70

usa

преди 13 години

tuka v shtatite ako tova se sluchi , tazi jena shte poluchi kupishta pari , da ne govorim che do sud moje i da ne se stigne pravitelstvoto samo shte i dade obeshtetenie , imam edin poznat raboteshe v sklad na adidas , kontuzi si krusta dokato raztovarval kashoni s product , obeshtetenieto mu beshe 65 hilqdi dolara , plus parite koito e shtql da izraboti do momenta v koito lekarite mu kajat che e goden za rabota , a na tazi jena i dali 5 hilqdi leva *** i vica , sajalqvam q

69

Анонимен

преди 13 години

Махнете тази снимка с тези грозни символи!

68

Анонимен

преди 13 години

Община Красно Село

67

егати

преди 13 години

"76-годишната жена е получила множество наранявания, сред които разкъсно-контузни рани, кръвонасядания, повърхностни наранявания и охлузвания, парализа на два пръста на левия крак и нарушено оросяване на крайниците. "Е това го оценяват на ... 5000 лв. Ако беше в щатите - сигурно щеше да е 50 милиона...долара

66

Селски рогач

преди 13 години

Знам Ви колко сте войнствени - на мама и тати пикльовците 2 юмрука и започваш да ми обясняваш кой си и кой познаваш ;) Ама мама и тати не могат да помогнат винаги, затова и ядете бой навсякъде. Така че не ми се прави на страшен, ами лягай че утре си на строежа, нали това е комплекса на селяните шопи като теб, че провинциалистите им заемали работните места. Затова и прованса е инженер , developer и т.н. с добра заплата а истинския софиянец - кара такси или е продавачка хаха. Палячовци...

65

anti 6op

преди 13 години

6ope otvratitelen,teq gi razpravqi na nEkoi drug. Aide sega si *** *** maina!

64

Войнствен софиянец

преди 13 години

Ако те срещна ще ми поемеш крошетата и шутовете,аграрче! Хайде,цъкайте ми минуси,че нали живеете под планината в колибите и казвате на войната твърдо "нье".И освен това в София няма шопи,те живеят на друго място,ама какво да обяснявам на колибарите? Толкова от мен.

63

до 64

преди 13 години

За кучето Мима чувал ли си?

62

Войнствен софиянец

преди 13 години

До 47:я да траеш бе, *** изкопана,че да не идвам аз при теб! Такава сопа ще видиш, че свят ще ти се завие!!! Ще ми защитава псетата, *** с миндилите!!! Колко *** съм изтрепал,че си нямате на представа! И така трябва да бъде и ако ми се мерне пред погледа някой "кучелюбец"и ми се направи на отворен веднага гризе дървото.А за *** имам боен патлак да не си цапам ръцете.И не правя разлика между домашни и бездомни!

61

old school

преди 13 години

Като се обърне колата-пътища много!Ама тези пътища Фъндъкова ги прави!А сега,возете се в колата,кучетата да си лаят и да Не Ви друса много.:((((((

60

E.

преди 13 години

Протест против кучетата? Бе хора, вие добре ли сте?! Да не би, като ви се запали къщата, не дай си Боже, да вините огъня за това?! Само така, лельо Веске!!! И да ти дава Господ здраве да ги гониш до дупка тия мръсни, мързеливи чиновници!!! Защото те лежат на кълката с "протестите срещу кучетата" и лапат напразно парите на софиянци!!! Сега да се вдигнат всички хора, които са пострадали, и да й разкажат играта на общината от дела и обезщетения!!!

59

Анонимен

преди 13 години

искам да видя новина: жестоко нахапано, пребито и осакането куче

58

Анонимен

преди 13 години

чакаме софиянци да се дигнете на протест против кучетат в Софияи ние ще ви подкрепим от цялата странакога ще стане това?

57

Анонимен

преди 13 години

СМЕШНИ КТЕ ВИЕ, КОИТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА УПРАВНИЦИКОИТО СИ ТРАЕТЕ И ЛАЕТЕ САПО ПО САЙТОВЕА ИНАЧЕ СЕ СПОТАЙВАТЕВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА - ВИЖТЕ КАКВО СТАВА ВЪ ФРАНЦИЯ!НО НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ГО ПОКАЗВА, РАЗБИРА СЕ - НАЛИ ТРЯБВА ДА ВИ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ

56

Анонимен

преди 13 години

само 5хил лв??за множество наранявания, сред които разкъсно-контузни рани, кръвонасядания, повърхностни наранявания и охлузвания, парализа на два пръста на левия крак и нарушено оросяване на крайниците.сама 5 хил лв2- че това не може да й поклие само лечението!!а психичните травми?????СМЪРТ ЗА КУЧЕТАТА И ОБЩИНАРИТЕ, КОИТО НЕ СИ ГИ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ!!!!!!

55

Българин

преди 13 години

5 000 ?!?Да беше в Америка - щеше да ги осъди поне за 5 000 000.Лошото е, че сега ще и платят обезщетението от нашите данъци, бих искал к.рвата фъндъкова да ги плати от джобът си.

54

поправка

преди 13 години

Жестоко нахапана от кучета получила жестоко смешно ниско обезщетение...

53

sofia

преди 13 години

В кучкарника, наречен София, трудно можеш да се движиш сам по улиците на кварталите между 22.00 до 7.00, това не го е знаела жената. Но още десетки хора са преследвани от улични кучета, които не се оплакват и не съдят общината, но това ще отприщи процеса в бъдеще. Все пак кмета и общинарите трябва да поемат вината и да премахнат овчарника от столицата и то веднага. Просто е, по улиците на градовете не може да има кучета/мястото е им е в приюти или специални места/.

52

kpp

преди 13 години

"Вие нямате право да решавате кой ще живее и кой не."С тези думи можеш да се се обърнеш към кучето, след като е убило детето ти, ***!

51

новософ

преди 13 години

квартал Славия. В коя община е този квартал?