235

Атака

преди 13 години

Нека да се знаят някой неща за полицаите: - те са репресивен апарат обслужват богати и власт имащи; - полицай се става САМО с връзки, особенно в Симеоново; - вижте имотите на шефовете на полицията, които получават заплата от 1000 лв; - помислете какво работи един катаджия или дори един полицаи, колко реално работни часа има в седмицата и колко седи и скатава. - вижте какви са ефектите от работата на полицатие - 200 000 охранители и най-много жертви ан пътищата;Така, че да напускат!

234

Fail

преди 13 години

Страхотна снимка - жалък опит да се сложи ефектна илюстрация тип Нешънъл Джиографик.

233

Анонимен

преди 13 години

Много сте всички пишещи във форума , щов като мислите , че проблимите ви идват само от полицаите !

232

Анонимен

преди 13 години

Явно в България е най добре да си ченге или ***... или ако може да си *** и да станеш ченге.... И едините и други живеят на гърба на народа, нищо не вършат и все ревът че са онеправдани....

231

Анонимен

преди 13 години

Браво!

230

Шофьора

преди 13 години

Пич, ти можеш да тормозиш по пътищата ЕДИНСТВЕНО отрудени хорица, който просто не са наясно как да се защитават от просяци като теб. Чукай на дърво да не попаднеш някой ден на такъв като мен. Не три, а триста химикалки няма да ти стигнат да пишеш после обяснения. Докато си на служба ще те влача по дела.

229

****

преди 13 години

Оттървете се от тях и заповядаите за подкрепа но не ви изнася

228

Анонимен

преди 13 години

Ей ти пак ли се появи никому ненужен ! Рано ти е още мнение да даваш !

227

кико

преди 13 години

Писна ми да слушам само за полицаи, за правата им, за проблемите им...! Те са най-важните! А обикновените, хора като си нямат министър, кой да ги защитава? Май делото на давещите се е в техни ръце!

226

В.Маринов

преди 13 години

Хора подарете цвете не им даваите пари и те ще ви пазят защото какво му трябва на полицая- усмивка,добра дума ,цвете и нищо друго.А на които не му харесва да напусне

225

perko

преди 13 години

Мъчно ми е за милиционерите. И те бяха ***, но не протестираха. Имаше дисциплина. Как може да протестираш. Да не те е бил някой на сила да ставаш полицай. Кой не му харесва да си ходи. Ама ако си тръгнеш ще трябва и да работиш, щото вече няма аз да ти плащам осигуровките, униформата, пищова дето не знаеш за какво го имаш и т.н. и т.н ....

224

Анонимен

преди 13 години

Това , че се чува за полицаи ,участвали в престъпления , банди ,какъвто и да е трафик и др.злоупотреби е добре ! Означава че ръководството не се примирява с тези неща . Не означава ,че няма и други такива ,но се надяваме скоро да чуем за тях!Останалите работят и всеки ден се надлъгват със закостенялата система , за да изпълнят задълженията си по закон ! Вярно че има и такива ,които гледат да изкярят някаква аванта или не стават за нищо но те са незначителна част от работещите чченгета !

223

Анонимен

преди 13 години

Всички да напуснат МВР колективно.И без това не вършат нищо.

222

учител

преди 13 години

Има и такива сред тях дори без средно образование,да не говорим пък за друго.

221

Анонимен

преди 13 години

Не стига че крадете по пътищата денонощно,че сте и сие с кварталните бандити,ами пък и нагли-малко им били заплатите и останалите подаяния ,е,ати дебилизма.А сопрете се де?!

220

фуражка

преди 13 години

След като полицаите протестират , кой пази протестиращите полицаи? Кой следи за реда през това време ? Ако никой , значи няма нужда от тях и без това , щом не се притесняват от анархия по време на протеста. Да ги уволняват. Най ще ме накефи докато висят да протестират , да се развилнеят разни криминални елементи и да насъпи анархия като в Гърция , после дисциплинарно всичките на борсата . *** куки.

219

ALF

преди 13 години

ПОЛИЦАЙ = БЕЗДЕЛНИКето още едно основание като спрете някой с името алф, да си упражните правописа !

218

Марухеи Гичин

преди 13 години

Кой взима и какво правите и на кой господ служите и дали някой те е уредил или не ,може да го каже някоя независима комисия с екипи от психолози и детектори те си знаят работата , ама това ще стане на някоя друга планета .

217

питащ

преди 13 години

убии простака с мълцание

216

полицай

преди 13 години

до питащ , сомо за справка , ако ми вземеш химикалката - лошо ти се пише защото си нося поне три , като не си водач на мпс как знаеш ти кво и как се бута , ??? не дей да даваш и няма да ти взимат , не дей да нарушаваш и няма да те спират , не дей да мразиш и няма да те мразят ,,, окей