333

Анонимен

преди 13 години

Lele male,o6te edin samozabravil se 6op-***. E...kakva be6e "stolicata" predi 20g? Sa6tiq kenef,palen s nai-selskoto i otvratitelno ne6to iz zemite ni-6opa! Samo ne izlizaite s nomera,4e v sofiq nqma 6opi,kirtaci dolni!

332

***

преди 13 години

Не София е далече а Смолян.Коко такива умници от Смолян живеят в София ?-уж не ви харесва София,уж е много мръсно ,уж софиянци са надути ама драпате да дойдете в София.Колко от София дойдоха в Смолян? А зарди такива като тебе на нас ни бутнаха къщите за да направят блокове да има къде да настаняват изметта на цяла България.Знаеш ли как изглеждаше София преди 20години?-ама тога ва пътувахте само на екскурзия и да се снимате пред ЦУМ и НДК

331

Бонго

преди 13 години

Ахмако, ако в родния си град трябва да е безработен не мислиш ли, че е малко по-добре да печели и харчи на празен ход 1000лв отколкото да чака социални помощи и да яде хляб?Иначе е прав г-н Гоце, но много му приляга популизма. Отишъл там, където има безработица и нужда от развитие и взел да им говори, че трябва да им се дадат пари. Като се прибере в София ще каже, че столицата е най-важна и трябва да се развива още. Като събере група пенсионери ще каже, че е много важно да се повишат пенсиите.

330

1

преди 13 години

Ей, такава простотия е този мат,риял!Идва в София да работи за 1000 лв.Плаща наем 350 лв.Ток- 50 лв.Парно 1 мес х 100 лвТранспорт 50 лвПлаща двойно режийни.Плаща храната двойно.Плаща транспорт до родното място поне един път в месеца, за да донесе нещо домашно за ядене.Никога не е влизал в театър/операта.Пие в капанчето накрая на блока.САМО И САМО ДА КАЖЕ, ЧЕ РАБОТИ В СОФИЯ!?!?!?!?!?

329

o.k

преди 13 години

Изцяло подкрепям това мнение.Централизация има и то много голяма.Един пример -В структурата на НАП-Бургас всяко освободило се място поради ред причини ,не се заема от служител в системата на местно ниво ,а бройката се изтегля познайте къде?-в София разбира се-в Т.Н. ЦУ НА НАП-и на всичкото отгоре пак В София заплатите не са като в Бургас.Омръзна ми да слушам как в София живота видите ли бил по-скъп и затова........Да ,ама и моите деца се хранят,топлим се ,караме коли и ние имаме задръствания...

328

.I.

преди 13 години

ало 355 номер, от София повече *** няма никъде в Европа, дори в Букурещ. А ако искате да ви е чисто, без престъпност и задръствания откажете се да сте столица. В Смолян като не е столица наистина няма задръствания, по-чисто е от в София и има най-малката престъпност в Бг.А бе вземете се откажете и без това сте мноооооого далеееееече, почти в сръбско.

327

Говедарин

преди 13 години

Гоцеее, най се радвам че на таа Нова Година ше ти гледам мутрата за последно...Да се отпуши къръка най-накрая...

326

Столичанин

преди 13 години

Ако в София е добре. Тиа по селата сигурно живеят в землянки под земята.

325

Lol

преди 13 години

Аман от популистки изказвания. Миналата седмица имаше и "статистика", че 30% щели да гласуват за "Движение Гоце" на следващите избори, ако той благоволи да направи такова:)))

324

Анонимен

преди 13 години

ti nemozesh da ja chetesh nali? zapomni ! ne vseki moze da ima kiriliza, a i kolko naroda ja upotrebjavat? tezi bukvi 6te izcheznat sled 500-600 god., a moze i po-rano

323

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ СЕЛЧК ОТ СНИМКАТА ДА СИ ХОДИ У ТУРСКО

322

пешо

преди 13 години

Абе тоя какъв е бе? Смахнат, гаден кумуноиден пръч, подмолни и нагли !Вие и вашите хора разграбихте държавата господин Параванов, а вие само параванче прайхте и прикривахте далаверите. Сега лаете! Що за наглост?

321

за 355

преди 13 години

от просташкото ти изказване разбирам, че в България има 2 селища - едното е София - другото е Борован - майко мила простотията няма почивни дни и часове!?

320

Анонимен

преди 13 години

355 КЪДЕ СА ПОЧТИ ВСИЧКИ- 1 300 000 ПОЧТИ ВСИЧКИ ЛИ СА !? 6,5 МИЛИОНА СА ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ СА ТУК В София или и ти вярваш в мита, че София е 2 милиона - почти всички -6,5 милиона за теб не са ли хора -шутка ***!

319

55456

преди 13 години

А къде да налива в Борован ли? Ами там вече са повече *** и съм сигурна, че част от тях са превзели изоставени къщи и нищо не плащат. В София ще налива, тук са почти всички. Аз също не мразя провинцията, но някак си ако може София да е чиста, без престъпници и всякаква ***, да няма задръствания щеше да е по-добре. А за националния дух - не останаха хора в които да има дух. Всичко е обезверено и злобно само към ближния си...

318

Godness

преди 13 години

Предлагам ти да отидеш и да протестираш точно срещу канала.

317

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали си заслужава да си губя времето с теб. Както виждаш, мога и на кирилица да ти пиша.Като защитник на правата на хората, би ли ми казал, в София ли да протестирам, че канализацията на Варна се изпуска в морето, в голяма близост до плажа? Винаги съм харесвал Варна като град, но не си позволявам толкова смело да критикувам останалите преди да погледна своят град преди това.

316

Godlike

преди 13 години

уф злетак , не ми се обеснявай. Научи се да пишеш на кирилица и след това се опитвай да нареждаш с куцото си мнение. С такива клишета си ми ясен. Кой клас си? Протестира се където е управата и където могат да те чуят, но ти май не можеш да погледнеш по-далеч от носа си... Стой си в София като ти е кеф, аз слизам долу към плажа да покарам малко сърф, тъй като времето тука е чудно и .. а да имаме море на 5 минути път ;)

315

Анонимен

преди 13 години

Ako za teb tova e naj-vajniqt kriterii, za da bydesh "istinski bulgarin", ne bih iskal da komentiram. Naj-malko zashtoto smqtam, che pri dadeni obstoqtelstva chovek nyama kak da pishe na kirilca, a i da vzemem pod predvid dali pisaneto na kirilica shte opravi gramaticheskite greshki, koito mnogo hora dopuskat (vuv foruma bol primeri).

314

Анонимен

преди 13 години

до 349, 348 и 347 - да не мислите ,че някой си прави труда да ви чете латиницата бе "БЪЛГАРИ"