30

Анонимен

преди 13 години

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ!

29

чичо

преди 13 години

Ти евала не правиш, но Меркел е умна - търгува с руснаците и няма скрупулите ти? И е по-добре и за немците и за руснаците от това сътрудничество. А ти, есесовецо, върви копай мърулята си с мотика, щото за трактор трябва газ, нафта, джибра. Тези слънчеви инсталации дето ги фукате, не могат всичко да захранят с достатъчно мощности? А и засега са по-скъпи.

28

чичо

преди 13 години

Много плюете Руссия, но когато паднат ледовете, когато колите ви закъсат, предпирятията ви искат непрестанно доставка на енергия, всички се сещате за нея? Вярно е, че калкулирано има моменти не е така изгодно спрямо долара, но погледнато стратегически, добре е да сме подсигурени поне на две нива откъм ресурси. А Руссия винаги е била коректен доставчик за нас, както и верен приятел. Това, че отделни групировки и хора се дърлят за какво ли не, не е причина да се караме с нея и да късаме договори?

27

ариец

преди 13 години

Аз евала на руснак не правя особено на жив !!!

26

УЖАС

преди 13 години

УЖАС!!!!

25

ВР

преди 13 години

И каква стана тя ..... Бихме се в гърдите, че никога нищо с руснаците , а сега пак с тях дори съвместни проекти. Боко, боко по добре мисли преди да говориш и вземи прочети малко политическа история, може и да научиш нещо. Тази работа не е като оная вземи малко да се научиш от политика и от американците и от руснаците. Майсторлъка и печалбата за народа е да успееш да се договориш и с двете страни и америка и русия. А не да даваш дупе когато и на когото ти поиска. Евала им на русите знаят как.

24

Анонимен

преди 13 години

Заглавието на статията трябвяше да е: "Борисов получи нареждания от Путин по телефона"!

23

екзекутор

преди 13 години

Окончателно лъсна истината за изначално комунистическата *** ББ. И той се нареди в Пантеона на Предателите на България редом до Г.Димитров -Тарабата, Т.Ж.-простака, А.Луканов-евреина, С.Кобурггота- мошеника ...списъка край няма !!!

22

мелодия

преди 13 години

Г-н Премиер,пиша Ви отличен -----Имате навик обаче след време да *обръщате палачинката* - не го правете повече /това май е единствената ми хубава оценка за Вас/

21

1234

преди 13 години

Ха-ха-ха, а четете ли какво става в Топлофикация? Герб предлагат за шеф човек, който е бил заместник на Вальо Топлото и има обвинения за злоупотреби. После ми разправяйте, че не играят с комунистите. Че те само техни хора назначават - справка една от мин. на финансите, която беше обвинена за спирането на еврофондовете като шеф на отдел и първо уволнена от Дянков за злоупотреби, а после назначена от същия Дянков за зам-министър по еврофондовете. Сега същото!

20

Дея

преди 13 години

Няма да слушкаме Русия, няма тръби за аеца...Стойте на тъмно и студено.

19

Анонимен

преди 13 години

б.б е същия кото серГЕЯ

18

Анонимен

преди 13 години

***

17

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Комунденца, нали много плачехте за "Южен поток" - ето ще участваме, но и "Набуко" е на дневен ред - не забравяйте...Ако питате мене - не ни трябва Южен поток от червена токсична каша...

16

преди 13 години

17Ти ли си народа?

15

1234

преди 13 години

Ами той Путин е кумира на ББ. Герб прилича повече на чекистка болшевишка партия, отколкото на нормална европейска, дори и лява. ББ си мечтае да тръгне по пътя на Путин - бивш милиционер, заграбил държавата за себе си. Целият частен бизнес в негови ръце, национализации, полицейщина, репресия и цензура. Следващото му предложение ще е да се възродят лагерите в Белене и Скравена за тези, които не плащат данъци и осигуровки на пожарникаря-слънце!

14

Анонимен

преди 13 години

няма и година от момента в който премиера ни обясняваше как няма да го бъде ни Белене, ни Южен поток ни нищо щото били неизгодни......хватката е че сам си знаеше че дрънка врели-некипели, но нали с дрънкане стана министър-председател...как да спре човека, че и до ден днешен?!

13

Tina

преди 13 години

Това е добре.

12

282

преди 13 години

за успокоение на душата ти ще ти кажа ,че не съм червен и никога не съм бил дори ги ненавиждам наравно с твоите любимци :) България спешно се нуждае от хора като Lambo, Аmenhotep, салахадин и още няколко форумци не от червени сини, гербави или АТАКовани. Истинските хора и патриоти нямат боя, нямат и партия. Защото всички партии са създадени с една цел - крадене и съсипване , но не и съграждане на нещо.

11

Анонимен

преди 13 години

Аз, няма разлика от Р.офч, Премян, Първан, Цоце и Боце... всичките са от стара коза ярета - козата се казва БКП.... Един от тях да влезе в панделата или да му отнемат поне 1 апартамент - все ще е успех!