146

Анонимен

преди 13 години

И такааааааааа..... озакониха соята в Стара Планина, и сега започва филма от преди да се приеме стандарта. Яко соя, и жили, и мас, което на практита си е негласно, законно поскъпване на "месните" изделия, направени от соя. Ха честито!!!

145

sion

преди 13 години

Министъра - консултант по стандарта Стара планина..В скоро време очаквайте и в продуктите на останалите преработватели по 0.000000000000001% соя..След съответната заявка в банката за съответната сума за консуланта и всичко ще е наред.

144

Sram me e!

преди 13 години

А аз да те светна, че тази соя в зависимост излиза по скъпа от месото и всичко това го правят не за да продават повече стока а за да се вдигне срока на годност. Най-малкото може да питаш твоите родители, колко е бил срока на 1 кайма и прочие.

143

анонимен

преди 13 години

имало е и ще има...мръсно *** се оказа българския производител...печалбата гледа и изобщо не му пука какво ни предлага стига печалбата да му е гарантирана...за такива мошенници само затвор..нищо друго не ги спасява...даце и глоби...

142

Анонимен

преди 13 години

Да, фирма "Сами-М" е платила на министъро колкото трябва, затова й връщат лиценза.

141

Волов

преди 13 години

Личния рекет на измисления министър. Не му угаждат с месечна вноска, значи няма да му играят по свирката (тъпия стандарт Стара Планина). достатъчно говори за мутренския *** манталитет на герберите. ОСТАВКА *** ДОЛЕН!!!

140

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Да ,от зад,то в интерес на истината е по тясна от теб!Казвам го от лична проба,ако го оспориш ще ви пробвам пак и двамата!

139

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се радвате ,че на власт дойдоха ГЕРБ,защото ако бяха дошли на власт гадните комунисти такива като теб щяха да бъдат разстреляни без съд и присъда.Бойковото правителство е уникално за прехода.

138

Анонимен

преди 13 години

до кога бе, до кога ще кълнете и псувате бе!!! ше ми говорят,че ходили по цеховете на фирмите, кви цехове бе - ти фабрики цехове ли наричаш??? а пък еди си кой имал познат, който работел във фирмите, аа стига бе ама ти кой беше преди да ти повярвам, или колко ти плащат на пост. И да се насерете, соя няма!!! 0,1 % е 0%!!! нямам повече време от това да губя по злобари!!!

137

утре.бг

преди 13 години

Значи да ви кажа и аз имам един подобен лабораторен случай.Когато се родих в България ми казаха че съм българин...е да но по късно емигрирах в Германия.Там пък след дълго проучване ми казаха че има нещо ***,малко турско,тракийско а може би и славянско в мен ХАХАХАХА.Тааа ако питате мен,то знае ли се дали се знае...много си зависи от лабораторийката значи ХАХАХА

136

Анонимен

преди 13 години

абе що не махнете това Стара Планина това си е чиста Парлама

135

Анонимен

преди 13 години

айде почва се сега било по малко ама сестра ми вече не е *** и т-н стига бе Герберони айде стига ни занасяйте егати скапаната държава българино спасението е Терминал 1

134

Анонимен

преди 13 години

Защо ни баламосват с тези стантарти,а не вземат да напишат истинския стандарт на етикета:"Нито едно животно не е увредено или убито при производството на този колбас"

133

Анонимен

преди 13 години

Може и така да стане! Никой не знае!

132

Eddie

преди 13 години

погледнете "свинята" на снимката!!!тая муцуна Е на мах зобала - БЕЛО!!!защото от "месо" - бе посиняла и уволнена:(((

131

Анонимен

преди 13 години

Защо заради 4 неизрядни фирми ще променят стандарта? А изрядните какво правим? Значи те ще излезнат глупаците, че са спазвали правилата? Абсолютно против!

130

до 130

преди 13 години

считай делото за приключено,както всяко друго дело

129

Анонимен

преди 13 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЯМА ХВАНАТИ ПРАТКИ С НАРКОТИЦИ ? ДА НЕ БИ ВЕЧЕ ДА НЯМА В БГ ДРОГА ? А И ПРОСТИТУТКИТЕ СИ СТОЯТ ПО ПЪТИЩАТА ЗАЩО НЕ ГИ ЛЕГАЛИЗИРАТ ? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ НА БОРИСОВ

128

Анонимен

преди 13 години

Абе *** ***!Делото е върнато на проскуратурата за доразследване бе ***:)Наистина много прости хорица има в БГ, материала не става,наистина е прав онзи ***:)А дали ще има осъден е друг въпрос:)Я сега дай пак:)

127

P

преди 13 години

SEEDNO DA NAPRAWQT REVIZIQ NQ *** ,MERI6AT IM KRAKATA