199

Анонимен

преди 13 години

Иван Смидчиев не е директор на МЕСТНАТА ДНСК,щото такава там няма,а има РДНСК.Симидчиев е директор на Дирекцията за национален строителен контрол!

198

builder

преди 13 години

ще чакаме премахването. след толкова закани, май пак нищо няма да станемали тези хора ще дадат парите за следващите избори ...

197

кардинала

преди 13 години

БРАВО БОЙКО КАЗА СРЕДНИЯ БЪЛГАРИН

196

Българин

преди 13 години

...аз не мога да живея нормално в собственият си, законен дом, купен с цената на години труд, за който като поп плащам данъци и такси - и защо? Защото някакви гнусни подобия на хора са решили да си струпат гадните колиби в районът ?!?Ти, дето си се кръстил "***" може и да ти харесва да живееш в катун, заобиколен от купища ***, по-високи от него, защото си ***, но аз не виждам хъхрещи питекантропи наоколо !!!

195

Анонимен

преди 13 години

а кой ще среже главата на жена му.

194

Българин

преди 13 години

191 - "болят ме" гетата, защото уж живея в София, а като пресичам улицата, газя конски ***, като мине на 10 метра от мене каруцата или гнусният *** клошар, трябва да си запушвам носът, а зимата не мога да си отворя прозорецът, без да се задуша, защото отвратителните *** бутат в кюмбетата всичко, което може да гори и в кварталът е такъв смог, че въздухът в центърът ми се вижда като на Витоша !!!

193

Българин

преди 13 години

Не защитавам тузарските незаконни вили, и собствениците им, построили ги с мръсни пари, ама като ще сривате незаконни имоти, карайте наред - не "дай да ударим тоя баровец, щото има пари, а *** да си струпва колибата където си хареса пък ако ще и да тормози всички наоколо, щото си няма къде да живее"Мисля законите са за всички - и щом даден имот е незаконен - лъскава вила или коптор, то трябва да се премахне.

192

Българин

преди 13 години

Тия дето ми слагате минуси - вземете си по едно *** семейство у вас. Сигурно живеете в някое кварталче в центърът или такова с контролиран достъп и виждате *** само по телевизията, ама не знаете хората в някои квартали каква гнусотия са принудени да търпят. Не знаете какво е за сто метра по улицата да видите пет каруци и десет клошари с ръчни колички да подтичват от кофа до кофа, да не говорим за другите "типажи" наркодилъри, просякини и т.н. - баси европейската столица, бетер Бомбай.

191

ВЪПРОС

преди 13 години

Ти само за ГУША И ПРАВО ЧЕРВО ли си учил в училище?Заради такива като теб,дето мерят живота с това,което могат да си вкарат в зад...ка,още ще сме ЗЛОБНИ И КРЕТЕНСКИ ПРОСТИ!!!Парите ще ти стигнат ли в трапа 2 на 3 ?!!!

190

Спонги

преди 13 години

Всичко се знае. Знаят се оргиите на Татарчев на язовир Кърджали и психарските изцепки на Филчев. Сегашният имяам чувството, че се кефи във Спартакус. Имената на назначените капиталисти също се знаят. На началниците на Банки също. Не е Банкя. Тъжно е. Аналфабети ни управляват. Нямя измъкване. Изходът е на Терминалиъ 1 и 2. Комунизмът и в Герберски вид е проклет.

189

137n.bg

преди 13 години

щели да уволнат шефа на строителен надзор, пука му. Тойси е напълнил гушата от всички тях. Къде ли в България пък има надзор. Всеки пави/строи/ каквото си иска и където си иска. Накрая плаща една фиктивна глоба и това узаконява всичко. Та това е в България мили хора. Както казва Цветанов където и да бръкнеш гной и разсейки. Официалната телевизия само ни отвлича вниманието та да освободят престапниците- Видях те ли?

188

МАНГАЛ

преди 13 години

От 3 дни няма "*** "новина и вече "дежурните" от форума в тематиката-"Мангалиада"-ТЪРСЯТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАТ БЕЗМИСЛЕНИЯ *** дебат и да изместят темата от нейната същност!Къде Ви болят ГЕТАТА-като тук се говари за имотите на БРАТОВЧЕДИТЕ ВИ????

187

137n.bg

преди 13 години

Бойчо, батевото безсилен си. Май те подминаха. Поне не ги показвайте по телевизията за да не си разваля мнениеито си за Ахмед Доган, уж имал сараи - бош лаф.....НЕКА ДА ВИДИ КАК СЕ КРАДЕ ОТ ИЗМАМНИЦИ, ЛЪЖЦИ, МАГИСТРАТИ, МИТНИЧАРИ, ПОЛИЦАИ И Т.Н.

186

Егати народа

преди 13 години

Абе,смешници!Преди година крещяхте "Бойко,в затвора всички мошеници,крадци,престъпници...На кол,режи им ръцете,вкарвай ги на топло,е...им майката!"Сега запяхте друга песен.."..Защо,ама как,ама и ти..."Какво точно искате,бе хора?Или винаги трябва дя храчим,беззъбата си злост,пословичния си негативизъм и народностната ни КРИТИКАРЩИНА-нищо добро не ни е достатъчно,а всеки опит за промяна ни хвърля в ужас!!!Жалки и неблагодарни сме!Уви,не знаем какво точно искаме и от управниците си и от живота!

185

Българин

преди 13 години

Като ще сривате незаконни имоти, сривайте наред - щото из гетата, редом с копторите има къщи като прогимназии, чиито собственици въобще не знаят какво е то Акт 16... ама за тях не се говори, нали - защото са *** !!!! Ток, вода - всичко е незаконно, ама никой не смеее да ги пипне.

184

Българин

преди 13 години

Цяла София (и не само София) задръстена от вонящи хъхряшки гета, обградени от планини ***, а т.нар. "главен архитект" - животното Диков излиза по новините и разплавя, че в София нямало незаконно строителство ?!?Откога законите в тая държава не важат за краставите ***?

183

Българин

преди 13 години

А кога ще събориш *** гета, бе, подлого *** !!! Писна ми из моят квартал да гледам гамо крастави клошари и мръсни каруци, все едно съм някъде из Индия !!!Или щом са ***, те са недосегаеми - "тузарите" може да ги гоним, *** не смеем да ги пипнем !!!

182

Келешчо

преди 13 години

Преди време Бойко сам си сложи прякора шменти- капели. Сега напълно го оправдава. Един Трактор ги направи на луди калинки, какво да кажем за тези с Фераритата и Ламборджинитата, с Бентпитата и с Ролс Ройсите. На тях Бойко какво ще им отреже? Сигурно ноктите на ръцете и на краката и после ще им ги изпили.

181

Анонимен

преди 13 години

А дано по-бързо им сринат на тия къщите до основи....

180

Анонимен

преди 13 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА СТРОИТЕ ЗАКОННО В КВ.КРАЙМОРИЕ ГР.БУРГАС НАПЛОЩ ОТ 3000ДКА КРАЙ БРЕГА НА МОРЕТО ПУП НА КРАЙМОРИЕ Е ЗА НИСКОЕТАЖНО СТРОИТЕЛСВО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ Е В РЕГУЛАЦИЯ