11

Аз

преди 13 години

Как пък го изчислиха че точно тази година ще е най-студената от 1000г. насам. Защо не е лани или догодина, ами точно тая.Спомням си едно интервю с Минчо Празников. Каза:"До 3 дни напред, прогнозата е сигурна на 95%. 10 дни напред - 60 %. От там нагоре който твърди че прогнозата му е точна, значи е по-добър от баба Ванга.

10

@@@@

преди 13 години

God is not here today

9

nego

преди 13 години

значи не знаеш как е ситуацията в Китай и Индия ...

8

iKoko

преди 13 години

престанете да ме банвате. няма много смисъл.са по темата:сащ са НАЙ-ГОЛЕМИЯ замърсител в света! да мрът у кофите!

7

Анонимен

преди 13 години

И ти не се разбра какво каза, но даа прав си :D :D :D

6

луд

преди 13 години

А пък ни чака най-студената зима от 1000години! Поне така обявиха синоптиците.Глобалното затопляне предполага и по-високи средни температури, така мислим ние в лудницата.

5

аз

преди 13 години

И един мармот увива шоколада в станиол...

4

Анонимен

преди 13 години

Ако някой може да ми обясни да ли не трябва да е така:по топло=>по-голяма площ на световния океан=>повече изпарения=>повече валежипо студено=>по-малка площ на световния океан=>по-малко изпарения=>по малко валежи.сигурно не съм прав, но да попитам?

3

некъв читател

преди 13 години

Проучването е базирано върху 22 компютърни климатични модела.То и за глобалното затопляне така, докато не се оказа, че данните в модела са манипулирани. А и след най-тежката зима в Европа от десетилетия насам нещо не чувам някой да говори за затопляне:))) Сега вече новата магическа думичка е "промените в климата":))) Овцете ще се паникьосват, овчарите ще си правят милионите... А промени в климата е имало от първия ден на създаването на Земята, та до днес. Балъците си вярват, света си се върти!

2

kkk

преди 13 години

ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЩЕ ХОДЯ ЦЯЛО ЛЯТО НА ПЛАЖ СТИГА Е ВАЛЯЛО ВСЕ КАТО СЪМ НА МОРЕ.КОЙТО ИСКА ДА ВАЛИ ДА БЯГА НА ЕКВАТОРА ИЛИ В АНГЛИЯ.МАРШ.

1

Анонимен

преди 13 години

Ia 4e piem rakia