258

pe60

преди 13 години

Масово? Според мен 3640 е съвсем нормално в държава, в която престъпността и укриването на данъци процъфтява.

257

до 292

преди 13 години

А интересно ти от кои *** си.Следователно за какво ручахме жабетата.И по времето на Бай Тошо като говориш "правилно" нямаше за какво да се притесняваш.Пък тези които не говориха и пишеха правилно бяха малко изключвани от училище,малко трудно си намираха работа но проблема си бе техен защото защото не мислиха правилно. Явно че освен милиционерщина в България няма нищо друго.Какво да се иска от държава където за подслушване се дават 100 милиона ,а за култура 65 милиона лева.Промити мозъци.

256

Анонимен

преди 13 години

Абе не е така! Нямам вяра на тия и от къде на къде ще ми се ровят в нещата? ТО на всеки е ясно, че ако някой си там има да прави/казва нещо на някой няма да е по гсм или в нета.

255

Анонимен

преди 13 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО СЕ ВДИГА ТАКЪВ ШУМ ПО ТАЗИ ТЕМА. ЩЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА МНОГО СТРЕСИРАНИ, КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ТАЙНИ НЯМА ДА СЕ РАЗКРИЯТ В ТЕЗИ РАЗПЕЧАТКИ. АКО СТЕ СЪС ЧИСТА СЪВЕСТ, СПОКО, АКО ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ,... Е ТОГАВА ПРИТЕСНЯВАЙТЕ СЕ НА ВОЛЯ. 90 % ОТ ХОРАТА КОИТО ПИЩЯТ НЕИСТОВО ПО ТЕМАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ИМА ЗА КАКАВО, ОСТАНАЛИТЕ 10 % СА ОБИКНОВЕНИ ***, ЗАБЛУДЕНИ ДО НЕ МАЙ КЪДЕ. И ВСЕ ПАК ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА!!!

254

Анонимен

преди 13 години

Абе ти май много на сериозно си се взел. Пий си хапчетата и си мий краката в червения леген на стрина ти редовно, че гледай какви ги дрънкаш в чата.

253

criminal

преди 13 години

ало ченгетата, използвам скайп за да говоря за наркотици , крадена техника и авточасти, някое друго евтино златно синджирче и всякакви други благинки...елате да ме хванете за паламарката, ако искате,ама ше ви трябва доста време да ми разкодирате разговорите, пък и ако мина през ТОР, напрао го духате !балъци

252

на баба ти фърчилото

преди 13 години

Господин ***, аз от днес ще съм ти фен. Като твоята простотия,нийде няма да открия.Хабен си у главата,като на Настрадин Ходжа торбата.Нищо лично в тоз рефрен,ти си просто ***!

251

Samo minavam

преди 13 години

Куките,не можаха ли да разберат,че вече се говори само на 4 очи на уговорени срещи.

250

The Cop

преди 13 години

На The CopBulgarian is робТихо и не се обаждайИ гнева ми не подклаждайЧе кат дойда аз ще бияАз съм Богнарод - помия.Че престъпници сте виенякой трябва да ви бие

249

от русия

преди 13 години

Продължавайте да си дрънкате глупости. В Русия съм...:)

248

некои

преди 13 години

От комунисти демократи не става, както от нацисти хуманисти.Не полицейска, а утре и хунта нищо чудно да наложат тези ченгета.

247

Спонги

преди 13 години

Умът ми не побира откъде са тези 30% одобрение за Правителството. Очевидно има много хора за които е удоволствие да са роби на духа.

246

Петър

преди 13 години

ПОЛИЦЕЙСКИ КАБИНЕТ, ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА НАРОШАВА ЛИЧНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО<ЕХ АКО ГИ СЛЕДЯХА И ПОЛИТИЦИТЕ ТАКА *** НАЛИ СМЕ НА ВАШИ И НАШИ??????????????????????????????????????????????????????????

245

Анонимен

преди 13 години

ченгенджийска държава, която по свобода на словото е в третия свят помежду две бананови републики, изглежда сме тиквинска република

244

олигофрен

преди 13 години

Полицай е моя татко,полицай ще съм и аз!Ех само да порастна,пък ме вижте вий тогаз!Щом стъпя на асфалта,ще вкарам всички в ред!За вдигане на палка,с двайсетачка съм напред!Нека разни ***,да си бачкат всеки ден!Каквото заработят,ще го дават ТЕ на мен!

243

олигофрен

преди 13 години

Ако някой вярата убиваи престъпниците сам прикрива,ако някой лъже, че ви пази -нашата полиция е тази.Хора, вий пари носете,хора, подкупете ни добре!Яко е да служиш в редовете,да си в българското МВРАко някой днес ви уверява,че с властта не злоупотребява,а на дело ви правата гази -милата полиция е тази.Хора, имайте търпение,хора, запомнете го добре ако жертва сте на престъпление,не разчитайте на МВР.

242

John117

преди 13 години

Софокъл, аз заради ей такива *** като тези които мрънкат за криворазбрани "интернет свободи", вече 8 месеца чакам решение , по дело което водя срещу ***, откраднал от мен. За проследяване на телефон, аз се разправям 8 месеца със съдилища, за процедура която отнема 20 минути. Заради тия 20 минути, съдът не може да отсъди, да ми се възстановят пари или вещи. Искам всеки един тука дървен философ, да се сети, за тия "свободи", в момента в който бъде поставен в положението в което съм аз.

241

Анонимен

преди 13 години

Явно от нямане какво да правят Ушеви искат да слушат какво правим вечер по спалните си..... Да им купим и кремче за ръце, че да не хващат мазоли... Майатапа на страна, само че за 2009 статистиката сочи че в България са издаени над 1000 разрешения за използване на СРС.... от тях 80% не са изполвани в съда или не са дали резултат... За сравнение в Англия са били 365 - 100% използвани.... П

240

но комент

преди 13 години

Ако всичките пари дето ги пишат в бюджета за сигурност, отиваха наистина за сигурност ,България щеше да бъде най-сигурната държава в света.

239

но комент

преди 13 години

Другаде е заровено кучето.Слушат, друг път!Ама ревизия не може да се направи , и не е правена никога , щото "суперсекретно" и "държавна тайна" ит.н.И така не 100 а 500 милиона да заделят, никой не може да им хване края.Някой да си спомня някога тия"служби" да са ревизирани?