и силови структури и групировки зад гърба си и т.н. и т.н. та за какво му е да си цапа ръцете с корупция, като просто си е купил цялата държава? Та какво сам на себе си ли да дава подкупи и рушвети?!!

91

Пеев

преди 13 години

И моля ви прочетете какво съм писал,че тука някакъв ми пише за ББ,който въобще не съм го споменавал никъде в това,което пицах досега!!!!

90

със здраве

преди 13 години

Шизофрениците виждат в хората - мишки..... *** на лекар..... да те види... и му обясни, че виждаш в хората мишки....

89

kurti

преди 13 години

Еи едно време по станишево време можеше поне дребна далаверка,а пък сега пак мизерия без далверка хмммм

88

Нено Сенегалеца

преди 13 години

И аз съм много корумпиран,но никой нищо не ми дава.

87

Пеев

преди 13 години

И 90-ти като ще ми опонираш поне си напиши името или фамилията защото имам смелоста да се напиша Пламен Пеев!!!

86

Пеев

преди 13 години

Абе 90-ти чети малко какво пиша бе мамка му!!!Пиша,че тези от Полицията са мишки,а не ти,този или онзи!!!Затова,което аз направих днес си има отговорни лица и те са от 2 рпу варна или кат варна!!!За 50-минути откакто им позваних един патрулен автомобил или униформен полицай немина!!!Да не е моя работа или трябваше да подмина?Защо да не го афиширам?Пак повтарям не искам медал искам в тази държава да се работи,а не да се мрънка,че заплатата му била малка!!!Но ти си ми ясен и затова и ти си мишка!

85

европеец

преди 13 години

Ако Борисов беше корумпиран, Ангела Меркел никога нямаше да се срещне с него.Изводът : Борисов не е корумпиран. Той е политическа фигура.

84

Анонимен

преди 13 години

Тук коментират само простаци убедих се,един прочел разбрал едно,друг не прочел започва да псува,трети прочел до половината и пак псува...жалки сте ей,жалки сте...

83

100 %

преди 13 години

Борисов не е корумпиран Премиер !!! Той пръв каза - НЕ НА КРАЖБИТЕ !!! Ако Борисов беше корумпиран, Меркел нямаше да се срещне с Борисов !!!

82

Анонимен

преди 13 години

хахаха така като гледам, май народа е на друго мнение.

81

неутрален

преди 13 години

Борисов не е корумпиран тип !!! Тези които искат да го цапат са невежи !!! Борисов не е корумпиран !!! Това е мнение и няма нужда от минуси, напразно !!!

80

Анонимен

преди 13 години

Не мога да си спомня дали има осъдени за корупция у нас ? А този дето драска "Емигрирайте" е отклоняващ вниманието, занимавайки ни с БАНАЛНИ НЕЩА.Има ли осъдени за корупция - ? !

79

Varnenec

преди 13 години

хахах, ние сме на ПЪРВО МЯСТО по корупция!!!!!!!!!!!Всеки си иска рушвета, дори пазач на паркинг.

78

Анонимен

преди 13 години

с правителството на партийак геЙб начело с Боко Тиквата и Цецо Партенката, скоро ще заемем първото място.

77

Анонимен

преди 13 години

не наричай хората мишки ! и повече не фантазирай какво е могло да се случи. щом имаш съвест не афиширай и не чакай похвали.

76

Гоцевед

преди 13 години

Естествено, че падаме надолу в класацията, защото е минала още една година с президент агента от ДС Гоце Седефчов Сирищника. Гоце е разствил из цялата съдебна система бойци от своята Преторианска гвардия, които да съсипват всичко, до което се докоснат. Добре, че на Гоце му остава още една година - през нея ще паднем в класацията поне до 80-то място, а след това бавно ще започнем да изплуваме. А лечението от покварата, която ще ни завещае Сирищника, ще продължи десетилетия.

75

Пеев

преди 13 години

Себе си нямам за велик герой,но имам някаква съвест щом за тези 50-минути минаха поне 1000-коли и един не се сети да обезопаси движението!!!А ония с униформите са мишки защото им върша работата,а протестират за по високи заплати!!!Нали ето,че излязох прав *** съм трябваше като всеки да си трая,да си продължа пътя и утре пак да четем статистика кой как се блъснал!!!А питам,ако имаше бомба?Ако,ако на приказки всички сте добри иначе после вдигате рамене и като клюкарки чешите езици!!!

74

Анонимен

преди 13 години

до 81 "емигрирайте" - *** на лекар да те види. не е срамно.

73

Анонимен

преди 13 години

извинявай но ако наричаш живи хора - мишки- направо не си в ред. мишката е животно. а себе си имаш за велик герой.