245

до червената гмоч

преди 13 години

Ей другарко или другарю ДИМИТРОВ или ДИМИТРОВАМного злоба и малко мозък!

244

Анонимен

преди 13 години

Хапченцата,и веднага в леглото!Преди това загаси лампата!

243

:)

преди 13 години

Поне като пишеш от различни никове, промени и стила на писане... Един и същ простоват стил, от 20 различни ника и все възхвала на този с тъмно синия тен, даже да заблудиш околните си писал и на маймуница...Хе... ***!

242

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Г-н Kостов,под каквито и инициали да се представяте в блога стилът Ви е един и същ.Радвам се,че ме разбрахте какво искам да Ви кажа,иначе защо ще са тия изблици на гняв .И още нещо разбрах,че тая *** у вас се е пенсиони-рала .Е как е? Пенсията и не е като на 2000000 български пенсионери.Бог бави,но не забравя,така ,че незнам на кое чело какво е написано .

241

ха

преди 13 години

до др. димитров(а)Мноооого си ***(а) и *** *** другарко! Сам(а0 си задаваш *** въпроси и сам(а) си отговаряш. Костов е и в съня ти,а на последък те гони и със сатърчето...нали? Е,това се нарича чиста болест - шизофрения,която завършва летално...

240

паметлив

преди 13 години

Преди няколко дена, в България се събраха няколко бивши политически величия от най-висок ранг.Някакви емоции,тръпки? Е, и защо си мислите,че бъдещите бивши ще са по-велики?

239

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Г-н Костов,ако в този блог само двамата ще си пишем .Предлагам да излезем за малко и да се разберем.Нещо цвета на очите и лицето ми не Ви харесва,та започнахте с вътрешните ми органи.Добре,че гънките на мозъците ни не са прозрачни,та да си видите гладкия мозък.Измихте ли си устата тая заран,защотокато ме видите ще останете с отворена уста,едва ли сте очаквал това да съмтая която обиждате.Много забавно.

238

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Незнам аз не съм на 61 години,но г-н Костов ти си помисли за кого ще е пръта.Само маруля и авокадо да ядеш пак ще умреш ,не се сили толкова.

237

Анонимен

преди 13 години

Г-жо Димитрова, може наистина да сте с бяло лице и сини очи, но нямате никакъв умствен багаж така че не ставате за нищо, освен да блъскате с лъжица по някоя почерняла тенджера на поредния митинг организиран от БСП.

236

БОНО

преди 13 години

237 Димитров(а)По-леко майна, инфаркта ти е на челото ! Я по-кротко червеното знаме развявай !Някоя червена петолъчка ли ти е избила, що ли. ???На зла круша ,зъл прът!

235

Анонимен

преди 13 години

mnogo ste prosti i maloymni 4erveni le6oradi i tempodobni lakeii ako ne be6e kostov nito nato nito evropa 6taxte da vidite

234

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Г-н Костов,защо така яростно се нахвърляш на една обикновена жена,която доринама нищо общо с гореизброените,но явно кой ги познава по-добре от мен и защо толкова много те жегнаха думите ми.Истината боли и това не сме го каза-ли аз и ти.Ти направо ме разконспирира ,защото представи си ние сме колеги с теб само,че аз съм с бяло лице и сини очи.Незнам кой е ченгесар и кой е ***.Нямам честта да познавам такива индивиди.

233

FOX

преди 13 години

ЧУДИТЕ СЕ КАКВО ХАРЕСВАМЕ В КОСТОВ ?! АМИ ВИЕ,КОИТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА *** КОМУНО-СОЦ.-БИВШИ И НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ(СОЦИАЛИСТИ)ДС,КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ЕДНА ПАРТИЯ ЧИИТО ФУНКЦИОНЕРИ СА СИ ХРАНИЛИ ПРАСЕТАТА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ ??! КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ЕДНА ПАРТИЯ , КОЯТО СКРИ ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ОПАСНОСТИТЕ ОТ ЧЕРНОБИЛСКАТА РАДИАЦИЯ , ЗА ДА УГОДИ ПРЕДАТЕЛСКИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ? КАКВО ХАРЕСВАТЕ В ЕДНА ПАРТИЯ ОГРАБИЛА НАРОДА СИ И ГО ОБРЕКЛА НА ГЕНОЦИД С ЦЕЛ ДА ЗАПАЗИ ОГРАБЕНОТО И ВЛИЯНИЕТО СИ ??! САМО *** И ПРЕДАТЕЛИ МОЖЕ ДА ХАРЕСВАТ ЕДНА ТАКАВА ПАРТИЯ ! .......

232

КОСТОВИСТ!

преди 13 години

Необходима ни е политическа терапия, която да преодолее състоянието на будна кома, до която бе доведено българското общество. То е отровено от лъжи и страх, а този токсичен шок няма да бъде преодолян, докато поне не спрем да приемаме отровата на собственото си малодушие.

231

ДО др.димитрова

преди 13 години

Остави го Костов, я кажи сега нещо за гоцевите приятели, за товарищите ти от ДС, за братя Галеви, спонсорите на БСП кажи квото знаеш, за Румен Петков, нещичко кажи за руския комсомолец серГЕЯ,кажи нещо за връзката на тези герои с мафията в България: все забравяш нещо за тях, много ти е услужлива паметта :-) Май си изпускаш нервите когато спомена за така близките ти приятелчета от комуно-ченгесарски спектър :-) И с това признаваш принадлежността си към тази пасмина!

230

29757

преди 13 години

Един черен и грозен политически мушморок, които се мисли за гениален йезуит. Само че е от цаганската школа, която съществува само сред българските политици.

229

volen

преди 13 години

imeto na kostov,trebva da se pise s zlatni bukve-edinstven toi ste ni izbavi ot cumata gerb,bsp,dps..zad teb sme komandirino...

228

Беатриче

преди 13 години

Интересното е,че всички знаем,че ако изберем политика Костов за Мин.Председател - той ще извади родината ни от блатото в което за пореден път комунистите(ДС) я завряха...Всички го знаем и то много добре,НО българина си е ЗЛОБЕН и МРАЗЕЩ и е съгласен да е зле,ама и "омразния" политик да не е във властта... Много сме ПРОСТИИИИИИИИИИИИ! И ГОСПОД НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ПОМОГНЕ С ТАЗИ ОМРАЗА И ЗЛОБА! АМИН!

227

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Костов продаде България по време на управлението си без пари и никой не можа да докаже далаверите на жена му ,но нейсе.Ако Цветанов беше такъв умени ловък далавераджия сега никой нямаше и дума да обели срещу него.Жалко,чеумниците като Костов не използват образованието си за това ,за което са говзели.

226

МЕГИ

преди 13 години

до питащия 226Годините нямат значение...Акъла е важен.Въпроса ти е неуместен....и е доста елементарен,защото зная защо го задаваш.