230

петрова

преди 13 години

всички се обогатиха добре през последните 20 години ,за сметка на народа ,но и ние имаме вина ,защото търпим всичкити им издевателства

229

свободен

преди 13 години

Тройната коалиция какво направи:1.заменки откоито държавата обедня с над 6 милиарда лв.2.Продажба на БТК на безценица с разлика 2-3 милиярда лв.3.Продажба на ЕРП в ущърб на държавата.4.Предумишлен фалит на КРЕМИКОВЦИ.5.Заплащане на гигантски комисионни за ЦАНКОВ КАМЪК и АЕЦ БЕЛЕНЕ.6.Корупция при усвояване на еврофондове7.Продажба на ПЛОВДИВСКИ панаир корупционно и т.н.Къде бяха СИНДИКАТИТЕ,тия комунистически ***.Нагушиха ги с вашите пари.Нищо добро не очаквайте от тях,демагози.

228

петрова

преди 13 години

това ,което прави дянков ,ощетява много хора.този човек не е нормален ,след като нагнетява такова напрежение у хората.има нещо садистично в поведението му .

227

деко

преди 13 години

Явно Дянков найстина иска да си ходе в Световната банка, напълно съм съгласен с ном- 220, 221, 222, 223 224- ако и това се въведе, да забравят за моят глас/не ми остана ГЛАСССССССС/

226

Анонимен

преди 13 години

Защо тройната коалиция не направиха реформи в здравеопазването и пенсионна реформа,когато имаше пари.Защо не направиха заводи в които да работят хората,защо не направиха нищо за *** и още много защо.А само бетонираха планината и черноморието праха пари.Не реформираха съд.система.А тя е нагла,манипулирана,щадят престъпниците,а позволяват хората да живеят в страх и неверие.

225

Nerealen

преди 13 години

Якудза, ти нормален ли си? Дянков през няколко часа и си сменя мнението и напук на всички протаква работата. А понеже не си наясно кой е Дянков, това е човекът на Световната Банка за Грузия, който е затрил културата им. Затворил е сума ти театри и опери. А колкото до трите правителства, те всички досега се оправдават с предишните, а тези вече просто се оливат- пари има, но погледни харчовете накъде скачат и за какви глупости отиват!!!

224

YAKUDZATA

преди 13 години

Може Тренчев да излезе и прав че Дянков ще изперка,защото на главата му се струпаха проблеми от три правителства назад,аТренчев няма да изперка защото от двадесет години се е затайл под шапката на синдикатите смуче си и от време на време се обадят да ги видим че са живи,те са тези който са яхнали народа ама кой да го разбере.

223

бедна

преди 13 години

Тоя Дянков никога не е бил наред...и гласчето му още не е мутирало..някакво пуберче.

222

обикновен

преди 13 години

Ами затова реват всички, защото ги е страх, че вече ще питат: " Откъде е това"За 20 години всички го говореха, а тези го ПОКАЗАХА че е така.И сега следва да ги взевмат от тези наглите с по 600 лв. заплата дето имат палати от или "честните бизнесмени" дето се осигуряват на минимална заплата .. как оцеляват горките незнам ?Знаеш го много добре и не само ти и затова нададохте вой до небето !Само не ми говори глупости моля ...

221

Shark

преди 13 години

Дянков отдавна е изперкал, не знам защо само бойко не може да го разбере това. Сигурно ще го усети по най-трудния начин, като си отиде от властта заради него.

220

Lehr

преди 13 години

А, "обикновен" - да имаш да вземаш - кои крадени пари досега взе Пърдянков? Да не би "Честния" бизнес изведнъж да почна да плаща осигуровки? Всички, които се осигуряваха на минимална заплата, че и под минимума, и сега са на това дередже, че и в неплатени дни ги пускат. Как собствениците на такива фирми накупиха дузини апартаменти? Защо не ги разследва Пърдянков - защото тава е електората на Герб! Хазната е празна, защото само чуждите фирми плащат осигуровки и данъци! А те не са много!

219

Анонимен

преди 13 години

Не се притеснявайте толкова.Иде 2012.А после който оцелее ще му мисли.

218

Анонимен

преди 13 години

Ама тоя някога изобщо бил ли е нормален???????????????????????????????

217

Петко

преди 13 години

ДЯНКОВ НАРОДА НЕ ТЕ ЩЕ ХОДИ СИ! Който подкрепя мнението ми да сложи +

216

психопат

преди 13 години

Я да ги видим тези кадърни икономисти къде бяха когато Дянков го нямаше.Къде бяха синдикатите когато се крадеше на поразия.Бяха на общата софра и късаха големите комати.Костов бил такъв,Дянков онакъв,а ти *** продажно какъв си.Много сте добри в обидите,за друго ви не бива.

215

ФФ

преди 13 години

Дянков, отивай си у вас, докато не си станал за затвора!

214

се

преди 13 години

Държавата потъва хората обедняват здравеопазването е в трагично положение това е целта на политиците намаляване на населението до 5 000 000 роби без собствени жилища и имоти исцяло зависими от банките за по лесен контрол и следене от Евреите.

213

riik

преди 13 години

Забравяш Китай.

212

Бг

преди 13 години

Дянков и Виденов - те това е! Пази ни, Господи, от трети подобен ***!

211

работещ

преди 13 години

Червеното *** Тренчев, ***. Много се загрижил за трудещите се, цели 2 г. по-късно да започнело увеличението на стажа. Защо на трудовия стаж, а не на пенсионната възраст - няма аргументи. Просто се докарват пред шепата си *** нискообразовани членове и се правят, че нещо зависи от тях. Може ли някой да ми каже, защо да се вдига стажа, а не - възрастта като навсякъде по света? И с 2 г. по-късно, какво толкова хубаво ще стане - не през 2022, а през 2023 г. (началото) ще бъде 40 и 37 г.