58

12

преди 13 години

по-скоро трябва да 21.12.2112 - така ми се струва по-"достоверно" ;))))

57

еколог

преди 13 години

Дали е вярно или не ,то се вижда напоследък какво става с климата и всичко на тази осквернена вече Земя.Започва изчерпването на всички нейни ресурси благодарение на най-голямото,, животно,, наречено-човек.Всичко си е напълно закономерно,що ли се учудваме изобщо.Като станат много маймуните ,естествено че клона ще се счупи .

56

jiko

преди 13 години

ha-haaa...tashak

55

Nobody

преди 13 години

Дянков върза бюджета, тва са още 2 месеца осигуровки и данъци...

54

Мандраджия

преди 13 години

60 дни са си 60 дни, к'во не ви харесва ?Шамар да е, на муфта да е - живейте си, както до сега, и може всички да осъзнаем, че небитието може да е по животворно от ежедневното ни битие, то на т'ва нашето живот ли му казвате?

53

.....

преди 13 години

...ne stanali vreme za po rakiy!?

52

6669

преди 13 години

I bez tova vece tejim na Maikata zemy...,mai e vreme malko da se ocistim...!!!

51

Политика

преди 13 години

Гласувайте за Симеон Крадливи и ще го отложи с 800 дни ! А ако пък изберете Супер Бойко, той ще го отложи завинаги... както отлага всичко, с което се е захванал. Само не гласувайте за СерГейзера! Той и бандата му ще откраднат и календара, и времето, а после ще избягат в Русия :)

50

глупости

преди 13 години

За планетата Земя, края може би ще настъпи когато на Слънцето му свърши водорода и се превърне в червен гигант, поглъщайки Меркурий, Венера и Земята...Може би и не... За човечеството края може да дойде всеки ден... стига само някой индийски, пакистански, еврейски, френски, американски, английски или руски *** да натисне грешното копче... Та не ни трябват маи, инки или долнонанагорнищенци да ни го казват... 21.12 или някой друг ден все тая ... не можеш да го промениш. Я СИ ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА!

49

zerg3722734a643

преди 13 години

Мръсни терани, ще видите наште като дойдат какво ще стане. Направо ще се скъсам от ядене на мозъци... сссс......

48

Гаргамел

преди 13 години

ЦЦ и ББ няма да допуснат това да се случи ! Вервайте ми

47

недоучил

преди 13 години

Бате и моя е тогава!Дай да пиеме некъде заедно... и мене с един ден ме ***..ха

46

Smith

преди 13 години

Everything that has a beginning has an end. It's inevitable, mr. Anderson.

45

Анонимен

преди 13 години

"Маите, живели на територията на Централна Америка до второто хилядолетие пр.н.е." - това не е вярно - поправете си статията! Най-големите си градове ги строят преди около десет века на п-ов Юкатан. Не е лошо да си проверявате фактите, преди да публикувате нещо

44

:)

преди 13 години

Говорят си двама маи:- Абе, брато... дали па не трябваше да го довършим тоя календар?...

43

Пора

преди 13 години

Учени казаха , че Гълфстрийма спря - това е световна катастрофа, други учени казаха, че напротив скоростта му се е увеличила. И за всичко е така. Интереса клати феса !Маите няма как да ги подкупят ,така,че по-вече може да им се вярва. А това,че Земята загива от човешката лакомия и алчност е ОЧЕВАДНО.

42

Анонимен

преди 13 години

Календара на майните, шлифера на Леонардо... ай сиктир!

41

Анонимен

преди 13 години

Не ми било метеорит, най- ми било Искра Фидосова на 3-та ракия....

40

freax

преди 13 години

О, каква изненада!

39

Расъл у Расник

преди 13 години

21.12.2012 - огромен метеорит се задава от небето...и се разбива в земята с гръм и трясък. След като облака прах отлита с вятъра се вижда, че метеорита всъщност е огромен камък с месеците и датите до 200012 г а отдолу пише : Следващият календар ще ви бъде доставен точно на датата на изтичане на настоящият. Благодарим ви, че използвате нашите календари. С уважение: Маите.